Честно да ти кажа, никога не съм го гледалаvyara написа: Ми те затова измислиха толкоз игри, я. Смятам да участвам в сделка или не, как ти се вижда. Ма като спечеля 100 000 дали ще ме допуснат в политиката или поне в едно референдумче за 70 стинки, как мислиш?
На теб пука ли ти?
- Green Light
Re: На теб пука ли ти?
Диференцирам:Remmivs написа:Аз пък знаеш ли какво мисля... Че ако по някакви неводоми пътища стане той президент ще смени плочата. А ако стане ще е защото го заслужаваме. Интегрално.Green Light написа:Мнението на Мнемозина е моят поздрав и ръкопляскане към всички негласуващи.Мнемозина написа: Да, това, че Сидеров бил втори при социологическите проучвания.....
Кой го заслужава? Аз - не! Мисля и макар че съм объркан поне колкото тебе, имам мнение. Грешно или не, ще го покажа на изборите и това е моят начин да покажа ангажираност към мене си, към тебе, към Гаспод, към Харалампи, Спиридон, Пенчо, Генчо, Атанас и към всички.(и към жените им, Щрунце) Може и да бъркам, ама се опитвам с нещо да помогна.
(Фанатизираните баби и дядовци също не го заслужават, защото не могат да мислят- те са излъгани че той носи чистота и непорочност.
Ти? Ти - да. Ти го заслужаваш, защото макар да си объркан, можеш да мислиш, но ИЗБИРАШ този начин. Мене ако питаш, ти, Ремиус си този който за мене е отговорен за второто място на тоя кретен. Знаеш какво става и само гледаш отстрани)
Аз затуй питах за лъжиците, стигна ми вътъка да загрея, че там е разковничето. Ама сигурно за това се плаща или пък е секретна информацията.Remmivs написа:Той има предвид ефективно бачкане. Онова с лъжиците, не с вилиците.vyara написа:Върви го обясни на бабата на село, дето цял живот не подвива крак, що не й стига пенсийката.Kent написа: П.П. Бачкането му е майката. Тва исках да кажа.Поздрави.
Аман от безплодни метафори
Удар в сърцето. Вероятно си прав, братко (този шизоидален кретеноид наистина ли е втори? сериозно питам, нищо не гледам).Green Light написа: Диференцирам:
Кой го заслужава? Аз - не! Мисля и макар че съм объркан поне колкото тебе, имам мнение. Грешно или не, ще го покажа на изборите и това е моят начин да покажа ангажираност към мене си, към тебе, към Гаспод, към Харалампи, Спиридон, Пенчо, Генчо, Атанас и към всички.(и към жените им, Щрунце) Може и да бъркам, ама се опитвам с нещо да помогна.
(Фанатизираните баби и дядовци също не го заслужават, защото не могат да мислят- те са излъгани че той носи чистота и непорочност.
Ти? Ти - да. Ти го заслужаваш, защото макар да си объркан, можеш да мислиш, но ИЗБИРАШ този начин. Мене ако питаш, ти, Ремиус си този който за мене е отговорен за второто място на тоя кретен. Знаеш какво става и само гледаш отстрани)
Ако има начин да ме накараш да размисля относно преглъщане на отвращението си, то е да ме засегнеш на благородство, чест и справедливост. Нещо, което току що направи.
Мнооого си бил лесен пък ти.Remmivs написа:Удар в сърцето. Вероятно си прав, братко (този шизоидален кретеноид наистина ли е втори? сериозно питам, нищо не гледам).Green Light написа: Диференцирам:
Ако има начин да ме накараш да размисля относно преглъщане на отвращението си, то е да ме засегнеш на благородство, чест и справедливост. Нещо, което току що направи.
Тц. Никак не съм. Но е факт, че единствено той ме накара да се замисля дали ще постъпя правилно, благородно и достойно. Принципите ги избистрихме. Там съм непробиваем. Обаче идеалите...vyara написа:Мнооого си бил лесен пък ти.
Remmivs написа:Тц. Никак не съм. Но е факт, че единствено той ме накара да се замисля дали ще постъпя правилно, благородно и достойно. Принципите ги избистрихме. Там съм непробиваем. Обаче идеалите...vyara написа:Мнооого си бил лесен пък ти.
Еееех, идеалите
- Green Light
Прибрани крака, прав гръб, с размах ефеса пред лицето - Ждръц - и прибирам шпагата в ножницата. Чест е за мене, мосю!Remmivs написа:Удар в сърцето. Вероятно си прав, братко (този шизоидален кретеноид наистина ли е втори? сериозно питам, нищо не гледам).Green Light написа: Диференцирам:
Въй, Бабите и Дядковците на село .....не ма барай по златната струна, щото се с такива се занимавам.... те са жертви на децата си и на самите себе си...бачкат като луди, верно, за да поддържат с едно друго /продоволствие, спестени манги/ децата си и внуците си ..и накрая умират в пристройките до къщите ...осрани и опикани...нещо като благодарност от "поставеното на крака" поколение от новобългари, дето си мислят че като са отишли с инфантилно-баровско-махленските си нагласи в града.... са хванали моисей за .....кесийките.... Това ми е болна тема...за старците на село, просто.vyara написа:Върви го обясни на бабата на село, дето цял живот не подвива крак, що не й стига пенсийката.Kent написа: П.П. Бачкането му е майката. Тва исках да кажа.Поздрави.
Баби - небаби, нали и те са хора, нали и те са българи. Като говориш общо, имай и тях превид. Иначе всеки може да се изкара жертва. Ми и аз съм жертва на майка ми и баща ми. Родили ме именно тогава, именно тук и сега нося отговорност и за децата ми. Жертва съм, тва е!Kent написа:Въй, Бабите и Дядковците на село .....не ма барай по златната струна, щото се с такива се занимавам.... те са жертви на децата си и на самите себе си...бачкат като луди, верно, за да поддържат с едно друго /продоволствие, спестени манги/ децата си и внуците си ..и накрая умират в пристройките до къщите ...осрани и опикани...нещо като благодарност от "поставеното на крака" поколение от новобългари, дето си мислят че като са отишли с инфантилно-баровско-махленските си нагласи в града.... са хванали моисей за .....кесийките.... Това ми е болна тема...за старците на село, просто.vyara написа:Върви го обясни на бабата на село, дето цял живот не подвива крак, що не й стига пенсийката.Kent написа: П.П. Бачкането му е майката. Тва исках да кажа.Поздрави.
![]()
Noblesse oblige!Green Light написа:Прибрани крака, прав гръб, с размах ефеса пред лицето - Ждръц - и прибирам шпагата в ножницата. Чест е за мене, мосю!
Strenght and honour, Sir!
Sword sheathed
цяла сутрин те чаках да се появиш в темата, бе Грийне, накъсах се да го повтарям това, ама никой не се съгласи[/quote]Green Light написа:Диференцирам:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
обидих се значи - цяла сутрин ти обяснявам, че си безотоговорен като не гласуваш и помагаш на воленчо, а като го каза Грийн взе че се съгласиRemmivs написа: Удар в сърцето. Вероятно си прав, братко (този шизоидален кретеноид наистина ли е втори? сериозно питам, нищо не гледам).
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Баби - небаби, нали и те са хора, нали и те са българи. Като говориш общо, имай и тях превид. Иначе всеки може да се изкара жертва. Ми и аз съм жертва на майка ми и баща ми. Родили ме именно тогава, именно тук и сега нося отговорност и за децата ми. Жертва съм, тва е![/quote]
Ей, Верче.../пусни ми на бележка името си, ко не е някаква тайна, че тъй излиза че говаря на Щерка ти/....ми като се чувстваш жертва, жертвай се и толкоз
......аз пък не се чувствам жертва, такова е времето просто....имало е и по-зловещи в моменти в историята на България /не сме се хванари за гушите за сега, тва малко ли е
/...Бе, кво ти пука...... Живей, Възпитавай си Дяцата според възможности, Дишай с пълни гърди, ходи чат-пат над 1800 м.н.в. и тва е. Просто и интересно като в милиционерски участък 
Ей, Верче.../пусни ми на бележка името си, ко не е някаква тайна, че тъй излиза че говаря на Щерка ти/....ми като се чувстваш жертва, жертвай се и толкоз
Ей, Верче.../пусни ми на бележка името си, ко не е някаква тайна, че тъй излиза че говаря на Щерка ти/....ми като се чувстваш жертва, жертвай се и толкозKent написа:Баби - небаби, нали и те са хора, нали и те са българи. Като говориш общо, имай и тях превид. Иначе всеки може да се изкара жертва. Ми и аз съм жертва на майка ми и баща ми. Родили ме именно тогава, именно тук и сега нося отговорност и за децата ми. Жертва съм, тва е!
Бъзикам се за жертвата, бре. На жертва ли ти приличам. Просто не трябва да се обобщава прекалено, щото виждаш ли как изпусна бабите.
А за името - тук съм свикнала да съм Вяра (едно магаре ли е марко все пак), ама щи го пусна, де, ку обещаеш да не казваш на никого
Бъзикам се за жертвата, бре. На жертва ли ти приличам. Просто не трябва да се обобщава прекалено, щото виждаш ли как изпусна бабите.vyara написа:Ей, Верче.../пусни ми на бележка името си, ко не е някаква тайна, че тъй излиза че говаря на Щерка ти/....ми като се чувстваш жертва, жертвай се и толкозKent написа:Баби - небаби, нали и те са хора, нали и те са българи. Като говориш общо, имай и тях превид. Иначе всеки може да се изкара жертва. Ми и аз съм жертва на майка ми и баща ми. Родили ме именно тогава, именно тук и сега нося отговорност и за децата ми. Жертва съм, тва е!......аз пък не се чувствам жертва, такова е времето просто....имало е и по-зловещи в моменти в историята на България /не сме се хванари за гушите за сега, тва малко ли е
/...Бе, кво ти пука...... Живей, Възпитавай си Дяцата според възможности, Дишай с пълни гърди, ходи чат-пат над 1800 м.н.в. и тва е. Просто и интересно като в милиционерски участък
А за името - тук съм свикнала да съм Вяра (едно магаре ли е марко все пак), ама щи го пусна, де, ку обещаеш да не казваш на никого
Щемълча аз, за компенсация шти пусна цялото ми радословие като имена и титли
Е, хайде сега и таз добра. Просто се съгласих с него, че ще бъда персонално виновен. Не съм си променил позицията все още. Но кучето ме засегна персонално на чест и достойнство. Вие просто бяхте благородна и не го направихте, Лейди Латрев.latrevw написа:обидих се значи - цяла сутрин ти обяснявам, че си безотоговорен като не гласуваш и помагаш на воленчо, а като го каза Грийн взе че се съгласи
- Green Light
Ми понеже живееме през една пресечка и като стане балотажа между Сидеров и Първанов, Ремиус цяла седмица ще има да ни заобикаля че да не почна да го соча спръст и да викам - Вижте, го, бе,вижте го, бе!latrevw написа:обидих се значи - цяла сутрин ти обяснявам, че си безотоговорен като не гласуваш и помагаш на воленчо, а като го каза Грийн взе че се съгласиRemmivs написа: Удар в сърцето. Вероятно си прав, братко (този шизоидален кретеноид наистина ли е втори? сериозно питам, нищо не гледам).
Пък ти си във Варна. Чак до лятото е в безопасност. Чист инстинкт за самосъхранение
Ако се стигне до такъв балотаж и аз ще се включа, обещавамGreen Light написа:Ми понеже живееме през една пресечка и като стане балотажа между Сидеров и Първанов, Ремиус цяла седмица ще има да ни заобикаля че да не почна да го соча спръст и да викам - Вижте, го, бе,вижте го, бе!latrevw написа:обидих се значи - цяла сутрин ти обяснявам, че си безотоговорен като не гласуваш и помагаш на воленчо, а като го каза Грийн взе че се съгласиRemmivs написа: Удар в сърцето. Вероятно си прав, братко (този шизоидален кретеноид наистина ли е втори? сериозно питам, нищо не гледам).
Пък ти си във Варна. Чак до лятото е в безопасност. Чист инстинкт за самосъхранение
Сервус, Рем
..я каже другарче...що гласуващите са като сектанти и активно зарибяват негласуващите да гласуват, а? При негласуващите не съм забелязал подобна тенденция....а има много голям ресурс, вервай 
Re: Сервус, Рем
Нещо като религиозен фанатизъм е май, хер доктор.Kent написа:..я каже другарче...що гласуващите са като сектанти и активно зарибяват негласуващите да гласуват, а? При негласуващите не съм забелязал подобна тенденция....а има много голям ресурс, вервай
Е то тук просто няма избор човек ама по съвсем други причини.vyara написа:Ако се стигне до такъв балотаж и аз ще се включа, обещавам
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да бе....Аз ще гласувам, ама ни въ агитирамKent написа:..я каже другарче...що гласуващите са като сектанти и активно зарибяват негласуващите да гласуват, а? При негласуващите не съм забелязал подобна тенденция....а има много голям ресурс, вервай

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Съответно видоизменен виц:Kent написа:..я каже другарче...що гласуващите са като сектанти и активно зарибяват негласуващите да гласуват, а? При негласуващите не съм забелязал подобна тенденция....а има много голям ресурс, вервай
Спор между гласуващи и негласуващи на изборите е нещо като спор между пикаещи и непикаещи в плувен басейн.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ние кои сме?Green Light написа:Съответно видоизменен виц:Kent написа:..я каже другарче...що гласуващите са като сектанти и активно зарибяват негласуващите да гласуват, а? При негласуващите не съм забелязал подобна тенденция....а има много голям ресурс, вервай
Спор между гласуващи и негласуващи на изборите е нещо като спор между пикаещи и непикаещи в плувен басейн.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Там е работата, че не е ясно.frisky lioness написа:Ние кои сме?![]()
![]()
не сте прави!!!Remmivs написа:Нещо като религиозен фанатизъм е май, хер доктор.Kent написа:..я каже другарче...що гласуващите са като сектанти и активно зарибяват негласуващите да гласуват, а? При негласуващите не съм забелязал подобна тенденция....а има много голям ресурс, вервай
хахахаха, тъкмо по частта на КентаGreen Light написа:Съответно видоизменен виц:Kent написа:..я каже другарче...що гласуващите са като сектанти и активно зарибяват негласуващите да гласуват, а? При негласуващите не съм забелязал подобна тенденция....а има много голям ресурс, вервай
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ама всички плуваме в един и същ басейнRemmivs написа:Там е работата, че не е ясно.frisky lioness написа:Ние кои сме?![]()
![]()

Добре, да говорим директно. Аз съм тъмно-синя. Принципно. Така... Първанов ми е безраличен и безличен. Стои добре на екрана. И Зорка е симпатяга. И толкоз. Оня дядка (прощавай, Грийне, но наште се изложиха пак), да го поживи Господ, ама хептен го не виждам. А другите са само статисти в маскарада. Е, за кого да гласувам? Как беше: достойният президент. Глупости!latrevw написа: не сте прави!!!на мен пък вие ми звучите като БеСеПа-рите, дето като ги питаш За кого гласува? и ти отоговарят Това е личен въпрос, гласуването е тайно.
Сега, ако наистине се стигне до балотаж и Сидеров участва (което мене много, ама много ме съмнява), естествено, че ще гласувам за другия. Който и да е той. Което ще ми е безкрайно противно, повярвай ми!
Затваряме кръгчето. Няма за кого. Според мен. И ако се стигне до балотаж Първанов vs Сидеров питам за кого ще гласуват Грийн и Латрево примерно? И няма ли всъщност така да не гласуват напрактика? Защото ще гласуват не за този, който искат да е, малко или много, лицето на България пред света, а срещу този, който не искат да е.frisky lioness написа:Ама всички плуваме в един и същ басейнRemmivs написа:Там е работата, че не е ясно.frisky lioness написа:Ние кои сме?![]()
![]()
![]()
![]()
барабар и политиците. Всъщност те, май само влизат "при нужда" и после ни наблюдават, изтегнати в шезлонгите си
Писали сме по едно и също време сходни защитни тезиRemmivs написа: Затваряме кръгчето. Няма за кого. Според мен. И ако се стигне до балотаж Първанов vs Сидеров питам за кого ще гласуват Грийн и Латрево примерно? И няма ли всъщност така да не гласуват напрактика? Защото ще гласуват не за този, който искат да е, малко или много, лицето на България пред света, а срещу този, който не искат да е.
Ita est!4avdar4e написа:Писали сме по едно и също време сходни защитни тези
Нещо като религиозен фанатизъм е май, хер доктор.
[/quote]
не сте прави!!!
на мен пък вие ми звучите като БеСеПа-рите, дето като ги питаш За кого гласува? и ти отоговарят Това е личен въпрос, гласуването е тайно.[/quote]
Ей , Латревю..мчи БеСеПарите не са ли Хора, бре...да не би да са им петоъгълни еритроцитите, ве...а или да имат по четери гръбнака.... Тва разделяне на ...ари разни и техните астрални тела, не остана ли в миналото, а?
...баси тва изборите сега..... си е чиста война на клонингите, клонингите на ена прослойка..обречена обаче, която мноооооого скоро ще даде много хляб за фейлетони и учебници по политология
не сте прави!!!
Ей , Латревю..мчи БеСеПарите не са ли Хора, бре...да не би да са им петоъгълни еритроцитите, ве...а или да имат по четери гръбнака.... Тва разделяне на ...ари разни и техните астрални тела, не остана ли в миналото, а?
...баси тва изборите сега..... си е чиста война на клонингите, клонингите на ена прослойка..обречена обаче, която мноооооого скоро ще даде много хляб за фейлетони и учебници по политология
не, Кенте, нямам нищо против електората на БСП, просто уж са много убедени в своите, ама гласно не искат да си признаят за кого са/ще гласуват, аз това не мога да го разбера. При изборите си харесваш някого, било то и Сидеров и си гласуваш. Поради що се срамиш да кажеш за кого - ей това не ми е ясноKent написа:
Значи аз ще гласувам за Георги Марков, няма да спечеля състезанието, но ще продължа и на балотажа, защото считам, че съм длъжна, там ще избера Първанов, защото Зорка ми харесва и смятам, че Първанов не вреди толкова много. Ще съм гласувала даже 2 пътиRemmivs написа: Затваряме кръгчето. Няма за кого. Според мен. И ако се стигне до балотаж Първанов vs Сидеров питам за кого ще гласуват Грийн и Латрево примерно? И няма ли всъщност така да не гласуват напрактика? Защото ще гласуват не за този, който искат да е, малко или много, лицето на България пред света, а срещу този, който не искат да е.
Не стига агитация, ами и пропаганда прайш, амаха с маха!latrevw написа:
Значи аз ще гласувам за Георги Марков, няма да спечеля състезанието, но ще продължа и на балотажа, защото считам, че съм длъжна, там ще избера Първанов, защото Зорка ми харесва и смятам, че Първанов не вреди толкова много. Ще съм гласувала даже 2 пъти
Кой е пък тоз Г. Марков
не е пропаганда, отговарям на въпросvyara написа:Не стига агитация, ами и пропаганда прайш, амаха с маха!latrevw написа:
Значи аз ще гласувам за Георги Марков, няма да спечеля състезанието, но ще продължа и на балотажа, защото считам, че съм длъжна, там ще избера Първанов, защото Зорка ми харесва и смятам, че Първанов не вреди толкова много. Ще съм гласувала даже 2 пъти
Кой е пък тоз Г. МарковМного съм зле
знаеш го - една тъмносиня плюнка от зората на демокрацията, после беше Конституционен съдия
- Green Light
Така е. Верно е. Не трябва да се гласува така, прав си. Reductio at absurdum: Нека си представим, че всички, които разбират това не гласуват. Ще има ли истинска опасност тогава, как мислиш?Remmivs написа:Затваряме кръгчето. Няма за кого. Според мен. И ако се стигне до балотаж Първанов vs Сидеров питам за кого ще гласуват Грийн и Латрево примерно? И няма ли всъщност така да не гласуват напрактика? Защото ще гласуват не за този, който искат да е, малко или много, лицето на България пред света, а срещу този, който не искат да е.frisky lioness написа:Ама всички плуваме в един и същ басейнRemmivs написа:Там е работата, че не е ясно.frisky lioness написа:Ние кои сме?![]()
![]()
![]()
![]()
барабар и политиците. Всъщност те, май само влизат "при нужда" и после ни наблюдават, изтегнати в шезлонгите си