Set написа:Опошляването морално или (а)морално е?

Фактически, постинга ти, Сете, е три в едно! Първото безсмислено в него са скобите. Второто е хъм- смисъла. Опошляването не може да се впише в категорията морално/ неморално. И третото безсмислено нещо е смеха. Даже и да извлека смисъл от заигравката с революцията и назначението на Мнемозина за завеждаш морала пак не става смешно. Аз чета всичко, та не вярвам да съм изтървал някъде някой майтап. Понеже ти нищо не обясняваш и нищо не казваш, понеже също така си някъде на лов, та пак нищо няма да кажеш пък и да не беше на лов се същото ще направиш, та на мен ми остава да предполагам. Първо предполагам, че си някога си забелязал това че на теб или па на доксъна и т.н. Мнемозина, може би, бак ин тайм, е посочила къде свършва моралната граница и почва територията на неморалното. После, пак така предполагам, че за революция говориш като си мислиш за гладни бунтове, покрай енергийната и финансовата криза и си представяш сигурно нещо че ще има да става, че даже после ще свърши, нали, та да има и водолеи. Аз с удоволствие бих се включил в такова обсъждане. Само че не мога. Все едно да говоря на вятъра. Ти, нали като такъв се описа. Вятър. Казват че японския език има същите нюанси като българския, та дано да ги усещаш всичките, като ти кажа че да си човек- вятър може би в един момент означава да си вятърничав. Ако речеш да ми обясняваш аз съм тука. Слушам. Аз съм камък, земя, опитвам се да не помръдвам от мястото си. Харесва ми да се мисля за скала, но не претендирам. Може да съм просто ръб.