нещо гледам, цитатите ......Remmivs написа: кафе на зърна?
уроци предаваше .....
Боеееев....БоЕВ написа:Браниш Докторката - А?:lol:maggot написа:Знам ли? Моя също (мисля) е непредубеден, само дето и ако някой нещо е казал, така че да я раздразни, от своя страна тя самата (ако следваме пожеланията на Мнемо) не трябваше да започва с директните обиди. То от там се почва всичкото подскачане в таз темица, както и в много други напоследък. Мдам.Капинчо написа: Шъ си позволя да не се съглася с теб. За моя непредубеден мозък скачане си имаше и после Рейн си изпусна нервите...
Аз съм до тук, че едвам гледкам вече, па и мъж на легло ме чака
Лека нощ на всички, спинкайте сладко
Споко, тя нама нужда от защита - въпреки че първа развя емотиконката с изутите шорти.
Лека, а на Питката още по-лека.
Не разбрах, кой има проблем и кой му го е причинил и въобще какво е станало.Set написа:Ся да ви обобщя.
1. Клюкарите си замълчаха.
2. Неразбралите заговориха виртуално.
3. Които имАха топки - попитаха.
4. Аз отговорих.
5. Има ли още въпроси?
6. Всички сме добри или лоши. зависи от обстоятелствата.
То и аз не питам, защото честно казано ми е неудобно да се бъркам в личните неща на хората.Dark Angel написа:пък аз не питахesti написа:
Не разбрах, кой има проблем и кой му го е причинил и въобще какво е станало.
Искам само да попитам, дали проблемите вече са решени?
п.п. Сега не съм добра или лоша - според обстоятелствата трябва да съм малоумна.
Рейна имаше проблем - нямаше сексуален партньор. Не и се решиха проблемите.esti написа:Не разбрах, кой има проблем и кой му го е причинил и въобще какво е станало.Set написа:Ся да ви обобщя.
1. Клюкарите си замълчаха.
2. Неразбралите заговориха виртуално.
3. Които имАха топки - попитаха.
4. Аз отговорих.
5. Има ли още въпроси?
6. Всички сме добри или лоши. зависи от обстоятелствата.
Искам само да попитам, дали проблемите вече са решени?
п.п. Сега не съм добра или лоша - според обстоятелствата трябва да съм малоумна.
Не мисля....не искам да мисля, че е било преднамерено онова. Понякога човек не се усеща как изглеждат нещата отстрани - на това го отдавам.Set написа:
Рейна имаше проблем - нямаше сексуален партньор. Не и се решиха проблемите.
Ести, и ти имаше проблем в онази тема. Твоят е решен.
Мисля, че горчивото хапче го изпиха точно тези, които най-малко имаха нужда.Set написа:Ще си изпият горчивото хапче Ремов, приятелю мой.Remmivs написа:Спрете се вече, а? Приемете го като молба от мен.
Всички които имат нужда от него.
Клюкари и свободни рицари:lol:
Не още.Мнемозина написа:Мисля, че горчивото хапче го изпиха точно тези, които най-малко имаха нужда.Set написа:Ще си изпият горчивото хапче Ремов, приятелю мой.Remmivs написа:Спрете се вече, а? Приемете го като молба от мен.
Както обикновено става, всъщност.
Съжалявам и се извинявам още веднъж.
П.П. Би ли си смалил линка в подписа?
От непреднамереното боли още повече.esti написа:Не мисля....не искам да мисля, че е било преднамерено онова. Понякога човек не се усеща как изглеждат нещата отстрани - на това го отдавам.Set написа:
Рейна имаше проблем - нямаше сексуален партньор. Не и се решиха проблемите.
Но ако разбера, че някъде, някой спряга моето име с нечисти помисли, определено ще има проблем.
На кого да благодаря за решението?
Аз не бягам Ести. Оставям ви че ми се спиesti написа:Това "оставям ви.." - искаш да кажеш само лека нощ, нали?Set написа:
От непреднамереното боли още повече.
Уроците надявам се са научени.
П.с. Оставям ви, а вие да шумолите тая вечер по-малко
П.с.2 И ви обичам всъщност 3о4овци такива
П.с.3 И го махам на моя си истинския.
Нали?
Лека!
Всъщност не знаеш какво са изпили и какво може да изпият тези които имаха нужда. И не искаш да знаеш.Мнемозина написа:Мисля, че горчивото хапче го изпиха точно тези, които най-малко имаха нужда.Set написа:Ще си изпият горчивото хапче Ремов, приятелю мой.Remmivs написа:Спрете се вече, а? Приемете го като молба от мен.
Както обикновено става, всъщност.
Съжалявам и се извинявам още веднъж.
П.П. Би ли си смалил линка в подписа?
Тебе пък нищо не съм те питала. И продължавам да не те питам.Set написа:
Всъщност не знаеш какво са изпили и какво може да изпият тези които имаха нужда. И не искаш да знаеш.
Приключих с отговорите:blum:
Кой питал питал, кой не - да пита знаещите:rotfl24:
Защото си го поръча.Мнемозина написа:Тебе пък нищо не съм те питала. И продължавам да не те питам.Set написа:
Всъщност не знаеш какво са изпили и какво може да изпият тези които имаха нужда. И не искаш да знаеш.
Приключих с отговорите:blum:
Кой питал питал, кой не - да пита знаещите:rotfl24:
Всъщност много добре знам какво изпих.
Рейн се появи специално да ти репликира на теб, защото вижда, че си станал много благороден с времето и говориш за неща, които не са ти ясни, пък дори и само да се шегуваш с тях. Рейн винаги има около себе си хора - понякога интересни, понякога безинетерсни, понякога хора от миналото, така че моля не коментирай мотивите ми да пусна тема за помощ в София. Ти прекрасно знаеш, че Рейн някога щеше да кандидатства в София и да учи там, по свое желание, по желание и на други хора, но желанието се разми във времето и в реакциите на останалите желаещи да се изпълни тая инициатива.Set написа:Рейна имаше проблем - нямаше сексуален партньор. Не и се решиха проблемите.
пиша щото темата е безплатна вероятно[unknown] написа:Ми, никой не е казал обратното. Ти що продължаваш да пишеш по темата?!Quid написа:ми стават и такива неща некви
нормално си е
кво па толкова е станало
а са дай да се утепаме от писане ли или кво
половината си живот съм се учила да бъда добра, другата половина как да живея с лошотоDark Angel написа:
добре бе, как така приемаш нещата?