Аз ти отговорих.Quid написа:
мнооооооо време ви отделих
има далеч по приятни неща от това три пъти да задавам един и същи въпрос на хора тенденциозно настроени с обремена психика
успех ви пожелавам в начинанията за всички проблемни области в живота
Еваларка!
- Глас в пустиня
Нищо подобно, това е близо до казаното от Незнайния, като не ти харесва дадена тема просто не пишеш, що е нужно да се вреш с "А", "У", "леле" и тн.esti написа:Това е в противоречие сБоЕВ написа: Не мога да разбера какъв е тоя напън да се казва какви теми и по колко да се пускат!
това:Анкета за модератор?И без това вече ми писна от срането във всяка тема, трябва да склорираш като шамав та да прочетеш нещо дето те интересува или пък да отговориш на пост.
Дайте да се разберем един път за винаги - какви теми да се пускат, та да спрем да си правим забележки, че видиш ли останалите се травмирали и товарили!
ахам... с такива и аз карам до 2-3 пъти и после - чао, адиос и хубав денQuid написа:има далеч по приятни неща от това три пъти да задавам един и същи въпрос на хора тенденциозно настроени с обремена психика
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Проблемът е ясен - провинциализъм и нетолерантност на всички нива.
Сега ние, добрите и умните се събрахме и смачкахме ония глупавите и лошите от "Средна кула",
без да си даваме сметка, че по този механизъм и ония деца са се озовали в Могилино. Нищо де, важното е да се изчистим от лошите.
Тая сутрин такива неща чух от страна на "водещи" журналисти, че просто.
Пак ще повторя - Средна кула си е едно село, нали целта беше, да им се осигури дом, по-близо до качествени медицински услуги и до общество,
а не просто чист въздух и слънце, по този критерий в Могилино е по-добре. Ама нали бЕхме много готини, докато си правехме реклама по телевизията.
Сега ние, добрите и умните се събрахме и смачкахме ония глупавите и лошите от "Средна кула",
без да си даваме сметка, че по този механизъм и ония деца са се озовали в Могилино. Нищо де, важното е да се изчистим от лошите.
Тая сутрин такива неща чух от страна на "водещи" журналисти, че просто.
Пак ще повторя - Средна кула си е едно село, нали целта беше, да им се осигури дом, по-близо до качествени медицински услуги и до общество,
а не просто чист въздух и слънце, по този критерий в Могилино е по-добре. Ама нали бЕхме много готини, докато си правехме реклама по телевизията.
- Глас в пустиня
Мерсон че си се загрижил за моята "обременена" психика! Аре чао и лека нощ и без това не съм те викал в темата.Quid написа:мнооооооо време ви отделихБоЕВ написа:Никой и не те кара! Не мога да разбера какъв е тоя напън да се казва какви теми и по колко да се пускат!:shocked:Quid написа: а че няма да ги чета тия неща тва е сигурно.
Еми дайте да прекръстим клуба на "сиренце" или пък "сгодни истории", фен клуб нещоси, та да се знае за какво може и за какво не може да се коментира. И без това вече ми писна от срането във всяка тема, трябва да склорираш като шамав та да прочетеш нещо дето те интересува или пък да отговориш на пост.
има далеч по приятни неща от това три пъти да задавам един и същи въпрос на хора тенденциозно настроени с обремена психика
пп Пък и не каза нищо съществено със сто+ постта.
Мда... почти същите мисли ме споходиха...и ... да - и вярно и тъжно...Амаранта написа:Проблемът е ясен - провинциализъм и нетолерантност на всички нива.
Тая сутрин такива неща чух от страна на "водещи" журналисти, че просто.![]()
![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
аз ви преварихБоЕВ написа:Дай тон - пусни тема за обсъждане...или аз да я пусна?!* написа:Верно?БоЕВ написа:Дайте да се разберем един път за винаги - какви теми да се пускат, та да спрем да си правим забележки, че видиш ли останалите се травмирали и товарили!
искате тема имате я
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Ок! Благодаря ти.Кент написа:аз ви преварихБоЕВ написа:Дай тон - пусни тема за обсъждане...или аз да я пусна?!* написа:Верно?БоЕВ написа:Дайте да се разберем един път за винаги - какви теми да се пускат, та да спрем да си правим забележки, че видиш ли останалите се травмирали и товарили!
искате тема имате я
- Глас в пустиня
нали се разбрахме че няма да си казваме кво да праиме бе тарикатБоЕВ написа:Мерсон че си се загрижил за моята "обременена" психика! Аре чао и лека нощ и без това не съм те викал в темата.Quid написа:мнооооооо време ви отделихБоЕВ написа:Никой и не те кара! Не мога да разбера какъв е тоя напън да се казва какви теми и по колко да се пускат!:shocked:Quid написа: а че няма да ги чета тия неща тва е сигурно.
Еми дайте да прекръстим клуба на "сиренце" или пък "сгодни истории", фен клуб нещоси, та да се знае за какво може и за какво не може да се коментира. И без това вече ми писна от срането във всяка тема, трябва да склорираш като шамав та да прочетеш нещо дето те интересува или пък да отговориш на пост.
пп Пък и не каза нищо съществено със сто+ постта.
Последно промяна от Quid на 29.02.08, 11:40, променено общо 1 път.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
Е, то точно на такова изказване, просто няма какво смислено да се отговори. ако случайно реши да отговаря, ще се стигне до безобразно заяждане...* написа:Досега не си изпадал в безсловестност!Quid написа:
П.П. Сори, графе, че обяснявам вместо теб... Може да ме назначиш за прес-аташе или връзки с обществеността.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
мерси ти за отговора[unknown] написа:Аз ти отговорих.Quid написа:
Последно промяна от Quid на 29.02.08, 11:43, променено общо 1 път.
ти тва ли чакаш* написа:НЕБЕ! сЕди тука, ама кат заръфаш - хапИ докрай!pocti_bezobidna написа:Уф, добре де, отивам да се превъзпитавам
Квия са са тия идисидодими?
да се заръфаме у темата:blum:
няма да се заръфаме щото няма кой да плати достъчно:blum::rotfl24:
Само се набутвам да купувам пуканкиQuid написа:ти тва ли чакаш* написа:НЕБЕ! сЕди тука, ама кат заръфаш - хапИ докрай!pocti_bezobidna написа:Уф, добре де, отивам да се превъзпитавам
Квия са са тия идисидодими?
да се заръфаме у темата:blum:
няма да се заръфаме щото няма кой да плати достъчно:blum::rotfl24:
Моля.Quid написа:мерси ти за отговора[unknown] написа:Аз ти отговорих.Quid написа:
Макар да си оставам причислен към тенденциозно настроените с обременена психика.
Нищо.
Както писах преди време относно тъпизмите изливани по мой адрес от един друг клубар- ще си го преместя в другият крачол и готово.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Е, къде е?Кент написа:
аз ви преварих
искате тема имате я
Последно промяна от Ън на 29.02.08, 19:24, променено общо 1 път.

Както писах преди време относно тъпизмите изливани по мой адрес от един друг клубар- ще си го преместя в другият крачол и готово.[/quote]
а това на кОлтурен език и много по-кратко се казва "секуро"
( вица нали го знаеш? стар но златен!)
( да не се бърка със сепуко ,което една пациентка в болницата си направи с едно джобно ножче!..и успя!..Кентееееее...ела да видиш,кви сме картинки!...
:lol:)
( да не се бърка със сепуко ,което една пациентка в болницата си направи с едно джобно ножче!..и успя!..Кентееееее...ела да видиш,кви сме картинки!...
[unknown] написа:Казвай де, не знам...doktorka написа:
![]()
еееее...
отиваме на изложение в Япония.
ИнжеЛерско някакво .Машини да показваме
първи са японците
показват машината и нещо не работи.
Японеца се покланя и отива в съседната стая.
и не се връща.
кво стана?
направи си сепуко от срам че се е провалила машината
после ред на не помня кой беше ,ма пак така
накрая нашите
машината не работи.
главният инжеЛер става спокойно ,казва довиждане и излиза от сградтаа
и всички шаш..какво ще прави.
колегата му обяснява.
"Направи си секуро.Премести го от единия в другия"...
( тук се смееш)
Ха-ха...doktorka написа:[unknown] написа:Казвай де, не знам...doktorka написа:
![]()
еееее...
отиваме на изложение в Япония.
ИнжеЛерско някакво .Машини да показваме
първи са японците
показват машината и нещо не работи.
Японеца се покланя и отива в съседната стая.
и не се връща.
кво стана?
направи си сепуко от срам че се е провалила машината
после ред на не помня кой беше ,ма пак така
накрая нашите
машината не работи.
главният инжеЛер става спокойно ,казва довиждане и излиза от сградтаа
и всички шаш..какво ще прави.
колегата му обяснява.
"Направи си секуро.Премести го от единия в другия"...
( тук се смееш)
Впрочем, това за японците наистина е вярно. След войната страната им е била в руини. Трябвали са да оцеляват по някакъв начин. И знаят, че с каквото и да се захванат- трябва да го вършат отговорно и не само добре, а най-добре от всички останали. Когато са пускали нов кораб на вода, главният проектант е отивал с катана на церемонията. Не е ясно дали е щял да я използва, ако нещо се издъни, щото издънки е нямало, но демонстрацията на носене на отговорност си е внушителна.