МЪЖжжж написа:snowprincess написа:
.., но човек жал да го фане за мъжкия род

Баш за такива дори и не ща да си мисля.

Бе странно, щото имам и аз покрай мене богати хора, ама нито една от девойките не прилича на твоите познати?!

Напротив, съвсем нормални девойки /е, всяка си има по нещо човешко дето и тежи/. Мъжете пък съвсем.
На някои сигурно много им прави кеф да се изживяват като "големото доброутро", всъщност често виждам в колоната отдясно на страницата на Дир-а те такива кукли.

Не ми се ще да вярвам, че това е "лицето" на нацията обаче.
Там меркантилноста е направо основа на всички надстройки.

Но и затова не съм с някоя такава.
Да, иначе те разбрах какво ми казваш. Просто се лепнах за поста ти, щото е баш по моята тема /дето оспамихте на няколко страници

/.
п.п. Е ся ми хрумна.

Как ли би коментирала някоя от тях клипчето?! Да не се случи накрая, че мъжете да им се надсмиваме.

не съм в главата ти и не знам на какво казваш "големото доброутро", но звучи зле
те не са кукли, не са мутреси, не са държанки, а са нормални, на 40+(едната е на 38), имат собствен бизнес, по няколко висши, непрекъснато работят и учат - едната е завършила медицина, две право, другата нещо в канада, не знам какво, а даже ми е братовчедка, последната - мениджмънт
изглеждат много добре, вършат и мъжката, и женската работа
вероятно, единствения им проблем е, че не искат и не могат да молят за помощ, а смятат, че всичко сами могат да направят по-добре
няма да мрънкат за пари, няма да кажат на никого, че гумите са за смяна, че трябва да се налее масло в колата, че ел. таблото гръмнало, че тоалетната е запушена или че трябва да се сменят плочките в банята, а сами ще го направят (ще повикат майстори и ще им платят)
на такива жени няма да можеш да кажеш нищо когато стане и излезе през вратата, едната от жените беше два месеца в чужбина по работа с майка си и детето си, а този с когото живее остана да пази къщата
с няколко брака зад гърба си са и нямат мъж до себе си, само едната живее/търпи бащата на детето си
искаш ли жена, която ще има за приоритет работата си
защо, според теб, тези жени не могат да намерят любов, след като пари не им трябват, не познавам мъжете им, не знам дали са мухльовци или са станали такива с такива жени