Аз пък се кефя, че Лупи се консолидира в цецка.
Да не кажете догодина, как изненадващо това-онова...
хич не ни е трудно. Той е едно лайно, но понякога прави по някое добро - оправи стадиона, оправи общежитията, дълго време не се меша в работата на треньорите и не казваше кого да купят и т.н. Но си е едно просто същество, което също обича да дрънка без да разбира, но е гот, че после трябва да си гълта лайната. С Батков не съм бил на маса, но с Лупи бях преди доста години - изпадаха ми зъбите от смях като си тръгнахме от сбирката ;)Quid написа:лупи е един боклук
но на вас ви е трудничко да кажете вашия собственик кво е па точно той
са аз него си го мразя ЕЛБИ щото е левскарМетаморф написа:за какво спорите, като и двата отбора са пълни лебедари, незнам...ELBI написа:Quid написа:
Quid написа:са аз него си го мразя ЕЛБИ щото е левскарМетаморф написа:за какво спорите, като и двата отбора са пълни лебедари, незнам...ELBI написа:Quid написа:
ти са кво
а да не ми пречиш да си го мразя ако може
ще си спориме за мачлетата
като не мое да спориме за друго е те за тва ще спориме:blum:
и на мен ми се иска. Бербо е пич. Единствена грешка в живота имаше на този пиринец, но я поправи бъзо ;) Ако си бе останал в цецка, щеше да е пред трансфер в Борац или МТК...Quid написа:за енглезите спор няма
са е супер
радвам се че и астън вила ще дойдат тук:-)
са и бербо да мине при червените ми се иска яко:-)
кво да правим - да се опитваме да тъпоумничим (безмислено - щото и за това си има хораМетаморф написа:или просто си чешете пръстите по клавиатурата, опитвайки се да остроумничите?ELBI написа:за това кой е по-малко лебедарМетаморф написа:за какво спорите, като и двата отбора са пълни лебедари, незнам...ELBI написа:Quid написа:
ахамМетаморф написа:абе, опитвам се и аз да се вмъкна в разговора...ELBI написа: кво да правим - да се опитваме да тъпоумничим (безмислено - щото и за това си има хора)
щото нещо почна да ми доскучава само двамцата да си се дърляте...
е, отвреме навреме и змея се понамеси, ама...