Дай първо да дефинираме значението на "свободен форум", за да сме наясно :)snowprincess написа:няма значение кой кого харесва, кой какво мисли за другите, кой с кого е приятелWishes написа:
Още една заблудена
Съжалявам, Сноу, но така мисля :)
всеки има право да пише тук и да си казва мнението, защото е свободен форум
ако не мислиш така - не ставаш за модератор - ти си пристрастен
Модератор
Re: Модератор
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Green Light
... ако пък така мислиш, то кого и кога ще модерираш...snowprincess написа:няма значение кой кого харесва, кой какво мисли за другите, кой с кого е приятелWishes написа:
Още една заблудена
E, защо аз! Той си е тъждествено равен...Wishes написа:Ама ти още малко ще го приравниш към класицитеlancelote написа: Просто неутрална. Подобно поведение бих го подминал. Не е това същественото. Давали сте му шансове много. Зависи на коя от ролите му. Спомняш ли си Тартюф от Молиер?... Нещо подобно.
Но не е това заради което се опитваме да оправим нещата.
А кое е?
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

lancelote написа:E, защо аз! Той си е тъждествено равен...Wishes написа:Ама ти още малко ще го приравниш към класицитеlancelote написа: Просто неутрална. Подобно поведение бих го подминал. Не е това същественото. Давали сте му шансове много. Зависи на коя от ролите му. Спомняш ли си Тартюф от Молиер?... Нещо подобно.
Но не е това заради което се опитваме да оправим нещата.
А кое е?
О, не, нека сега не излиза, че моята дума е била решаваща.snowprincess написа:извинявай, той просто избра да повярва на други, че си лицемеркаМнемозина написа:
По принцип си права, да, и все така по принцип съм съгласна с теб. Макар че това, дето го пишеш, е по-скоро от областта на детската психология сякаш, но както и да е.
Лошото е, че Капинчо наистина не може да бъде защитен по този начин. Най-малкото защото се държа ужасно с хора, които ни най-малко не бяха го предизвиквали за това. Няма да припомням.
Съжалявам.
прости му това отношение и забрави
сложи ново начало
Очевидно е, че съм само една от твърде многото, което е истинският проблем.
Panta rhei...
подпис.Wishes написа:Ти сега какво искаш да кажеш, че не разбирам много добре, да му се прости и да му се даде N-ти шанс или нещо друго имаш предвид?lancelote написа:Постарах се, наистина. Просто... Има и такива хора, които в интерес на това да бъдат център на внимание са способни по всекакъв начин да го предизвикат. Той е избрал моделът на съжалително-двойнствения стандарт - тогава когато някой не му е равен и го чувствува по-силен - просто ще се сниши. Когато обаче някой го избере да е силен и го подбутва - става. Believe me. Мисля че се досети с какво съм се занимавал до преди известно време.Wishes написа:Не си прав, Ланс, ама хич. Вземи изчети първо всичко :)lancelote написа: Уиш, може ли да вмъкна едно мнение...неангажиращо по този повод. Болест?! Мне...Въпросното състояние е просто състояние, ако ме разбираш... Всеки е минал неква криза все пак...Мъжете ако нещо ни се огелпи в бизнес-делата, жените като наближат критическата...Свършили парите, прасна ли сме колата... Според мен тук си става дума за актьорство. Виртуално. Резултат от това че нещо липсва и се компенсира.
А преценката ти спрямо него, смея да твърдя, е неправилна.
след безкрайно дълго време на друго мнение, вече твърдо подпис при Уишис.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
подпис.Wishes написа:Ти сега какво искаш да кажеш, че не разбирам много добре, да му се прости и да му се даде N-ти шанс или нещо друго имаш предвид?lancelote написа:Постарах се, наистина. Просто... Има и такива хора, които в интерес на това да бъдат център на внимание са способни по всекакъв начин да го предизвикат. Той е избрал моделът на съжалително-двойнствения стандарт - тогава когато някой не му е равен и го чувствува по-силен - просто ще се сниши. Когато обаче някой го избере да е силен и го подбутва - става. Believe me. Мисля че се досети с какво съм се занимавал до преди известно време.Wishes написа:Не си прав, Ланс, ама хич. Вземи изчети първо всичко :)lancelote написа: Уиш, може ли да вмъкна едно мнение...неангажиращо по този повод. Болест?! Мне...Въпросното състояние е просто състояние, ако ме разбираш... Всеки е минал неква криза все пак...Мъжете ако нещо ни се огелпи в бизнес-делата, жените като наближат критическата...Свършили парите, прасна ли сме колата... Според мен тук си става дума за актьорство. Виртуално. Резултат от това че нещо липсва и се компенсира.
А преценката ти спрямо него, смея да твърдя, е неправилна.
след безкрайно дълго време на друго мнение, вече твърдо подпис при Уишис
за всички мнения до тук
Рано или късно всички влизат в правия пътМираж написа: подпис.
Wishes написа:Рано или късно всички влизат в правия пътМираж написа: подпис.
чаве, чаве, то всичко си има произход - виж дарвин.4avdar4e написа:Отдавна не се бях хилила тук, 10х, змейчеjazz написа:човек се пъне
да измисли нещо
и току някой се ицвъка
с 'подпис'
модераторите да изтриват такива мнения
Отново на път

Гледай си работата.Wishes написа:Рано или късно всички влизат в правия пътМираж написа: подпис.
Panta rhei...
- Green Light
Е да, вече имахме дума за това как шимпанзетата слизат от клона. Въпросът е от кой - банановия, шипковия храст или...jazz написа:пак според негоlancelote написа:чаве, чаве, то всичко си има произход - виж дарвин.
някои индивиди дори успяват да еволюират
Отново на път

трябва да има и модератори на модераторитеGreen Light написа:Магът, според мен останаха кандидатурите само на Уишес, Гаспод и Куид. Не виждам смисъл от гласуване. Според мен- произвеждай го Уишес незабавно, а Гаспода и Куида, пак незабавно след като кажат че приемат.
Какво мислиш?
Какво мислите всички?
щото тях кой ще ги модерира
- Green Light
Бийдjazz написа:трябва да има и модератори на модераторитеGreen Light написа:Магът, според мен останаха кандидатурите само на Уишес, Гаспод и Куид. Не виждам смисъл от гласуване. Според мен- произвеждай го Уишес незабавно, а Гаспода и Куида, пак незабавно след като кажат че приемат.
Какво мислиш?
Какво мислите всички?
щото тях кой ще ги модерира
- snowprincess
ако си пристрастен ще модерираш само врагът или враговете на приятелите тиGreen Light написа:... ако пък така мислиш, то кого и кога ще модерираш...snowprincess написа:няма значение кой кого харесва, кой какво мисли за другите, кой с кого е приятелWishes написа:
Още една заблудена
не трябва Уишес да предупреждава, че му остава още малко на Капинчо, след като в момента не обижда никого

задръж секундаsnowprincess написа:не трябва Уишес да предупреждава, че му остава още малко на Капинчо, след като в момента не обижда никого
че ми се насълзяват очите
що не се обади когато псуваше под път и над път
или теб те пропусна
Ще има анкета, за да сте доволни.snowprincess написа:ако си пристрастен ще модерираш само врагът или враговете на приятелите тиGreen Light написа:... ако пък така мислиш, то кого и кога ще модерираш...snowprincess написа:няма значение кой кого харесва, кой какво мисли за другите, кой с кого е приятелWishes написа:
Още една заблудена
не трябва Уишес да предупреждава, че му остава още малко на Капинчо, след като в момента не обижда никого
Да бъде ли баннат Капинчо или не. Възможни отговори: "Да", "Не", "Не ми пука".
Нищо друго, никакви коментари, никакви основания за отговорите, словоизлияния и т.н.
Ако никой не вземе отношение по анкетата, тогава решават модераторите.
Нещо несправедливо виждаш ли?
Уишес е мноооого даже пристрАстрен, сори, ама аз така виждам тия дни.Green Light написа:Магът, според мен останаха кандидатурите само на Уишес, Гаспод и Куид. Не виждам смисъл от гласуване. Според мен- произвеждай го Уишес незабавно, а Гаспода и Куида, пак незабавно след като кажат че приемат.
Какво мислиш?
Какво мислите всички?
Само за протокола отбелязвам.
На мен ми е все тая, и без това разиграваната тук битка ще завърши с пирова победа
jazz написа: задръж секунда
Като ти е все тая - не се обаждай4avdar4e написа:Уишес е мноооого даже пристрАстрен, сори, ама аз така виждам тия дни.Green Light написа:Магът, според мен останаха кандидатурите само на Уишес, Гаспод и Куид. Не виждам смисъл от гласуване. Според мен- произвеждай го Уишес незабавно, а Гаспода и Куида, пак незабавно след като кажат че приемат.
Какво мислиш?
Какво мислите всички?
На мен ми е все тая, и без това разиграваната тук битка ще завърши с пирова победа
Чаве, в грешка си, дъще! Ама грешка след грешка... И така на всеки километър. Милосърдие и пристрастност...са две различни неща. Ако уишеса бе пристрастен и не търпеше разнообразието... Вече усещах че требе да дигне и ешафод за мен.4avdar4e написа:Уишес е мноооого даже пристрАстрен, сори, ама аз така виждам тия дни.Green Light написа:Магът, според мен останаха кандидатурите само на Уишес, Гаспод и Куид. Не виждам смисъл от гласуване. Според мен- произвеждай го Уишес незабавно, а Гаспода и Куида, пак незабавно след като кажат че приемат.
Какво мислиш?
Какво мислите всички?
Отново на път

Еее, не споменавай Името напразно, щото в следващия живот току виж си се преродила в Пионерче.4avdar4e написа:Аз вярвам в Господ Бог, наш Отец и Създател, да се свети името муlancelote написа: чаве, чаве, то всичко си има произход - виж дарвин.
Отново на път

Ти си си ти.jazz написа:на мен ако не ми харесва нещоvyara написа:Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец.
си замълчавам
защото на някой друг може да му харесва
и ако не съм съгласен с теб
и изсипя един тон лайна върху ти
само защото не съм склонен да приема твоята гледна точка
открит честен и доблестен ли ме прави
Проблемът е именно е в това, че очакваме другите да се държат така, както ние самите бихме се държали, а ако не се държат така, ги анатемосваме или осъждаме. И те нас, впрочем.
Нийде не видях да е съгласен, ама нийде не видях и да не е.Green Light написа:Магът, според мен останаха кандидатурите само на Уишес, Гаспод и Куид. Не виждам смисъл от гласуване. Според мен- произвеждай го Уишес незабавно, а Гаспода и Куида, пак незабавно след като кажат че приемат.
Какво мислиш?
Какво мислите всички?
Ми, честито.
Може да пробва сега нещо тук, че тестовия форум съм го сбозала
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess
кърпичка?jazz написа: задръж секунда
що не се обади когато псуваше под път и над път
или теб те пропусна
той е най-черния, така ли? а всички други са се държали като по учебник за доброто поведение?
писна ми от чистки
искам всички да се съберем и да започнем отначало, взеки си е научил "урока"

Дори и за първопричините и естеството на природата и нещата? Еееее... Надминаваш и Стоянка Мутафова... Тя разправя как с нейна приятелка по време на войната се качили на покрива на гимназията и взели да вият като сирени... И така накарали цял квартал да се изпокрие.4avdar4e написа:Типично, ето го примера.. Ще се обаждам колкото си искам обачеWishes написа: Като ти е все тая - не се обаждай
Отново на път

Извинявай, ама кой си ти, че да ми казваш, че съм в грешка, а?? Дошъл, попрочел и аре, размаха ножлето. Щот нали така твърдиш, че сега си дошъл??? Кат ще размахваш, по-добре друго...lancelote написа: Чаве, в грешка си, дъще! Ама грешка след грешка... И така на всеки километър. Милосърдие и пристрастност...са две различни неща. Ако уишеса бе пристрастен и не търпеше разнообразието... Вече усещах че требе да дигне и ешафод за мен.
Неее, мойто момче, недей, аз много-много не обичам да ме съветват
Грешно. Проблемът идва тогава когато забравим да уважаваме първо себе си, а после другия... и другия начин на мислене. е те на тва се вика дойстойнство. агрий?vyara написа:Ти си си ти.jazz написа:на мен ако не ми харесва нещоvyara написа:Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец.
си замълчавам
защото на някой друг може да му харесва
и ако не съм съгласен с теб
и изсипя един тон лайна върху ти
само защото не съм склонен да приема твоята гледна точка
открит честен и доблестен ли ме прави
Проблемът е именно е в това, че очакваме другите да се държат така, както ние самите бихме се държали, а ако не се държат така, ги анатемосваме или осъждаме. И те нас, впрочем.
Отново на път

неvyara написа:Проблемът е именно е в това, че очакваме другите да се държат така, както ние самите бихме се държали, а ако не се държат така, ги анатемосваме или осъждаме. И те нас, впрочем.
проблема е че някои се държат като идиоти
явно не разбираш
та да ти дам нагледен пример
предварително се извинявам
ама няма как да ти го обясня явно по друг начин
аз ако ти кажа ей сега
я си вземи обгазеното инфантилно незадоволено мнение и си го наври в шибания задник
ти какво ще си помислиш за мен
Доколкото си спомням, в правилата за модериране не беше включена забрана да се забавляваме..lancelote написа: Дори и за първопричините и естеството на природата и нещата? Еееее... Надминаваш и Стоянка Мутафова... Тя разправя как с нейна приятелка по време на войната се качили на покрива на гимназията и взели да вият като сирени... И така накарали цял квартал да се изпокрие.
В другия живот може да се преродя в народна артистка, мдам, че и на СССР даже
Може би всеки съди за човека по отношението, което лично към себе си е получил от него. А не по това какво хубаво той е направил към други хора. В случая, ако Мнемо не е била нападната, едва ли щеше да се намеси в разговора. И аз като Сноу мисля, че за теб, Мнемо, се е водил от чуждо мнение. Така предполагам, защото моето е различно от неговото.snowprincess написа:извинявай, той просто избра да повярва на други, че си лицемеркаМнемозина написа:
По принцип си права, да, и все така по принцип съм съгласна с теб. Макар че това, дето го пишеш, е по-скоро от областта на детската психология сякаш, но както и да е.
Лошото е, че Капинчо наистина не може да бъде защитен по този начин. Най-малкото защото се държа ужасно с хора, които ни най-малко не бяха го предизвиквали за това. Няма да припомням.
Съжалявам.
прости му това отношение и забрави
сложи ново начало