Житената Питка написа:Aз нямам какво да кажа по темата, но имам логорея и не мога да се сдържам.

И аз. Освен това имам много работа и трябва да правя нещо, за да не започна да работя. Понеже е скука. Едни документи трябва да разбера как се попълват и да ги попълня. Таблици, длъжности, извършена работа, кво остава да се върши, страшна глупост ужасно много мразя такива неща. И го отлагах докато стана супер спешно и сега ако затворя тоя прозорец си ебало майката.
Та значи на нашия двор играят бая деца. Големи, малки, ритат футбол, падат, бият се, карат се, от катерушките се люскат по тикви директно на асфалта, купон. Едно време това беше наркоманско сборище и направо си е моя заслугата, че сега лапешорите са там, вместо наркоманчетата. Имаше и просяци, скитници разни, боклуци, спринцовки, бе ужас. Аз тия деца ги възприемам като пазачи. Или като алармена система. Чупят ли се децата, пак има да ритам момчурляци, които разгъват разни хартийки под прозорците ми. Такива ми ти работи. Преди седмица, обаче, на мач, след здрав шут, топката се ударила в китката на един дребус- 3годишен и китката на дребуса се спукала. Нищо страшно, обаче все пак си е кофти, нали? И ресорния татко забранил на големите да играят футбол. Който иска да рита, да ходи в парка. Аз се прибрах по спешност, срешнах се с таткото и след малко двамата вместе, разрешихме на големите да играят футбол. Да обаче работата се разрасна лекичко, когато, окрилени от победата, бадитите от нашият двор, омазали колелото на таткото с банан и му спукали едната гума. Няма да рисувам картинки, но се сещате, че трябваше да се намеся пак. Тоя път бях мил. Аз съм си, де. Обясних, че няма да разреша да се гонят деца от тоя двор. Изгонят ли се децата, ще дойдат боклуците. Пък аз много силно не го ща. Много, много, силно. И днес лафа на Мнемозина идва точно на място. Непременно, ще изнеса лекция по темата.
П.П. Мнемо, моля те кажи ми с да или не- аз намесен ли съм във форумния скендъл? Може и на бележка. Да търся ли и да чета какво, къде и кой е казал?