"Обичам те" с жестове.БоЕВ написа:Кое!?Remmivs написа:как се прави?
PS
Мисля, прочее, че повече трябва да правим едни към други такъв жест. Прехвърлих темата. По-добре да си замълча.
С никого нищо не съм се разбирал - с тарикатите по тарикатски!Quid написа:нали се разбрахме че няма да си казваме кво да праиме бе тарикатБоЕВ написа:Мерсон че си се загрижил за моята "обременена" психика! Аре чао и лека нощ и без това не съм те викал в темата.Quid написа:мнооооооо време ви отделихБоЕВ написа:Никой и не те кара! Не мога да разбера какъв е тоя напън да се казва какви теми и по колко да се пускат!:shocked:Quid написа: а че няма да ги чета тия неща тва е сигурно.
Еми дайте да прекръстим клуба на "сиренце" или пък "сгодни истории", фен клуб нещоси, та да се знае за какво може и за какво не може да се коментира. И без това вече ми писна от срането във всяка тема, трябва да склорираш като шамав та да прочетеш нещо дето те интересува или пък да отговориш на пост.
има далеч по приятни неща от това три пъти да задавам един и същи въпрос на хора тенденциозно настроени с обремена психика
успех ви пожелавам в начинанията за всички проблемни области в живота
пп Пък и не каза нищо съществено със сто+ постта.
Това ми заприлича страшно много на един филм от детството - двама авери яко скарани, ползват един малчо за посредник - разменят си изречения. Накрая единият предаде "съобщение" и добави - и му кажи, че посредникът ни е лайно.* написа:Очаквай да бъдеш пратен от някого някъде си!Марвин написа:прес-аташе или връзки с обществеността![]()
Куриер също е доблестна позиция в обществото!
БоЕВ написа:
Това ми заприлича страшно много на един филм от детството - двама авери яко скарани, ползват един малчо за посредник - разменят си изречения. Накрая единият предаде "съобщение" и добави - и му кажи, че посредникът ни е лайно.
Синьо лятоБоЕВ написа:Това ми заприлича страшно много на един филм от детството - двама авери яко скарани, ползват един малчо за посредник - разменят си изречения. Накрая единият предаде "съобщение" и добави - и му кажи, че посредникът ни е лайно.
За него си мислех, но не бях сигурен.Мнемозина написа:БоЕВ написа:
Това ми заприлича страшно много на един филм от детството - двама авери яко скарани, ползват един малчо за посредник - разменят си изречения. Накрая единият предаде "съобщение" и добави - и му кажи, че посредникът ни е лайно.
Еее, как "някакъв филм", това е от Синьо лято...
нямам друг спомен...за музиката де, иначе ясно си спомням "състезанието" по гмуркане.Remmivs написа:Синьо лятоБоЕВ написа:Това ми заприлича страшно много на един филм от детството - двама авери яко скарани, ползват един малчо за посредник - разменят си изречения. Накрая единият предаде "съобщение" и добави - и му кажи, че посредникът ни е лайно.
Страхотен филм беше и още е. Даже го имам на лелефона. Сигналът де, с който почваше филма.
Хехехе, изпревари ме, а аз така и не открих веднага линка в imdb, което ме забави.Мнемозина написа:Еее, как "някакъв филм", това е от Синьо лято...
Ама моля ви, Милорд, аз ако знаех, че пишете същото, щях да изчакам!Remmivs написа:Хехехе, изпревари ме, а аз така и не открих веднага линка в imdb, което ме забави.Мнемозина написа:Еее, как "някакъв филм", това е от Синьо лято...
http://www.imdb.com/title/tt0077094/
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 1%82%D0%BE

http://www.vbox7.com/play:c547fcefБоЕВ написа:нямам друг спомен...за музиката де, иначе ясно си спомням "състезанието" по гмуркане.
Remmivs написа:Хаааа, много са сладки!Мнемозина написа: Но моля Ви, Лейди Мнемозина! Удоволствие е за мен да пишете това, което мисля аз.
PS
Сложиш и трети линк. Със снимки е.
Пираня беше посредникът, нали?
И Панчо и Хави, дето все се дърлеха като... като... абе като кого ли не.
А пък Беа приличаше досущ на една от тогавашните ми приятелки.
Много хубав филм беше...
Мисля, че беше Тито. Посредникът де. Наистина беше велик. Гледам сега, и награди бил печелил. И си мисля, че наистина остарявам, щом започвам като възрастните по време на моето детство да си мисля какви прекрасни филмчета даваха едно време, а сега гледат кау ън чикън и наруто, примерно. Ама пък и не съвсем защото много ми харесва бейби тиви. Или това е вече признак на деменцията ми... хехехеМнемозина написа:Хаааа, много са сладки!
Пираня беше посредникът, нали?
И Панчо и Хави, дето все се дърлеха като... като... абе като кого ли не.
Много хубав филм беше...
Да, може и Тито да е бил, вярно.Remmivs написа: Мисля, че беше Тито. Посредникът де. Наистина беше велик. Гледам сега, и награди бил печелил. И си мисля, че наистина остарявам, щом започвам като възрастните по време на моето детство да си мисля какви прекрасни филмчета даваха едно време, а сега гледат кау ън чикън и наруто, примерно. Ама пък и не съвсем защото много ми харесва бейби тиви. Или това е вече признак на деменцията ми... хехехе
Виж какво!Dark Angel написа:ти просто нямаш идея как ще бъдеш наказана щото пишеш не изцяло по тематаМнемозина написа:
Това вече изобщо не знам по коя тема е...
начи трябва да се въведе и стандарт за мнение, правопис, отговор, цитиране и т.н.
А аз току-що гледах един сръбски филм (обичам ги тия хора!!!), в който имаше много интересно преплитане на няколко войни, на още повече спомени и на няколко любови..Мнемозина написа:Току-що Рангел Вълчанов при Слави завърши гостуването си така: "... защото ние вече сме спомени."
А аз толкова обичам такива живи спомени.
Не знам.4avdar4e написа:А аз току-що гледах един сръбски филм (обичам ги тия хора!!!), в който имаше много интересно преплитане на няколко войни, на още повече спомени и на няколко любови..Мнемозина написа:Току-що Рангел Вълчанов при Слави завърши гостуването си така: "... защото ние вече сме спомени."
А аз толкова обичам такива живи спомени.
П.П. На Р. Вълчанов театралната постановка (хе-хе, и тук има сръбски "пръст") да я гледам ли??