Богослови излизат на литийно шествие срещу гей-парада в Софи

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Глас в пустиня

Re: Богослови излизат на литийно шествие срещу гей-парада в

Мнение от Глас в пустиня »

snowprincess написа: БоЕВ, задай си въпроса защо правиш аналог между гей и изнасилвач
Защо? Ти сигурно знаеш по-добре от мен самия.:-)
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа:
latrevw написа:....

знам, че има изроди и сред тях, но дали са повече от тези сред "нас", ...
Има такива статистики, но в тон с модерното популяризиране на обратните никъде няма да я намериш - простата истина е, че извършителите на най-гнусните сексуални престъпления са практикували и практикуват И хомосексуална любов. Това не е ли достатъчно?
ти откъде я намери тази статистика :lol:
Умееш ли да четеш м/у редовете или приемаш видяното/чутото безкритично?
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

хихи, на мен ми харесва какво ми се падна - Вие лесно успявате да намерите общ език с всички, защото строите отношенията си с хората винаги като с равни. В това ви помага умението да виждате и разбирате хората и трезво да оценявате ситуацията. Виждайки скрития смисъл на техните желания и действия, вие винаги намирате изход от сложните конфликти, защото не притискате човека и не се поддавате на чуждо влияние, а търсите подход към всеки. И от другите очаквате също такова разумно отношение. И всичко това е заради разбирането, че вашият опонент е също такъв човек като вас.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Умееш ли да четеш м/у редовете или приемаш видяното/чутото безкритично?
въпросът ми беше защо смяташ, че ти го умееш това, а ние - не :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
за какво му тъпча главата с глупости - идеята ми да остане с впечатления от написаното (независимо дали ми харесват или не), а не да запомни само, че писателят е гей

а ако имаш предвид какво чете - това им е задължително четиво, от списъка с книгите за 6-ти клас
Да, ама на практика само това ще му остане - че писателят е гей.
Кое им задължително четиво - биографията на автора и дебет относно сексуалната му ориентация?
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

БоЕВ написа:...
Не бе, против съм налагане на разбирането, че, за да си добър в изкуството трябва да си гей.

...
Ето от тук мисля, че идва проблема - в момента при нас се проповядва точно това - да имаш талант в изкуствата ТРЯБВА да си гей. А пък ако не си гей, значи таланта ти не е достатъчен и направо за нищо не ставаш. Ако не се налагаше подобно разбиране, не мисля че този гей парад щеше да предизвика каквото и да била реакция освен да идеш на него и да зяпаш шарени и весели хора - така, както се случва по цял свят.

Проблема ми е, че не желая нещо да ми се натрапва като стандарт на живот (защото педерастията в момента се натрапва точно като стандарт)
По същите причини не приемам чалгата - символ на проституция, както и рекламите с дини, кладенци и други подобни - натрапват стандарт на живот, който не искам да имам, нито пък искам децата ми да приемат като нещо нормално. Не.
Може и да съм задръстенячка, но така се чувствам по-добре и спокойна.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа: Най-голямото клише и страх е да не си като останалите 80% :cool:

абе, човеко, колко пъти тук съм заявявала, че съ стандартна и по-стандартна от всеки друг и това не ми пречи; смяташ ли, че ще съм толкова елементарна да ги защитавам, само и само за да не съм като останалите 80% :lol:
~По делата им ще ги познаете!~

На думи не вярвам.:-)
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа:
Не бе, против съм налагане на разбирането, че, за да си добър в изкуството трябва да си гей.

пп Не мисля, че Уайлд е бил добър защото е гей!
аз това ли казах?
Да!
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
Green Light написа:
pocti_bezobidna написа: О, хайде стига!
Тия с иконите що не скачат срещу рекламите с дините или тая с ракията и сватята, дето не й бил пресъхнал кладенеца?
Вие ще но скачмате срещу тях?
Това, че са обидни е едно на ръка, ама са и откровено просташки.
Но не смятам, че няколко просташки реклами ще направят цялия свят просташки.
Аз скачам. Тая реклама с пресъхналия кладенец е най- просташкото нещо, което съм виждал по телевизията. Всъщност тази простащина ме ядосва повече от гей парада
нали, отварителна е
обаче народа масово се забавлява с нея
Забивате в страни от темата - сексът продава и това се вижда най-добре в рекламите независимо дали ни харесва или не. Има много добри реклами и не чак толкова добри.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
Green Light написа: Това е погледнато с един доброжелателен поглед. Ако вложим малко критичност, дали няма да се окаже различен тоя парад, Сноу? Те действително желаят да покажат добрите страни на това да си обратен. Това не е измислица. Обратните смятат че биха могли да предложат нещо интересно. И това показват.
Истината вероятно е по средата, истината е твоята за 50% от парадиращите, но за другите 50% истината е това което казвам аз. Аргументите "против" не са лишени от съдържание. Аз не говоря от чиста емоция.
мога да го погледна от твоя гледна точка
ако човек се харесва такъв какъвто е - винаги може да предложи на другите повече и да е по-интересен отколкото този, който е нещастен

искаш ли да направиш (за себе си) един тест, той показва как виждаш хората около теб и какви отношения изграждаш с тях

http://margaritta.dir.bg/2avgust/05test.htm
149 точки:
Вие лесно успявате да намерите общ език с всички, защото строите отношенията си с хората винаги като с равни. В това ви помага умението да виждате и разбирате хората и трезво да оценявате ситуацията. Виждайки скрития смисъл на техните желания и действия, вие винаги намирате изход от сложните конфликти, защото не притискате човека и не се поддавате на чуждо влияние, а търсите подход към всеки. И от другите очаквате също такова разумно отношение. И всичко това е заради разбирането, че вашият опонент е също такъв човек като вас.

Отличник!
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Не, не искам да бъда като теб - все едно жена или мъж.

Боев, натрапваш ми се - няколко пъти ти казах, че не желая да комуникирам с теб.
Защо продължаваш да нахалстваш?
Защото съм джен и не мога да оставя пост насочен към мен без отговор, особено когато постовете са на хора които имат по специално отношение към моята скромна особа!:-)

www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=233992#233992

пп Искаш или не - точно като мен си! Един БоЕВ с фуста.:lol:
А ти си като тези, срещу които скачаш - казва ти се - пречиш.
Ти обаче се буташ ли буташ.
Срещу нас живее едно такова като теб - пуска си кучето без повод да тича, то налита, лае.
Молих учтиво десетина пъти да не се пуска кучето без повод, заплашвах с жабли в общината, подавах жалби в общината...
Не и не.
Последният път дори ми подвикна "Мани се ма!"
Това е - с нахалството и нагростта преборване няма.
Единственото което мога да направя, е аз да си изляза от форума.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:

...
Ето от тук мисля, че идва проблема - в момента при нас се проповядва точно това - да имаш талант в изкуствата ТРЯБВА да си гей. А пък ако не си гей, значи таланта ти не е достатъчен и направо за нищо не ставаш. Ако не се налагаше подобно разбиране, не мисля че този гей парад щеше да предизвика каквото и да била реакция освен да идеш на него и да зяпаш шарени и весели хора - така, както се случва по цял свят.

Проблема ми е, че не желая нещо да ми се натрапва като стандарт на живот (защото педерастията в момента се натрапва точно като стандарт)
По същите причини не приемам чалгата - символ на проституция, както и рекламите с дини, кладенци и други подобни - натрапват стандарт на живот, който не искам да имам, нито пък искам децата ми да приемат като нещо нормално. Не.
Най - вероятно си задръстенячка. Даже абсолютно, риш, си! Пиши ме и мене в отбора, та да си правим компания. Ако станем трима, викам да си спретнем парад.

П.П. Па дет ше вървим да ходим да се морим, не може ли да е в някоя (задръстена) кръчма... с некви тъпи мезета... и така
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
Забивате в страни от темата - сексът продава и това се вижда най-добре в рекламите независимо дали ни харесва или не. Има много добри реклами и не чак толкова добри.
Глупости!
Сексът е едно, простащината е друго.
Тази реклама е очевидна простащина. Но на теб явно ти допада.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:
Най - вероятно си задръстенячка. Даже абсолютно, риш, си! Пиши ме и мене в отбора, та да си правим компания. Ако станем трима, викам да си спретнем парад.

П.П. Па дет ше вървим да ходим да се морим, не може ли да е в някоя (задръстена) кръчма... с некви тъпи мезета... и така
Викам да не търсите много много за третия...
:grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
latrevw написа:
за какво му тъпча главата с глупости - идеята ми да остане с впечатления от написаното (независимо дали ми харесват или не), а не да запомни само, че писателят е гей

а ако имаш предвид какво чете - това им е задължително четиво, от списъка с книгите за 6-ти клас
Да, ама на практика само това ще му остане - че писателят е гей.
Кое им задължително четиво - биографията на автора и дебет относно сексуалната му ориентация?
към книгата има бонус :-) - кратко описание на живота му

той просто започна с това, и все пак не мисля, че това ще му остане

не съм казала, че е талантлив, защото е гей, исках да му прочета конско, че не трябва да съди по такива неща за хората, а да види "делата им" (както казваш ти) и тогава да си прави заключения
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа: Умееш ли да четеш м/у редовете или приемаш видяното/чутото безкритично?
въпросът ми беше защо смяташ, че ти го умееш това, а ние - не :-)
Ами защото в краткото `експозе` около всяко гнусно престъпление се поддават и куп странични факти на базата на които един здравомислещ и необременен човек може да си направи извод. То и за етническата принадлежност на извършителите нищо не се казва(ПК), но обикновено хората са на 99,9999% сигурни и прави относно етноса на извършителя. В същото време се доверявам и на опита си от първа ръка - опит натрупан в дългото ми съжителство с хора преминали през ТеВеУта, затвори, дисципи и всякакъв друг вид изроди в очите на обикновените средностатистически люде.
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Gaspode написа:
Green Light написа:

бе, пишете ме четвърти... :grin:
Виж подводницата!
Аватар
Глас в пустиня

maggot написа:

...

Е това е! Страхотно казано! :good:
annonymus

Мнение от annonymus »

maggot написа:

...

Натрапването на каквото и да е - "шом не си с нас, значи не ставаш" е тъпо.
Мисля, че залитна спора в грешна опсока.
Лично аз нямам нищо против парада.
Ако някой ми каже, че съм задръстенячка, щото не си падам по жени, най-вероятно ще му се изсмея.
Все си мисля, че от много неща човек просто няма как да избяга - рекламите с дини и чалгата например. Ако мога ги заобикалям, ако ме изненадат някъде - игнор и това е.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

pocti_bezobidna написа: Натрапването на каквото и да е - "шом не си с нас, значи не ставаш" е тъпо.
Мисля, че залитна спора в грешна опсока.
Лично аз нямам нищо против парада.
Ако някой ми каже, че съм задръстенячка, щото не си падам по жени, най-вероятно ще му се изсмея.
Все си мисля, че от много неща човек просто няма как да избяга - рекламите с дини и чалгата например. Ако мога ги заобикалям, ако ме изненадат някъде - игнор и това е.
точно щях да пиша, че се измества темата

към Магът - много ми е интересно как ви се натрапва педерастията? аз не живея ли в същата страна, бе?
с един парад ли ви се натрапва?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Метаморф написа:
Gaspode написа:
Green Light написа:

бе, пишете ме четвърти... :grin:
пети
егати
пак не сварих за карето бридж
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа: 149 точки:
Вие лесно успявате да намерите общ език с всички, защото строите отношенията си с хората винаги като с равни. В това ви помага умението да виждате и разбирате хората и трезво да оценявате ситуацията. Виждайки скрития смисъл на техните желания и действия, вие винаги намирате изход от сложните конфликти, защото не притискате човека и не се поддавате на чуждо влияние, а търсите подход към всеки. И от другите очаквате също такова разумно отношение. И всичко това е заради разбирането, че вашият опонент е също такъв човек като вас.

Отличник!
144
на границата съм
но пак отличник
малко нафукан и самоуверен може би като гледам предходната група
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:не съм забелязала да се срамуват изобщо. афишират се последователно и безсрамно
+1 :grin:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

latrevw написа:...
към Магът - много ми е интересно как ви се натрапва педерастията? аз не живея ли в същата страна, бе?
Това и към Безобидна го пиша.
Не парадът ми е проблема - вижте какво съм писала още в самото начало.
Парадът става проблем, когато в продължение на години обратните налагат своя начин на пробиване.
Точно това "щом не си с нас значи не ставаш" отврати хората. Защото го има. На всеки петокласник му е ясно, че ако не е обратен не може да пробие в изкуството.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

maggot написа: На всеки петокласник му е ясно, че ако не е обратен не може да пробие в изкуството.
:blink::blink::blink:

аз имам един петокласник, даже вече шестокласник, на който това не му е ясно

както и да е махам се вече, предавам се, не мога да се боря срещу всички ви, остава ми едната утеха, че децата ви няма да мислят като вас или поне някои от тях няма да мислят като вас, защото живеят в друго време и друга среда
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

в каква среда точно искаш да живеят
да ходят по гей парадите ли
щото са по-толерантни от нас, които имаме против само и единствено да не ни се афишира "чудесната" и "нормална" обратност
защото аз друг вид нетолерантност не видях тук никъде и от никой
може би изключая боев който би ги бил при първа възможност, но това също е част от шаренията, нали
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

latrevw написа: аз имам един петокласник, даже вече шестокласник, на който това не му е ясно

както и да е махам се вече, предавам се, не мога да се боря срещу всички ви, остава ми едната утеха, че децата ви няма да мислят като вас или поне някои от тях няма да мислят като вас, защото живеят в друго време и друга среда
Аз пък имам една вече третокласничка, която преди около месец ми обяви, че понеже искала да става художничка, първо трябвала да стане "гейка" за да може да бъде известна. И това не е заради новините, които така или иначе не гледаме, повярвай ми.
Пожелавам другото време и среда за които мечтаеш да не налагат на децата ни подобен начин на ориентиране.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
annonymus

Мнение от annonymus »

maggot написа:
latrevw написа:...
Това и към Безобидна го пиша.
Не парадът ми е проблема - вижте какво съм писала още в самото начало.
Парадът става проблем, когато в продължение на години обратните налагат своя начин на пробиване.
Точно това "щом не си с нас значи не ставаш" отврати хората. Защото го има. На всеки петокласник му е ясно, че ако не е обратен не може да пробие в изкуството.
Аз с такова нещо не съм се сблъсквала.
То зависи за кое изкуство става дума, де.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа:в каква среда точно искаш да живеят

аз не мога да искам, просто те си имат своето време, така както ние си имаме нашето, различно от това на родителите ни

искам да имат приятели гейове и това по никакъв начин да не ги смущава, искам организирането на паради изобщо да не се случва, никой да няма нужда от това

и престане с тази толерантност, нито аз го правя от милозлива толерантност, нито пък вие сте толерантни, само защото не сте тръгнали да ги биете
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

maggot написа:
latrevw написа: аз имам един петокласник, даже вече шестокласник, на който това не му е ясно

Аз пък имам една вече третокласничка, която преди около месец ми обяви, че понеже искала да става художничка, първо трябвала да стане "гейка" за да може да бъде известна. И това не е заради новините, които така или иначе не гледаме, повярвай ми.
Пожелавам другото време и среда за които мечтаеш да не налагат на децата ни подобен начин на ориентиране.

не, не, не мога да го приема това, не можеш да ме убедиш, че това е повсеместно
annonymus

Мнение от annonymus »

maggot написа: ... че понеже искала да става художничка, първо трябвала да стане "гейка" за да може да бъде известна.
:shocked:
А тя що е решила така? Точно пък за художничка...
Много странно...
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:
maggot написа:

не, не, не мога да го приема това, не можеш да ме убедиш, че това е повсеместно
Ми и аз не мисля, че е повсеместно. :shy:
Познавам трима гейове -единия бачка в рекламата, вторият е гаджето му - не съм питала кво точно работи, третия е в биологична лаборатория :shy:
Не се сещам ни за един известен художник гей - ни български, ни чужд...
Виж, в Биг Брадър е модерно да има обратни (дето не се знае колко са обратни всъщност)

Ха така! Как не се сетих досега! Що не викате срещу Брадъра а?
И без това е пълна кратения това предаване.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:...
... щото май никой не го гледа :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

latrevw написа:аз не мога да искам, просто те си имат своето време, така както ние си имаме нашето, различно от това на родителите ни

искам да имат приятели гейове и това по никакъв начин да не ги смущава, искам организирането на паради изобщо да не се случва, никой да няма нужда от това

и престане с тази толерантност, нито аз го правя от милозлива толерантност, нито пък вие сте толерантни, само защото не сте тръгнали да ги биете
къщата на утрешния ден, да те са там, а ние сме тук, и добре, че е така, а не обратното :grin:

ти сигурна ли си, че нямам приятели гейове, то аз не съм щото и се чудя ти дали може да си :blum:
това първо
и второ
очевидно искаме едно и също
да не се случва организирането на паради защото всеки си е такъв какъвто си е и това за никой не е новина или нещо по различно от това да си бърка в носа или да си гризе ноктите
аз към хомосексуалистите имам точно това отношение
но да ми се афишира и да получавай мейдино разпространение бъркането в носа и гризането на нокти и да има нарочни паради за това ми идва по-точно би ми дошло в повече
както и гей парада

хващаш се за думата, а тя беше използвана като литературен подход (хипербола) за да ти насочи малко вниманието навътре към теб (интроверсията е част от светоусещането, нормална и необходима), а не толкова да се фиксираш на експанзивна и агресивна екстровертност към "нас" (в кавички, щото всичко е едно, "нас" е и ти, педалите са част от обществото) :grin:

очевидно съм успял да ти насоча вниманието и към нещо друго освен експанзията, но, уви, не и в правилната посока
ако нещо те е обидило в думите ми, прощавай, не това съм целял

:cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
Green Light написа: 149 точки:

Отличник!
144
на границата съм
но пак отличник
малко нафукан и самоуверен може би като гледам предходната група
съм най- приятен, най- уникатен от ден на ден съм по-съвършен ... :grin:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Пак не искате да чуете какво ви говоря и започвам да се уморявам вече.

Вижте... точно това се опитвам да ви обясня. Нямам грам капка против хората с различен начин на мислене. Не.
Дори напротив - имала съм приятели такива, които мога да кажа че бяха много по-честни и коректни от всички останали "нормални" приятели, които съм имала. Но те бяха от онези хора, които не биха отишли на парад заради своята странност. Те бяха хора, които не криеха особеността си, но не я и натрапваха по никакъв начин. Голямата част от гейовете днес /а доколко са истински гейове това вече е друг въпрос/ натрапват странността си и притискат другите с нея - това е проблема.

Относно "художничката" - обяснявам си го с това, че в момента са точно в тази възраст, в която всичко подобно им е интересно и по този начин е искала да ми види реакцията и разбира се да получи малко повече информация по темата.
Но факта, че това се носи в училище, значи че наистина подобно поведение се натрапва. И е така - някой от родителите или големите братя гледали нещо, чули друго, изкоментирали го пред детето у дома и ето ти резултата.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:съм най- приятен, най- уникатен от ден на ден съм по-съвършен ... :grin:
хименно :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа:...
... щото май никой не го гледа :grin:
Че и парада не гледайте.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа: ако нещо те е обидило в думите ми, прощавай, не това съм целял

:cool:
не се обиждам аз толкоз лесно, т.е. обиждам се, ама не си го слагам на сърце и бързо забравям, хеле пък от теб никога няма да се обидя

айде мир вече, изтощихте ме, честно, а трябва да бачкам
общо взето говорим (сега като прочетох и последното мнение на Магът) за едно и също, но го гледаме под различен ъгъл

п.п. какво си написал по-горе, не можех да схвана :lol:, аз дали съм лезбийка? не съм, обаче в другия живот и това съм си обещала да пробвам :blum:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:
съм най- приятен, най- уникатен от ден на ден съм по-съвършен ... :grin:
абе алоу, що не четеш всички мнения, аз първа извадих резултат 148 :blum:
Публикувай отговор