къде па ти видя трактор бе сестро?!4avdar4e написа:Абе, Куиде, тва на аватара да не е тракториста, бре???Quid написа: карма
кво друго може да е:rotfl24:
баси как се усешам изумен
къде па ти видя трактор бе сестро?!4avdar4e написа:Абе, Куиде, тва на аватара да не е тракториста, бре???Quid написа: карма
Аватар трепач (казвам го, защото аз ги гледам тия работи)Quid написа:излезе една статия през уйкенда
у австралия има липса на мъже!
нямало мъже
баси майката
аз сериозно се тревожа за змея да не вземе да се преумори нещо

Би трябвало да се усещашQuid написа:къде па ти видя трактор бе сестро?!4avdar4e написа:Абе, Куиде, тва на аватара да не е тракториста, бре???Quid написа: карма
баси как се усешам изумен

Да, ама ние вече си говорим за други нещаStranniche написа:Е нЕам нерви да я изчета тази тема.
Защо се впрягате бе, хора?
Някаква .... айде, ще се въздържа от определения... си търси къде да си избие комплексите.
И пуска тази тема - съвсем умишлено да провокира яда.
Ако я игнорираме и не отговаряме, накрая ще и писне.
Защо да си разваляме настроението с такива глупости?
Пет страници дотук! :eek:

всичко е едноМнемозина написа:О далеч не винаги съм права, за съжаление. Мое де...
Твърде много предизвикателства пред толерантността ни има напоследък, затова е така.
Семирамис е права, нещо атмосферата тук напоследък благоприятства това и отговорността си е у, пардон, старите клубари.
Боговете сигурно са полудели...Баба Яга написа:Рейн, що не отидеш да коленичиш пред Боговете и не си посипеш главата с пепел, повлачи се по корем известно време, все пак има и безгрешни на тази Земя. И от тях не останаха камъни за другите.
Semiramis написа:
Докторката пак заяла Рейн, защото някой не си държал панталоните вдигнати. Да си пазем мъжете - смешка.
..

Мираж,Дарки...Dark Angel написа:много ми се иска да си праваRain написа:
Не, не си тиНе е умишлено. Казват се недомислени неща и някой ги ползва да се заяжда ....
нямам желание да се анализирам ....
след яката кланница през деня ми се иска да се чувства добре в този оазис
оазис....
много ли искам....
то и аз не исках.Dark Angel написа:и уважаемия съд какво?doktorka написа: затова давай направо...
изконсумирахте ли акта последно или не?
аз реших да съм като другите тук
искам клюки.
защо мислиш че всички тук искат клюки???
аз не искам

Къде, къде?Dark Angel написа:не искам да се заравям в някакви минали неща, да вадя, да разглеждам, да търся, да анализирам....
живота е пленителен, красив, кратък, прекрасен, вдъхновяващ....
искам да го живея
ПП/ Странниче, писали сме заедно, ма аз музика си събирам.....
ППП/ знаеш ли, ония цветя \ лилии в реката - за теб и Мнемо ги снимах
Благодаря!Dark Angel написа:не искам да се заравям в някакви минали неща, да вадя, да разглеждам, да търся, да анализирам....
живота е пленителен, красив, кратък, прекрасен, вдъхновяващ....
искам да го живея
ПП/ Странниче, писали сме заедно, ма аз музика си събирам.....
ППП/ знаеш ли, ония цветя \ лилии в реката - за теб и Мнемо ги снимах
Някъде в някакъв роман Офелия беше сравнена с лилия.4avdar4e написа:Да де, ама може да си до шия в лайна и пак да виждаш лилииКапинчо написа: Хубаво нещо са сентенциите, ама ако гледаш в лайната, няма как да виждаш лилии.
Уф, не ги обичам тез цветя, нещо на гробища ми "мирашат", не знам що такива асоциации..