ОК, редакция - ще пием едикъдеси! И толкоз! :)[unknown] написа:Айде пак старата песен... Е как да ви намеря къде да спите като няма места?!сър Айвънхоу написа:
Моля те, друже, не се нервИ де! Сигурен съм, че ще се справиш.
Може ли един съвет???
Казваш накрая - ще спите, едикъде си, ша едете и купонясвате еди къде си и точка. Който иска ще дойде, който започне да прави оглушки, значи няма да дойде! И това е! :)
БАЧКОВО
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Чак аз взех да се ядосвам.
Ми като няма места в Пловдив, сменете мястото де.
Пловдив, та Пловдив...
Хем е трудно за там, хем като удавници за него се хванахте, аааааа....
Ще взема аз да ви намеря някъде хотел и кръчма.
В цялата страна толко ли няма да се намери нещо свястно?!
Всички имате нет - ровете и търсете ако искате да стане нещо.
Ама-ха!
Пловдив, та Пловдив...
Ама-ха!
esti написа:Чак аз взех да се ядосвам.
Пловдив, та Пловдив...
Ама-ха!
Ами колко пъти да си предлагаме града? Само кажете и за половин час ще съм ви направил резервации в няколко хотела в зависимост от финансовото положение на хората и лукса, който искат. Чух даже, че без пари дават в хотела на златните дето му падна терасата на последния етаж
За кръчми - ами тука дал господ кръчми. Резервация също веднага мога да направя. Ама вие си знаете де.
Не си съвсем прав, Незнайни. При идването ви в Софето нямаше панаир... което води до питането защо избрахте точно Пловдив, но сега вече е късно, мисля, за промени...[unknown] написа:
Баси, аз се отказвам да правя каквото и да е. Ми, всеки се оправя със спането както може. Аз като идвах в София на купон, да не би софиянци да са ми намирали и резервирали хотел...
И вие не знаете какво искате...
Освен това тук купона беше от тип "регулярни срещи" и вашето и на Уишес+Латревю участие беше една чудесна екстра... докато сега ситуацията е друга - търси се удобно за цялото клуб място и се прави обща среща... или поне такава беше идеята... май... На вас нищо не ви пречи да кажете "ние ще ходим еди-къде-си, който иска - да идва"... ама това е вече друго нещо... И тогава вече можеш да кажеш "всеки да се спасява поединично"... Аз лично претенции нямам - ако мога ще си намеря къде да спя, ако не, ще си пътувам след купона, все ми е едно...
А иначе с общите неща е така - организаторите изнасят цялата тежест... и втори път се не хващат
Според мен има два варианта:
1. Някой взема организазцинната роля, казва "ядене от.. до... в..., спане в... " и толкоз.
2. Казва се само къде ще е купона и всеки се оправя поединично.
И в двата случая принципа е "който иска и може, идва, който не - не".
Като се има предвид, че това е първи опит за толкова сериозна организация... направо чудесно се справяме
Разписах се нещо много... и се размислих... и като почнах.. разни размисли ми се завъртяха из празната тиква... ще ги запиша преди да са излетели през ушите:
1. Все3о4овски купон трябва да се прави на неутрално място - няма привилегировани, няма и такива, които по дефолт са натоварени с организацията.
2. Трябва да се обяви само дата (дати) и място. Всеки сам (или на групички, разбира се) си организира път, спане и пр. Примерно: Троян, 22-23.09 (троян го избрах гледайки тавана... може да е всяко друго място...)
3. Принципа е "който дойде, дойде". Ако някой не дойде се сърди на себе си.
4. То ако беше лесно...
Уфффф
Чудя се за нанисна ли "Прати" ...
И в кое не съм прав?Gaspode написа:
Не си съвсем прав, Незнайни. При идването ви в Софето нямаше панаир... което води до питането защо избрахте точно Пловдив, но сега вече е късно, мисля, за промени...
Освен това тук купона беше от тип "регулярни срещи" и вашето и на Уишес+Латревю участие беше една чудесна екстра... докато сега ситуацията е друга - търси се удобно за цялото клуб място и се прави обща среща... или поне такава беше идеята... май... На вас нищо не ви пречи да кажете "ние ще ходим еди-къде-си, който иска - да идва"... ама това е вече друго нещо... И тогава вече можеш да кажеш "всеки да се спасява поединично"... Аз лично претенции нямам - ако мога ще си намеря къде да спя, ако не, ще си пътувам след купона, все ми е едно...
А иначе с общите неща е така - организаторите изнасят цялата тежест... и втори път се не хващат
Според мен има два варианта:
1. Някой взема организазцинната роля, казва "ядене от.. до... в..., спане в... " и толкоз.
2. Казва се само къде ще е купона и всеки се оправя поединично.
И в двата случая принципа е "който иска и може, идва, който не - не".
Като се има предвид, че това е първи опит за толкова сериозна организация... направо чудесно се справяме
Разписах се нещо много... и се размислих... и като почнах.. разни размисли ми се завъртяха из празната тиква... ще ги запиша преди да са излетели през ушите:
1. Все3о4овски купон трябва да се прави на неутрално място - няма привилегировани, няма и такива, които по дефолт са натоварени с организацията.
2. Трябва да се обяви само дата (дати) и място. Всеки сам (или на групички, разбира се) си организира път, спане и пр. Примерно: Троян, 22-23.09 (троян го избрах гледайки тавана... може да е всяко друго място...)
3. Принципа е "който дойде, дойде". Ако някой не дойде се сърди на себе си.
4. То ако беше лесно...
Уфффф
Чудя се за нанисна ли "Прати" ...
Нищо против нямам да се нагърбвам с реално решими задачи. Но в момента не е възможно да се осигури спане в ПВ.. Кво да правя, че баш сега е панаира. Затова и предложих да се смени мястото. Наистина, на 22-ри, Пловдив е най- неудачното място за сбирка на клуба. По всяко друго време- места бол. И организацията съвсем не е трудно дело. Даже е елементарно- звъниш няколко телефона и готово. Но сега очаквате от нас нереални неща. Рем като предложи купона да е в Пловдив, много се зарадвах, защото за нас е най- удобно. В началото дори и не помислих, чесъвпада с панаира. От 15години не съм ходил на тъпият панаир...
Давайте да избираме друго място. Може Копривщица, Велико Търново... Места, които са горе- долу в средата на БГ.
Ох, моля ви се, не се ядосвайте![unknown] написа:
Давайте да избираме друго място. Може Копривщица, Велико Търново... Места, които са горе- долу в средата на БГ.
Става дума за купон все пак. По-добре да е ведро и леко, нали?
Наистина помислете за смяна на мястото, защото това е решението.
Panta rhei...
Не си съвсем прав за "мен да не би някой от софиянците...". Щото ако реално имаше проблем не вярвам да мислиш, че нямаше да му намерим решение... Сега просто ситуацията е друга.[unknown] написа: И в кое не съм прав?
Нищо против нямам да се нагърбвам с реално решими задачи. Но в момента не е възможно да се осигури спане в ПВ.. Кво да правя, че баш сега е панаира. Затова и предложих да се смени мястото. Наистина, на 22-ри, Пловдив е най- неудачното място за сбирка на клуба. По всяко друго време- места бол. И организацията съвсем не е трудно дело. Даже е елементарно- звъниш няколко телефона и готово. Но сега очаквате от нас нереални неща. Рем като предложи купона да е в Пловдив, много се зарадвах, защото за нас е най- удобно. В началото дори и не помислих, чесъвпада с панаира. От 15години не съм ходил на тъпият панаир...
Според мен трябва просто да сменим мястото. И после всеки да си организира сам спането. В Пловдив ще дойдем в по-спокойно време.
Е, аз в момента не могада намеря решение- наистина. Да става въпрос за двама- трима, це се сместим в къщи, ама двайсет...Gaspode написа:
Не си съвсем прав за "мен да не би някой от софиянците...". Щото ако реално имаше проблем не вярвам да мислиш, че нямаше да му намерим решение... Сега просто ситуацията е друга.
Ми, да го сменяме. Хич не е късно. Има цели десет дена до 22-ри.Според мен трябва просто да сменим мястото. И после всеки да си организира сам спането. В Пловдив ще дойдем в по-спокойно време.
туй последното за нас ли се отнасяше?Semiramis написа:изключително сте ми странни.
аз 100 пъти написах.
моля преди да продължите да пишете да си направите труда да погледнете.
смятам за наложително да го намерите сами.
също моля тези, които знаят че няма да идват да се съобразят с организацията на тези, които ще ходим.
ние просто правехме предложения, понеже се заговори за смяна на местата, нямам нищо против да организирам нещо аз за всички, независимо къде....
силно вярвам,че ще дойдем, има малък шанс да не стане по независещи от нас причини, но за това нищо не съм потвърждавала или съм ангажирала някого....смятам,че ще се съобразя със организацията на тези от ВАС, които ще ходите...
чудесно. това се искаше. ще се радвам.bibilyana написа:туй последното за нас ли се отнасяше?Semiramis написа:изключително сте ми странни.
аз 100 пъти написах.
моля преди да продължите да пишете да си направите труда да погледнете.
смятам за наложително да го намерите сами.
също моля тези, които знаят че няма да идват да се съобразят с организацията на тези, които ще ходим.
ние просто правехме предложения, понеже се заговори за смяна на местата, нямам нищо против да организирам нещо аз за всички, независимо къде....
силно вярвам,че ще дойдем, има малък шанс да не стане по независещи от нас причини, но за това нищо не съм потвърждавала или съм ангажирала някого....смятам,че ще се съобразя със организацията на тези от ВАС, които ще ходите...
вие и Гаспод - ясни. Рем, Мъж и Айвънхоу - също.
утре - другите. Дори да се сменя място вече поне се разбра кой къде го боли.
лека нощ.
Добрутро! Ние преценихме, че ако дойдем без големия, ще се съберем в една стая, с което ще освободим място за някои други. Та: запИсSemiramis написа: чудесно. това се искаше. ще се радвам.
вие и Гаспод - ясни. Рем, Мъж и Айвънхоу - също.
утре - другите. Дори да се сменя място вече поне се разбра кой къде го боли.
лека нощ.
П.П. Някой кестен с кола ще ли ни метне подвижното/сгъваемо бебешко легло дотам и обратно, моляяяя?:shy:
Оф, уморих се да повтарям едно и също и да чета едно и също. Няма да почетвътвам.
Не се хващам да организирам, защото нямам време за жалост. Така че, ще стоя и ще гледам до къде ще го докарате. Б@си...
Не се хващам да организирам, защото нямам време за жалост. Така че, ще стоя и ще гледам до къде ще го докарате. Б@си...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...maggot написа:Оф, уморих се да повтарям едно и също и да чета едно и също. Няма да почетвътвам.
bibilyana написа:Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...maggot написа:Оф, уморих се да повтарям едно и също и да чета едно и също. Няма да почетвътвам.
добре. продължи ти.
Габрово къде?
- сър Айвънхоу
Ох...Semiramis написа:bibilyana написа:Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...maggot написа:Оф, уморих се да повтарям едно и също и да чета едно и също. Няма да почетвътвам.
добре. продължи ти.
Габрово къде?
Bella Ciao
Bella Ciao
Бати и разваленият телефон...сър Айвънхоу написа:Ох...Semiramis написа:bibilyana написа:Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...maggot написа:Оф, уморих се да повтарям едно и също и да чета едно и също. Няма да почетвътвам.
добре. продължи ти.
Габрово къде?
Ся шсъ напикая от смях...
сър Айвънхоу написа:Ох...Semiramis написа:bibilyana написа:Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...maggot написа:Оф, уморих се да повтарям едно и също и да чета едно и също. Няма да почетвътвам.
добре. продължи ти.
Габрово къде?
няма ох.
- сър Айвънхоу
ЗЕми си някой памперс![unknown] написа:Бати и разваленият телефон...сър Айвънхоу написа:Ох...Semiramis написа:bibilyana написа:Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...maggot написа:Оф, уморих се да повтарям едно и също и да чета едно и също. Няма да почетвътвам.
добре. продължи ти.
Габрово къде?:rotfl24::rotfl24:
Ся шсъ напикая от смях...:rotfl24::rotfl24:
На мен вече не ми е смешно, ама никак!!!:mad:
Bella Ciao
Bella Ciao
Не знам... толкова приказки се изприказваха и толкова не му се вижда краяbibilyana написа:Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...
Нито някой е седнал да изброи до тук колко са заявили желание, нито някой е предложил нещо така че всички да са съгласни... почва да ми се отщява.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Абе, хора... предлагам Семирамис да направи резервация за сигурните, в хотела, за който говори - от там нататък, ако някой се появи, без да се е заявил, ще си търси място сам... толкоз... без повече приказки
виждам че една добра компания се е заформила вече, който се чуди и мае... ще се спасява самосиндикално
виждам че една добра компания се е заформила вече, който се чуди и мае... ще се спасява самосиндикално
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Нека първо решим къде ще е купона, защото в Пловдив не може. Няколко пъти го казах вече- какво да направим като няма места за спане. Нека решим къде другаде да бъде. Ето и анкета пуснах...maggot написа:Не знам... толкова приказки се изприказваха и толкова не му се вижда краяbibilyana написа:Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...
Нито някой е седнал да изброи до тук колко са заявили желание, нито някой е предложил нещо така че всички да са съгласни... почва да ми се отщява.
[unknown] написа:Бати и разваленият телефон...сър Айвънхоу написа:Ох...Semiramis написа:bibilyana написа:Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...maggot написа:Оф, уморих се да повтарям едно и също и да чета едно и също. Няма да почетвътвам.
добре. продължи ти.
Габрово къде?:rotfl24::rotfl24:
Ся шсъ напикая от смях...:rotfl24::rotfl24:
Док, вие искате ли да си вземете голямото детенце?
maggot написа:Не знам... толкова приказки се изприказваха и толкова не му се вижда краяbibilyana написа:Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...
напротив.
- сър Айвънхоу
Верно е! Семи е права - на няколко пъти ни брои и подреждА!Semiramis написа:maggot написа:Не знам... толкова приказки се изприказваха и толкова не му се вижда краяbibilyana написа:Ми аз исках да помагам в организацията, ама ми скършиха хатъра някой хора, кат ми казаха да се съобразявам с тези от ТЯХ, които ще ходят и аз вече си мълча - туй то...
напротив.
Bella Ciao
Bella Ciao
4avdar4e написа:Почвам да се дразня: не четеш внимателно, ама поучаваш[unknown] написа: Нека първо решим къде ще е купона, защото в Пловдив не може. Няколко пъти го казах вече- какво да направим като няма места за спане. Нека решим къде другаде да бъде. Ето и анкета пуснах...
Къде по-точно брои? Щото веднъж изброи едно, после изброи друго в което 80% от първото броене липсваше?сър Айвънхоу написа:Верно е! Семи е права - на няколко пъти ни брои и подреждА!Semiramis написа:maggot написа:
напротив.
И второ - след Бачково, понеже е далеч от морската агитка, а пък е коректно да не ги прецакваме все пак, в същата тази тема се появиха Копривщица, Търново... не споменавам дългите постове за манастири и полянки.
Изобщо не искам да споменавам другата тема, в която пак така активно се приказва.
Нямам време да чета абсолютно всичко особено тези дни и надали съм само аз така.
Като се прави нещо, още в първия пост се ъпдейтва информацията за да не се налага да се разлиства темата до края и да се чете с лупа и между редовете.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...