той ни познава вече, каза, че не сме двулични, а лееко провокативниvyara написа:Вие сте като едно семейство, което се запознава с нов човек и всеки иска по-бързо "да му помогне" да си изгради мнение за нещата, правотата и всичко останало, да не би да се обърка някъде в изграждането на представа. Елби.. Дарки... За кво говорите, бе, хора.
Мобилен, устисквай, устисквай, още малко....
Mobilen :)
- snowprincess

Стига и ти- аз не говоря с него за това, много добре знаеш. Също знаеш, че и 99% от темите тук след първа страница са оспамени.vyara написа:Вие сте като едно семейство, което се запознава с нов човек и всеки иска по-бързо "да му помогне" да си изгради мнение за нещата, правотата и всичко останало, да не би да се обърка някъде в изграждането на представа. Елби.. Дарки... За кво говорите, бе, хора.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Света вода ненапита
И кво като ни познава- то е ясно, че не е влезнал вчера....snowprincess написа:той ни познава вече, каза, че не сме двулични, а лееко провокативниvyara написа:Вие сте като едно семейство, което се запознава с нов човек и всеки иска по-бързо "да му помогне" да си изгради мнение за нещата, правотата и всичко останало, да не би да се обърка някъде в изграждането на представа. Елби.. Дарки... За кво говорите, бе, хора.

- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
мани... трай сега... тя все пак е официален посланик и наблюдател...Ън написа:Да, и мене! Вие сте, а тя не е. Тя е над нещата...Манкурт написа:ако знаеш как ме дразниш понякога...vyara написа:Вие сте...
винаги съм се чудил, дали не трябва да се обръщаме към нея с "Ваше превъзходителство!"... или, както трябваше там да се обръща човек към посланик...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
Много бързо се уплаши, беMobilen написа:Ще се дръпна за известно време.vyara написа:Мобилен, устисквай, устисквай, още малко....
Не предполагах дори, че форума прилича на Черно море. При вълнение изкарва сероводорода от миналото на повърхността.
Не исках да провокирам подобно нещо.
Стана ми тъжно.
"Пейшънтс"
П.П. Ние наистина сме отвратителен форум

не е нужно да се отдръпваш, те не те забелязват вече, за друго си говорят:lol:Mobilen написа:Ще се дръпна за известно време.vyara написа:Мобилен, устисквай, устисквай, още малко....
Не предполагах дори, че форума прилича на Черно море. При вълнение изкарва сероводорода от миналото на повърхността.
Стана ми тъжно.
"Пейшънтс"
остави я тая тема и кажи какво е това "Пейшънтс" дето го пишеш накрая
- Света вода ненапита
- Nejimaki-dori
- Света вода ненапита
- Nejimaki-dori
не вярвам, че форумите каляватMobilen написа:
Форумът е добър начин за каляване.
А най-хубавата кал е отлежалата.
Като виното е.
Мисля си на клавиатура.
поне мен не ме, страх си ме е на ново място да ходя и енергия нямам, враждебни или безразлични ми се струват
то като се замисля това май единственото място от което не са ме наритали или не съм избягала
как се задържах и прописах тук още се чудя
късмет да попадна на свестни хора
а, сетих се! само тук ехидните подмятания и разните интелектуални игрички на чужд гръб не се толерират
и се чувствам се спокойна за разлика от всякъде другаде в нета
Е, чак пък тъжно. Що, бе? Кво ти пука?Mobilen написа:Ще се дръпна за известно време.vyara написа:Мобилен, устисквай, устисквай, още малко....
Стана ми тъжно.
"Пейшънтс"
И моля ти се, казвай пейшънс.
Ама и Джефри Ръш е много готин в "Пиратите", нали!!!holi_day написа: "Карибски пирати" и любимия Джони Деп
Гледай само тука кво иде 2012!
Вампирска история от Тим Бъртън, обещават носят се слухове за Мишел Пфайвър и Хелена Бонъм Картър освен Джони Деп! Ще бъде една много красива вампирска история! Направо си го представям вече - с много мъгла, тъмни цветове и изкривени перспективи!
- Глас в пустиня
да, страхотен!pocti_bezobidna написа:Ама и Джефри Ръш е много готин в "Пиратите", нали!!!
Гледай само тука кво иде 2012!
Вампирска история от Тим Бъртън, обещават носят се слухове за Мишел Пфайвър и Хелена Бонъм Картър освен Джони Деп! Ще бъде една много красива вампирска история! Направо си го представям вече - с много мъгла, тъмни цветове и изкривени перспективи!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
а ЧУМИМнемозина написа:Аз съм за оЧоЗ - Организация на Чудовища и Ожасни Злодеи.holi_day написа:хахаха доста точноБоЕВ написа:Можем да съкратим 3о4о на о4з(Организация на 4удовища и Злодеи)
само дето сме дезорганизация на 4удовища и Злодеи
чудовищно-ужастни мумифицирали индивидуалисти
Ф.Песоа
Ф.Песоа
е, явно нещо му пука,vyara написа:Е, чак пък тъжно. Що, бе? Кво ти пука?Mobilen написа:Ще се дръпна за известно време.
Стана ми тъжно.
"Пейшънтс"
И моля ти се, казвай пейшънс.
та успя да налучка човек във ФБ, който тук е с друг ник, а там вече е единственият му приятел
така му е по-интересно явно - със скрити карти, а ние на тоя фон твърде параноични
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Всички теми само за грозни, риш, дебели, чудовища, злодеи. Ама къде да пиша аз, бе?holi_day написа:а ЧУМИМнемозина написа:Аз съм за оЧоЗ - Организация на Чудовища и Ожасни Злодеи.holi_day написа: хахаха доста точно
само дето сме дезорганизация на 4удовища и Злодеи
чудовищно-ужастни мумифицирали индивидуалисти
Че и в казарма бях..
- Nejimaki-dori
Никой не мисли над това, което казах. ФБ сам ми го поднесе, като човек, който може би познавам, а това означва, че някога, по-някакъв повод съм имала досег с този човек, макар и с друго име.holi_day написа:е, явно нещо му пука,
та успя да налучка човек във ФБ, който тук е с друг ник, а там вече е единственият му приятел
така му е по-интересно явно - със скрити карти, а ние на тоя фон твърде параноични
вероятно сте разменили мейл,Nejimaki-dori написа:Никой не мисли над това, което казах. ФБ сам ми го поднесе, като човек, който може би познавам, а това означва, че някога, по-някакъв повод съм имала досег с този човек, макар и с друго име.holi_day написа:е, явно нещо му пука,
но няма как да е разменил мейл с ФБ профил 3о4о
Ф.Песоа
Ф.Песоа