Кенте, много идейни снимки
ех, че хубави снимки на толкова хубаво момиче.
И не само тук. Има една на Боев с едно дърво и стар надгробен камък. Ма не знам къде.itcome написа:Ех че хубави снимки са се появили тук..
...
Не е ли това целта? Да помечтаем, да бъдем за малко на друго място... да похраним душата... Аз малко се поизкривих, преди мислих - как искам да бъда там, сега - как искам да мога да направя такава снимка :)Green Light написа:И не само тук. Има една на Боев с едно дърво и стар надгробен камък. Ма не знам къде.itcome написа:Ех че хубави снимки са се появили тук..
...
Не искам да развалям хубавата тематика тук, но така за цвят да кажа само. От оная снимка се сетих какво имам против снимките. Недостатъчни са ми. Искам да съм там, да седя самичък и да си помисля малко. Такива работи.
Най- добрите(за мен) снимки ме хвърлят в настроение, което веднага ги прави недостатъчни.

Благодаря ти:-),да - това е дъщеря ми, това са първите снимки в които видях че детството и си е отишло. Стана ми и тъжно и радостно, трудно ми е да обясня това чувство, искаш да я гушнеш, а разтваряш ръце за да полети.
Кокетка!Баба Яга написа:.... Стана ми и тъжно и радостно, трудно ми е да обясня това чувство, искаш да я гушнеш, а разтваряш ръце за да полети.
itcome написа:Как се работи при тези условия?
ООООООООООООООGreen Light написа:Изключително много ме нервираш, риш, бе госпожа.holi_day написа:... и ще ти я пратя на бележка
Днеска разбрах че бележките няма да работят. Интернет проблем 2011. Свързано е с преминаването от е4 към p4it интернета. Единствения шанс да се пращат снимки, е ако се публикуват във Форум.