Не приемаш нищо лично и това е. Толкова ли е сложно се чудя.Капинчо написа: Трябва да взема да се придържам към призива на Зв. - 4 думи и ни чертичка повече. То иначе пръстите чукат и това дето не съм мислил да го казвам, пък после ходи купувай торти и бутилки.
За форума и половинките
Re: За форума и половинките
много бързаш значи, аз тъкмо тръгнах да печеля 50 кинтаКапинчо написа: Ти понеже не се заинтригува от обичайката (явно предложената сума не е била достатъчна), да си довърша случката. Оказа се че това е "предна обичка" - шайба някаква демек washer, ама някога си някаква машинописка я записала грешно и оттогава така си върви в цялата документация.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Не се заинтересувах, щото на мен това ми е ежедневие, и заподозрях нещо подобноКапинчо написа: Ти понеже не се заинтригува от обичайката (явно предложената сума не е била достатъчна), да си довърша случката. Оказа се че това е "предна обичка" - шайба някаква демек washer, ама някога си някаква машинописка я записала грешно и оттогава така си върви в цялата документация.
Пък както се знае, аз готвя с правописните грешки
на мен ми е малко сложно, не че го приемам толкова лично, но се паляvyara написа: Толкова ли е сложно се чудя.
еле пък Сър-а като ми сложи ония плезещите, че сега и Чавето почнА:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Това си е специалитет на Дарки. Моля, моля.4avdar4e написа:Тука сме все едни ей такиваvyara написа:
Як стрес, а?![]()
П.П. Ся видях (или съм забравила!!) как се казва тая смайла:rotfl24::rotfl24:
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 20:13, променено общо 1 път.
Не, не, бъркаш: Дарки е товаvyara написа: Това си е специалитет на Дарки. Моля, моля.
Darlinglatrevw написа:
на мен ми е малко сложно, не че го приемам толкова лично, но се паля
Те ти ли го казваш/пишеш ?vyara написа:Не приемаш нищо лично и това е.
Понякога човек влиза с кофти настроение тук и докато се усети и може да стане въргал.latrevw написа:на мен ми е малко сложно, не че го приемам толкова лично, но се паляvyara написа: Толкова ли е сложно се чудя.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 20:13, променено общо 1 път.
Докачлива ли съм станала. Ми кажи ми, че да се поправя бе човек.Звеневия написа:Те ти ли го казваш/пишеш ?vyara написа:Не приемаш нищо лично и това е.
Не съм се усетила просто кога и как
Така точно се влиза с кофичка Активия!vyara написа:Понякога човек влиза с кофти настроение тук и....
Капинчо написа: Е, нямаше да е честно. То кво ли пък е честно на този свят. Ако една мадама си е защипала полата отзад на кръста, кое е честно - да и кажеш или да не й кажеш? Или може би да я подръпнеш тихомълком? Питам, щото имах такава дилема.
хахахахаха, ей все едни сложни дилеми задаваш
ще се хиля цяла вечер
Капинчо написа:Е, нямаше да е честно. То кво ли пък е честно на този свят. Ако една мадама си е защипала полата отзад на кръста, кое е честно - да и кажеш или да не й кажеш? Или може би да я подръпнеш тихомълком? Питам, щото имах такава дилема.latrevw написа:много бързаш значи, аз тъкмо тръгнах да печеля 50 кинтаКапинчо написа: Ти понеже не се заинтригува от обичайката (явно предложената сума не е била достатъчна), да си довърша случката. Оказа се че това е "предна обичка" - шайба някаква демек washer, ама някога си някаква машинописка я записала грешно и оттогава така си върви в цялата документация.
да се блъснеш в нея без да искаш и да я подръпнеш
да ти нямам дилемите
Слънчице, не е лесно да живееш на север!vyara написа:Не съм се усетила просто кога и как
(не ми обръщай внимание.)
Пък ако мислиш, че ти обръщам.Звеневия написа:Слънчице, не е лесно да живееш на север!vyara написа:Не съм се усетила просто кога и как![]()
(не ми обръщай внимание.)
Това с активията не го разбрах, но ако забелязваш само подминавам, подминавам.
Възпитавам си паметта на късост, за щастие. Много е изгодно.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 20:14, променено общо 1 път.
Капинчо написа:Semiramis написа:Капинчо написа:Е, нямаше да е честно. То кво ли пък е честно на този свят. Ако една мадама си е защипала полата отзад на кръста, кое е честно - да и кажеш или да не й кажеш? Или може би да я подръпнеш тихомълком? Питам, щото имах такава дилема.latrevw написа:много бързаш значи, аз тъкмо тръгнах да печеля 50 кинтаКапинчо написа: Ти понеже не се заинтригува от обичайката (явно предложената сума не е била достатъчна), да си довърша случката. Оказа се че това е "предна обичка" - шайба някаква демек washer, ама някога си някаква машинописка я записала грешно и оттогава така си върви в цялата документация.
да ти нямам дилемитеГениално
Велико
Върхът
Ей затова обичам да работа с жени.
каква заплата предлагаш?
Да й кажеш тихомълкомКапинчо написа: Е, нямаше да е честно. То кво ли пък е честно на този свят. Ако една мадама си е защипала полата отзад на кръста, кое е честно - да и кажеш или да не й кажеш? Или може би да я подръпнеш тихомълком? Питам, щото имах такава дилема.
Един ден, големият беше на 2, работя си аз в една готина чешка фирма. Сутрин се събирахме в кухнята, пием кафе, пушим и обсъждаме задачките. Бе, нещо прави ми вчепетление, че всички извъртат погледи от мен
сега, ако кажеш, че и ти е помогнал по другарски да си я обърнеш наобратно...4avdar4e написа:
Един ден, големият беше на 2, работя си аз в една готина чешка фирма. Сутрин се събирахме в кухнята, пием кафе, пушим и обсъждаме задачките. Бе, нещо прави ми вчепетление, че всички извъртат погледи от менАма си казвам, кво пък.. Докато накрая един колега не ме извика в коридора, да ме питал нещо.. Пък аз - с блуза наобратно, нагоре с шефовете. Напълно нормално и естествено нещо за мен... Е, кво ся, ако не ми беше го казал другарски, цял ден клиентите така ли щяха да ме гледат???
just perfect
Баш пък в тая тема за форума и половинките .... не, благодаряbead_ написа: сега, ако кажеш, че и ти е помогнал по другарски да си я обърнеш наобратно...
bead_ написа:сега, ако кажеш, че и ти е помогнал по другарски да си я обърнеш наобратно...4avdar4e написа:
Един ден, големият беше на 2, работя си аз в една готина чешка фирма. Сутрин се събирахме в кухнята, пием кафе, пушим и обсъждаме задачките. Бе, нещо прави ми вчепетление, че всички извъртат погледи от менАма си казвам, кво пък.. Докато накрая един колега не ме извика в коридора, да ме питал нещо.. Пък аз - с блуза наобратно, нагоре с шефовете. Напълно нормално и естествено нещо за мен... Е, кво ся, ако не ми беше го казал другарски, цял ден клиентите така ли щяха да ме гледат???
че кво толкова ..ама сте...
понякога само форума е достатъченЗвеневия написа:Така точно се влиза с кофичка Активия!vyara написа:Понякога човек влиза с кофти настроение тук и....
темата отива към четвъртинки леко полеко:-)4avdar4e написа:Баш пък в тая тема за форума и половинките .... не, благодаряbead_ написа: сега, ако кажеш, че и ти е помогнал по другарски да си я обърнеш наобратно...:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Чакай да дойдат Мнемо и ТNTQuid написа: темата отива към четвъртинки леко полеко:-)
ЦQuid написа:темата отива към четвъртинки леко полеко:-)4avdar4e написа:Баш пък в тая тема за форума и половинките .... не, благодаряbead_ написа: сега, ако кажеш, че и ти е помогнал по другарски да си я обърнеш наобратно...:rotfl24:
В нашия случай, трябва да се дели на 5!
- Piqndurnik
Пък после, като ти се изрепчи, и я набутай обратноSemiramis написа:Капинчо написа:Е, нямаше да е честно. То кво ли пък е честно на този свят. Ако една мадама си е защипала полата отзад на кръста, кое е честно - да и кажеш или да не й кажеш? Или може би да я подръпнеш тихомълком? Питам, щото имах такава дилема.latrevw написа:много бързаш значи, аз тъкмо тръгнах да печеля 50 кинтаКапинчо написа: Ти понеже не се заинтригува от обичайката (явно предложената сума не е била достатъчна), да си довърша случката. Оказа се че това е "предна обичка" - шайба някаква демек washer, ама някога си някаква машинописка я записала грешно и оттогава така си върви в цялата документация.
да ти нямам дилемите
Наздраве 
Quid написа:темата отива към четвъртинки леко полеко:-)4avdar4e написа:Баш пък в тая тема за форума и половинките .... не, благодаряbead_ написа: сега, ако кажеш, че и ти е помогнал по другарски да си я обърнеш наобратно...:rotfl24:
всичко било Колко ... казваше Рем...
-
Дядо Капинчо
...
Piqndurnik написа:Пък после, като ти се изрепчи, и я набутай обратноSemiramis написа:Капинчо написа:
Е, нямаше да е честно. То кво ли пък е честно на този свят. Ако една мадама си е защипала полата отзад на кръста, кое е честно - да и кажеш или да не й кажеш? Или може би да я подръпнеш тихомълком? Питам, щото имах такава дилема.
да ти нямам дилемите
разлях си кафето ....
Шшшшшшшшшт!4avdar4e написа:Чакай да дойдат Мнемо и ТNTQuid написа: темата отива към четвъртинки леко полеко:-):rotfl24:
Тихо!
Panta rhei...
Аре бе, ние през ден си сменяме педерасссссссссските никове, та ти ли не мож?Капинчо написа:Как да го не приемама лично? Ако някой напише "Капинчо е долен педераст", аз към кого да го отнеса това обидно "долен", м?:mad:vyara написа:Не приемаш нищо лично и това е. Толкова ли е сложно се чудя.Капинчо написа: Трябва да взема да се придържам към призива на Зв. - 4 думи и ни чертичка повече. То иначе пръстите чукат и това дето не съм мислил да го казвам, пък после ходи купувай торти и бутилки.
Капинчо написа:Как да го не приемама лично? Ако някой напише "Капинчо е долен педераст", аз към кого да го отнеса това обидно "долен", м?:mad:vyara написа:Не приемаш нищо лично и това е. Толкова ли е сложно се чудя.Капинчо написа: Трябва да взема да се придържам към призива на Зв. - 4 думи и ни чертичка повече. То иначе пръстите чукат и това дето не съм мислил да го казвам, пък после ходи купувай торти и бутилки.
към оня отдолу?
примерно...
споко ..виж колко е готино тука..
-
Дядо Капинчо
...
Тая е скрита зад няква мноооо сериозна програмна стена!Мнемозина написа:Шшшшшшшшшт!4avdar4e написа:Чакай да дойдат Мнемо и ТNTQuid написа: темата отива към четвъртинки леко полеко:-):rotfl24:
Тихо!
Това "долен" как да го разбирам. Искаш да си отгоре ли?Капинчо написа: Как да го не приемама лично? Ако някой напише "Капинчо е долен педераст", аз към кого да го отнеса това обидно "долен", м?:mad:
Знаех си аз, само да те спомена и "тут как тут"Мнемозина написа: Шшшшшшшшшт!
Тихо!
Ти за мен не бери грижа, аз съм тук.4avdar4e написа:Знаех си аз, само да те спомена и "тут как тут"Мнемозина написа: Шшшшшшшшшт!
Тихо!:rotfl24:
Но други имена не споменавай, моля те, че се стряскам.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
...