Кефиш, Питке.Житената Питка написа: Цирей 'неска ми набухна
жълтоклюна пеперудо!
3о4о
- Житената Питка
- BOFH
- сър Айвънхоу
Разбрахме ние за това... особено, когато си сядаш на тях!Житената Питка написа:То и аз съм без ореол, но имам ташаци.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Житената Питка
- BOFH
- сър Айвънхоу
И за това ни осведомиха!Житената Питка написа:Ама после наеш как пея? - Като ангел.сър Айвънхоу написа:Разбрахме ние за това... особено, когато си сядаш на тях!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Re: 3о4о
Тука вчера, като почнах да чета и веднага се съгласих с тебе. Ама после ми стана много терсене. Ебаси и кво? Пак "24 часа", кафе и разговори наум само с мене си. Ти наш къв съм скучен, бе?esti написа:на доизживяване ли е вече, как мислите?
на мен нещо ми се губи предишната атмосфера.
Тва реалния свят е голяма тъпотия
Включваш се в реалитъ секса, отваряш реалити ботъл и изсипваш некъв пепелник върху прането на съседката. Или подшушваш на портиера, че си видял Жана с оня от 3-тия етаж.Green Light написа:Тука вчера, като почнах да чета и веднага се съгласих с тебе. Ама после ми стана много терсене. Ебаси и кво? Пак "24 часа", кафе и разговори наум само с мене си. Ти наш къв съм скучен, бе?esti написа:на доизживяване ли е вече, как мислите?
Тва реалния свят е голяма тъпотия
Няма скука още цяла седмица след това...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Беше задимена предишната. Сега е свежа с гранде и петит скандале.esti написа:на доизживяване ли е вече, как мислите?
Кво ми доизживяваш ести? Я се виж в огледалото...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.