Агонцев е пълна скръб, но най-много съм разочарован от Кристоф - паяка, много ми падна в очите, имах огромно уважение и почит към него.Semiramis написа:4avdar4e написа:Не ти и трябва. Направо са се из...и на метеното:( Ако в америчкото имаше драматизъм, тука има мелодраматизъм, съпроводен с прекалено много натуралистични кадри и една Халваджиян за капак:winkw:frisky lioness написа: Гладах преди време само вносното. Нямам наблюдения върху нашенското, ама и не се пъна, щот почти всико дет не сме го измислили ние, нещо не ми аресва кой знае колко. Тва побългарените работи са си зеносани отсекъде:blink::?:?
В сегашния Сървайвър ми е интересен мъжа на Диана от пърия. Който е гледал ще се сети - тя вечно плюеше, че мъжете на острова не са мъже. И някак се пиша какъв ли е нейният мъж. После го гледах при Слави. Като тя искала да му каже какво иска той и казал директно "Не сега, не си ми приоритет". Силна жена/силен мъж. Не ми остана време да го видя него, само мярнах, че е в губещия отбор.
Пир по време на чума, или...
- Глас в пустиня
Аз съм тъмна Индия??vyara написа:Аз много обичам да избирам картинки за другите, ама ти си една тъмна Индия, мож ли те разбра човек.esti написа: Изгубих му адреса.
Може да обявя кОнкурс за картинка - вие да ми я търсите, щото на мен не ми се занимава.
Снимка на една тъмна индия би ти подхождала. Чакай да потърся
Аз???
Защо? Т.е е ли мъжът мъж или? Разкажи мъничко, плийз .. за Агонцев.БоЕВ написа:Агонцев е пълна скръб, но най-много съм разочарован от Кристоф - паяка, много ми падна в очите, имах огромно уважение и почит към него.Semiramis написа:4avdar4e написа:Не ти и трябва. Направо са се из...и на метеното:( Ако в америчкото имаше драматизъм, тука има мелодраматизъм, съпроводен с прекалено много натуралистични кадри и една Халваджиян за капак:winkw:frisky lioness написа: Гладах преди време само вносното. Нямам наблюдения върху нашенското, ама и не се пъна, щот почти всико дет не сме го измислили ние, нещо не ми аресва кой знае колко. Тва побългарените работи са си зеносани отсекъде:blink::?:?
В сегашния Сървайвър ми е интересен мъжа на Диана от пърия. Който е гледал ще се сети - тя вечно плюеше, че мъжете на острова не са мъже. И някак се пиша какъв ли е нейният мъж. После го гледах при Слави. Като тя искала да му каже какво иска той и казал директно "Не сега, не си ми приоритет". Силна жена/силен мъж. Не ми остана време да го видя него, само мярнах, че е в губещия отбор.
и на няколко подобни за отношението към жена като неговата.
Хе-хе..хората не напразно казват, че е по-добре без да опознаваш някого. И тук във форума малко го има това. Създаваш си образ и е по-добре да не го разваляш. Баба ми пък следи Дренски, щото били идвали у нас редовно навремето, ма мен нещо не ме е впечатлил в младежките години.
- Глас в пустиня
Какаво Агонцев? Типична "мутра", прави се на железен, но всъщност е безпомощен като бебе. Психиката му хич я нама, скоро ще изтрещи, от снощи се зае да въвежда ред в лагера.Semiramis написа:Защо? Т.е е ли мъжът мъж или? Разкажи мъничко, плийз .. за Агонцев.БоЕВ написа:Агонцев е пълна скръб, но най-много съм разочарован от Кристоф - паяка, много ми падна в очите, имах огромно уважение и почит към него.Semiramis написа:4avdar4e написа:Не ти и трябва. Направо са се из...и на метеното:( Ако в америчкото имаше драматизъм, тука има мелодраматизъм, съпроводен с прекалено много натуралистични кадри и една Халваджиян за капак:winkw:frisky lioness написа: Гладах преди време само вносното. Нямам наблюдения върху нашенското, ама и не се пъна, щот почти всико дет не сме го измислили ние, нещо не ми аресва кой знае колко. Тва побългарените работи са си зеносани отсекъде:blink::?:?
заложила съм чия психика ще излезе по-здрава.
и на няколко подобни за отношението към жена като неговата.
Хе-хе..хората не напразно казват, че е по-добре без да опознаваш някого. И тук във форума малко го има това. Създаваш си образ и е по-добре да не го разваляш. Баба ми пък следи Дренски, щото били идвали у нас редовно навремето, ма мен нещо не ме е впечатлил в младежките години.
Все още нямам кой знае какви наблюдения върху участниците, защото го гледам с омерзение. В очете ми се набиха няколко човека. Счетоводителят е мекотело. Дренски(летеца ако за него става дума) е пълно разочарование за роднините си и за професията която упражнява. Всъщност и от предния сезон летеца се оказа льольо, не разбирам как професионални военни нямат хич подготовка за оцеляване, един гол мерак не стига. И тия като предните, натровиха се още в началото с някакви луковици, абе аланкольовци, за нещо което не си сигурен дали става за ядене първо се пробва. Намазват се устните и меките части около китките на ръцете, изчаква се няколко часа да се види дали няма да се появи сърбеж, зачервяване, парене и чак тогава се опитва малко късейче и пак се чака в рамките на най-малко осем часа да се види дали няма да се появи някокво неразположение. А наще рупат направо като заек зеле и после драйфат на поразия, че чак и системи им включват. Стрипцизьора се вижда гаден, ама май ще излезе голям пич. Човекът паяк пък блесна в истинската си светлина, картонен тигър и медийна звезда, защото няма начин да ръководиш спасителни акции по високите етажи на небостъргачите, а да си безпомощен върху греда на два метра от водата. Независимо от ролята която са си избрали да играят истинската им същност проличава по време на състезание. Човек се разбира какъв е, когато бъде поставен на изпитание в екстремнна ситуация. Ще се насилвам, ще гледам, простотията взема връх, но има тънки моменти които си заслужават.
БоЕВ написа: Човек се разбира какъв е, когато бъде поставен на изпитание в екстремнна ситуация. Ще се насилвам, ще гледам, простотията взема връх, но има тънки моменти които си заслужават.
- Green Light
Айде стига бе! С Иван Станчов сме били в една компания, като студенти. Аз, за мой срам, не го помня оттогава, но имаме много общи познати. Майтапеха се за негова сметка непрекъснато.Semiramis написа:4avdar4e написа:Ей, животът си прави жестоки бъзици... Това е човекът, който проповядваше здравословното хранене (даже ресторант имаше), "правилният" начин на живот.. А кажи после, че не ни е драснато всичко:crying:caliostro написа: http://news.ibox.bg/news/id_2031497380
Бог да го прости, наборчето!
мдам, четох сутринта
стигнал е до където трябва.
Бог да го прости!