vyara написа:Ън написа:vyara написа:snowprincess написа:
замислете се на колко човека от форума сте склонни да помогнете при нужда и според силите си (не ми отговаряйте), на тези хора вие сте потенциални приятели, но те още не го знаят
Аз съм напълно доволна и щастлива с малкото близки и приятели, които имам. За мен да търсиш постоянно други хора, постоянно да искаш да си сред хора и да се сприятеляваш с всеки, който малко ти е симпатичен е признак на някава празнота у човека.
Хората с най- богат душевен мир имат и най- много приятели. А това е точно обратното на това, което пишеш.

Обратното на моето не звучи като твоето. Иначе това, с което искаш да ми опонираш звучи така - хората с най-богат душевен мир постоянно търсят други хора, постоянно искат да са сред хора и се сприятеляват с всеки, който поне малко им е симпатичен. Не бих твърдяла подобно нещо.

Тази словестна еквилибристика не ми е по сърце, но ще се опитам да влезна в тон. Да, хората с богат душевен мир са открити към другите, ерго- повече контакти с други хора имат и разбира се се сприятеляват с повече хора. Тук израза "малко симпатичен" не бих употребил, защото аз знам, че съмм ти "много симпатичен"

Това е в кръга на шегата, но ти ме разбра, надявам се.
Гаспод например ми е много, а не малко симпатичен и затова съм го "вързал" към моят приятелски кръг

Гаспод, сори, че така те употребихме, ама...
П.П. Пфуууу, изгорих чернокопа зарад тия обяснения