то 14 до 16ч
трябва да се забраняват такива теми в нета
като некви ориснициpocti_bezobidna написа:Да не ви нарушихме следобедния сън, графе?caliostro написа:много уморителна тема
то 14 до 16ч
ПС. Глей сега, като има такъв проблем, се събираме с женките на кафе (или нещо по-силно).
пофучиме, посъскаме, па ни мине
Айде сега!caliostro написа:като некви ориснициpocti_bezobidna написа:Да не ви нарушихме следобедния сън, графе?caliostro написа:много уморителна тема
то 14 до 16ч
ПС. Глей сега, като има такъв проблем, се събираме с женките на кафе (или нещо по-силно).
пофучиме, посъскаме, па ни мине
ужас
мъжете са некви жертвени агънца
ужас
Тц. Не познаваш мъжете. Ще обсъдят я мач, я друго, а ... някой обект - само и единствено, ако има големи ... очи или подобно. И с това свършва "дъвченето". Докато вие като почнете кой, какъв, що, какво, къде...pocti_bezobidna написа: Айде сега!
Първо - не сме чак толкоз зли.
И второ - и вие сигурно ни дъвчете по ваши сбирки, ама не си признавате!:-)
А според мен, тя вече е взела решението, но просто търси някой, който да го потвърди, за да е сигурна, че не греши:-)esti написа:Послушай си разума!
Опитай да не го замъгляваш с емоции и ще видиш, че решението е под носа ти.

Да бе!ELBI написа:Тц. Не познаваш мъжете. Ще обсъдят я мач, я друго, а ... някой обект - само и единствено, ако има големи ... очи или подобно. И с това свършва "дъвченето". Докато вие като почнете кой, какъв, що, какво, къде...pocti_bezobidna написа: Айде сега!
Първо - не сме чак толкоз зли.
И второ - и вие сигурно ни дъвчете по ваши сбирки, ама не си признавате!:-)
Да повторим - не ви. И си признаваме.
Може и да има такива случаи... Не знам точно. Ала сякаш говориш за лични утешения (при това мъж при жена), а не сказки по седянкиpocti_bezobidna написа: Да бе!
А като дойдете да плачете на нечие рамо - тя ти е приятелка, вразуми я!
И аз4avdar4e написа:А вярваш ли ми, че аз нищичко, ама нищичко не разбрах от туй, дето си го хортуват:shocked:caliostro написа:как лекичко само си тупкате топката
ужас

неFairy of the Flowers написа:hehe, то туй остана да кажа.caliostro написа:света е станал много малък
представяш ли си верно ако онзи пич ми е братчед
щото и това не е изключено
трябваше да питам как се казва ...Я дай едно мъжко мнение относно правилността на нашето разнищване и да ходя да му отрежа квитанцията.
О, не само!ELBI написа:Може и да има такива случаи... Не знам точно. Ала сякаш говориш за лични утешения (при това мъж при жена), а не сказки по седянкиpocti_bezobidna написа: Да бе!
вярваш или не - така е. Просто не е тема на мъжки разговор. Макс 1-2 изречения и толкоз. Но по принцип - не... А когато си говориш с друга жена - тогава по-може, но пак не е непременно тема. Но пък разговор мъж-жена е доста по-различен от разговор мъж-мъж. Вервай ми!pocti_bezobidna написа:О, не само!ELBI написа:Може и да има такива случаи... Не знам точно. Ала сякаш говориш за лични утешения (при това мъж при жена), а не сказки по седянкиpocti_bezobidna написа: Да бе!
Искаш да кажеш, че с твоите пирятели не обсъждате спътничките си - дори за разни битови неща?!
Не мога да повярвам направо!
Туй същото важи и за мен, ама хич не ми вярват. Кво да им обсъждам на мъжовете (хеле пък на собствените!), като че ли няма по-интересни неща на тоя святELBI написа: вярваш или не - така е. Просто не е тема на мъжки разговор. Макс 1-2 изречения и толкоз. Но по принцип - не... А когато си говориш с друга жена - тогава по-може, но пак не е непременно тема. Но пък разговор мъж-жена е доста по-различен от разговор мъж-мъж. Вервай ми!
и аз не ги обсъждам мъжовете...жените - с тях други неща...не обсъждания...4avdar4e написа:Туй същото важи и за мен, ама хич не ми вярват. Кво да им обсъждам на мъжовете (хеле пък на собствените!), като че ли няма по-интересни неща на тоя святELBI написа: вярваш или не - така е. Просто не е тема на мъжки разговор. Макс 1-2 изречения и толкоз. Но по принцип - не... А когато си говориш с друга жена - тогава по-може, но пак не е непременно тема. Но пък разговор мъж-жена е доста по-различен от разговор мъж-мъж. Вервай ми!
нищо му няма на братчедаcaliostro написа:ми как ще разбереш а4avdar4e написа:А вярваш ли ми, че аз нищичко, ама нищичко не разбрах от туй, дето си го хортуват:shocked:caliostro написа:как лекичко само си тупкате топката
ужас
тези 3 магесници отровителки са опасни
даже твърде опасни
4avdar4e написа:Туй същото важи и за мен, ама хич не ми вярват. Кво да им обсъждам на мъжовете (хеле пък на собствените!), като че ли няма по-интересни неща на тоя святELBI написа: вярваш или не - така е. Просто не е тема на мъжки разговор. Макс 1-2 изречения и толкоз. Но по принцип - не... А когато си говориш с друга жена - тогава по-може, но пак не е непременно тема. Но пък разговор мъж-жена е доста по-различен от разговор мъж-мъж. Вервай ми!
къде бе, мъжове и жени ,видяхте да се обсъжда мъж?Semiramis написа:4avdar4e написа:Туй същото важи и за мен, ама хич не ми вярват. Кво да им обсъждам на мъжовете (хеле пък на собствените!), като че ли няма по-интересни неща на тоя святELBI написа: вярваш или не - така е. Просто не е тема на мъжки разговор. Макс 1-2 изречения и толкоз. Но по принцип - не... А когато си говориш с друга жена - тогава по-може, но пак не е непременно тема. Но пък разговор мъж-жена е доста по-различен от разговор мъж-мъж. Вервай ми!
мен май форумите ме развалиха
моите "навън" гледам да не ги обсъждам
само където не четат
doktorka написа:къде бе, мъжове и жени ,видяхте да се обсъжда мъж?Semiramis написа:4avdar4e написа:Туй същото важи и за мен, ама хич не ми вярват. Кво да им обсъждам на мъжовете (хеле пък на собствените!), като че ли няма по-интересни неща на тоя святELBI написа: вярваш или не - така е. Просто не е тема на мъжки разговор. Макс 1-2 изречения и толкоз. Но по принцип - не... А когато си говориш с друга жена - тогава по-може, но пак не е непременно тема. Но пък разговор мъж-жена е доста по-различен от разговор мъж-мъж. Вервай ми!
мен май форумите ме развалиха
моите "навън" гледам да не ги обсъждам
само където не четат
някой да ми посочи в моите думи да съм казала този е такъв или онакъв....
м?
или в думите на питащата?
калиостро,четеш,това което възприемаш....
къде видя някой да обвинява мъжа в нещо?
напротив....
аз "обвинявам" жената в нерешителност...
Освен това е забележително как гворим открито пред всички...( ако поискам да обсъдя някой ,вЕрвай ми -ще бъде пред всички)...
:twisted::twisted: