Навик.vyara написа: Всъщност, като се замисля, тук сме толкова различни, че не знам какво в крайна сметка ни свързва.
Какво не им стига
Re: Какво не им стига
Басиesti написа:Навик.vyara написа: Всъщност, като се замисля, тук сме толкова различни, че не знам какво в крайна сметка ни свързва.
Нали противоположностите се привличали... уж...vyara написа: Всъщност, като се замисля, тук сме толкова различни, че не знам какво в крайна сметка ни свързва.
Мой приятел в момента е пред развод и често си говорим. Та в един от най-тежките му периоди точно това ми каза "липсва ми навика тя да е около мен".vyara написа: БасиКато женените ли?
Може би и с нас се случва нещо подобно.
Понякога.
Май за всеки е най-важно да бъде приет и харесван някъде. Иначе няма причина да остане.[unknown] написа:Нали противоположностите се привличали... уж...vyara написа: Всъщност, като се замисля, тук сме толкова различни, че не знам какво в крайна сметка ни свързва.
Привличат се, но всичко е толкова бурно и страстно (не в онзи смисъл), че бързо след това изгарят и се разделят.[unknown] написа: Нали противоположностите се привличали... уж...
Трайно привличане може да има само със сходни, сродни души.
Според мен.
И аз мисля, че се привличат само подобни. Затова и написах- уж.esti написа:Привличат се, но всичко е толкова бурно и страстно (не в онзи смисъл), че бързо след това изгарят и се разделят.[unknown] написа: Нали противоположностите се привличали... уж...
Според мен.
Точно това "уж" ме привлече да се хвана за твоето мение, защото не беше противоположно на моето.[unknown] написа: И аз мисля, че се привличат само подобни. Затова и написах- уж.
Значи сродни души с различни съдби, живот и прочие...esti написа:Привличат се, но всичко е толкова бурно и страстно (не в онзи смисъл), че бързо след това изгарят и се разделят.[unknown] написа: Нали противоположностите се привличали... уж...
Според мен.
О! Разбира се! Тези и още много други, реални или измислени, линии можем да открием. На делене. Но това ли е най-важното (как беше в онази ъ-ъ тъпа реклама на не помня коя бира вече)? Нима това е най-важното? Според мен не е.Мнемозина написа:Всъщност линии на деление има.
Обаче във всяка тема са различни и клубът прилича на калейдоскоп така - все по нов начин се подрежда.
Ето виж сега:
пушачи-непушачи
върли патриоти-невърли патриоти-върли непатриоти
спортуващи и мързелуващи
циници и епикурейци
снимащи и гледащи
пиещи и непиещи (ей това последното никой не си го признава)
любители на Слави и нелюбители на Слави. Или любители на неСлави.
и още мноооого, вече съм ги забравила.
Пък по зодии ако започнем, пак до никъде няма да стигнем.
Да кажеш къде, да си го включи към цитиранията за професура...caliostro написа:кво са ми обиждаш зодията аRemmivs написа:Аз, мен и моя милост. Трима сме, нищо че съм близнаци.caliostro написа:са остава да кажеш и другите идиоти освен теб щото е са си еба майката
е те така стават убииствата начи
на зодия са ще се обиждаме
баси![]()
а иначе серизно по темата
ще си позволя да те цитирам.
не ми пука изобщо! /сложил си точка ти аз удивителна така че не съм те цитирал съвсем точно а по памет/
Помислих, че искаш да се включиш доброволно към групата създадена от него... Просто ми хрумна
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Най-вероятно ще изтърпиш разочарованието да видиш мен вместо него. Или кефа. Или и двете. Не го отписвай младежа - може да припне да го зърнеш и преди 9 септемвриlatrevw написа:а не, идилията няма да разваляшcaliostro написа:е са ще напцуем някой
бтв, много се радвам да те видя, бях те отписала докъм октомври
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:
Най-вероятно ще изтърпиш разочарованието да видиш мен вместо него. Или кефа. Или и двете. Не го отписвай младежа - може да припне да го зърнеш и преди 9 септември
е, теб много ще се радвам да те видя, пазя си хубавите спомени от миналата година и много се радвам, че се нави.
а младежа и с Интерпол да тръгна да го издирвам пак не знам дали ще постигна резултат
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Що не врътнеш една база данни (лесно, като да врътнеш една баница) и ако знаш колко ще е лесно да пускаш отговори на хора, дето са в отпуска или имат много бачкане в момента... Няма да липсват мнения.Мнемозина написа:Ето виж сега:
пушачи-непушачи
върли патриоти-невърли патриоти-върли непатриоти
спортуващи и мързелуващи
циници и епикурейци
снимащи и гледащи
пиещи и непиещи (ей това последното никой не си го признава)
любители на Слави и нелюбители на Слави. Или любители на неСлави.
и още мноооого, вече съм ги забравила.
Пък по зодии ако започнем, пак до никъде няма да стигнем.
Сега остава да направиш подкласовете, подкласовете на подкласовете и да ги навършеш ... бе ще си стане една ...
Води си записки и попълвай базата
И намали цигарите. Примерно
Бе ей!ELBI написа: Що не врътнеш една база данни (лесно, като да врътнеш една баница) и ако знаш колко ще е лесно да пускаш отговори на хора, дето са в отпуска или имат много бачкане в момента... Няма да липсват мнения.
Сега остава да направиш подкласовете, подкласовете на подкласовете и да ги навършеш ... бе ще си стане една ...
Води си записки и попълвай базата
И намали цигарите. Примерно
Що ме поднасяш сега, а?
Непушач такъв!
Panta rhei...
Глей сега - София е малко село. Ако някой реши да търси, до следобедното кафе ще намери друг и без Интерпол. Интерпол се ползва от човекът с прекратени дела за хулиганство, който в момента е министър на Вътрешните работи (това ако не е недоразумение, но пък е забавно), за замазване на несвършена работа на свои доверени служители.latrevw написа:ELBI написа:
Най-вероятно ще изтърпиш разочарованието да видиш мен вместо него. Или кефа. Или и двете. Не го отписвай младежа - може да припне да го зърнеш и преди 9 септември
е, теб много ще се радвам да те видя, пазя си хубавите спомени от миналата година и много се радвам, че се нави.
а младежа и с Интерпол да тръгна да го издирвам пак не знам дали ще постигна резултат
Пък и за него има и по-лесен начин от това да се пита наляво-надясно. Той младежът все си казва, че ... всичко е кинти
да не си болна нещо?Мнемозина написа: Що ме поднасяш сега, а?Смятах да си мълча днес...
Как си прекрасна? Свободата свърши ли или още ти се дава
ELBI написа: Пък и за него има и по-лесен начин от това да се пита наляво-надясно. Той младежът все си казва, че ... всичко е кинти
хахахахаха.... и ся кво да вадя 200 евро
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Абе до кога да повтарям (и отговор да не искам)?vyara написа:Което явно доказва, че зависи от човека. Трябва да е от нашата порода.[unknown] написа:
Аз пък първо писах, после започнах да чета...![]()
![]()
Всъщност, като се замисля, тук сме толкова различни, че не знам какво в крайна сметка ни свързва.
Интелект, мисъл, знания, чар, дързост, красота, литературни умения, музикалност...
Рем да изброи по-нататък, че имам да се обадя по телефона сега...
Не съм болна, мързелива съм. И понеже не съм в София, ви гледам отдалеч малко.ELBI написа:да не си болна нещо?Мнемозина написа: Що ме поднасяш сега, а?Смятах да си мълча днес...
Как си прекрасна? Свободата свърши ли или още ти се дава
Добре съм, значи, благодаря за Фниманието.
Panta rhei...