Remmivs написа:БоЕВ написа:Ами огледай се!:lol:
Тъжна и смешна е ситуацията в която защитаваш нещо само и само защото
трябва да бъде защитено.
Има къде-къде по праведни и полезни каузи в които да впрегнете енергията си - периодичната липса на инсулин или пък лекарства за раковоболните да речем.
И не се опитвай да търсиш аргументи за да ме оборваш защото никъде няма да намериш - филм в който да се насъскват деца срещу различните или пък най-прост пример от природата да речем където еднополови и едновидови животинки да се съешават ей така за кеф.
БоЕВ няколко неща, друже
1. Не е нито тъжно нито смешно да защитаваш нещо, което смяташ, че трябва да защитаваш (волтер, не ами една дама го беше казала малко по-инак).
2. Съгласен съм с теб, но вероятно и двете дами също биха се съгласили с това за каузите (и все пак всеки сам си определя каузите)
3. Това последното го има. Бонобо го правят постоянно. Както и при шимпанзетата. Бе нали сме от едно семейство....

отказвам се и аз вече да споря с теб, Боев, ти не чуваш и думичка от казаното от отсрещния и само се навиваш още повече
кой каза, че защитавам защото трябва - абе човеко, аз така виждам и чувствам нещата, кой ми е казал, че трябва
аз не работя за някоя гей организация, че да съм си впрегнала енергията в това, говорим си, спорим си; а и нищо не пречи да си впрегна енергията в няколко каузи
рем ти е отговорил за другото
виж, аз харесвам насъхването ти и емоцията, която влагаш винаги, но малко ми се ще да приемеш, че не може винаги да си прав, че нещата не са черни и бели, безсмислено е да влизаш в спор, щом искаш да слушаш само себе си. не говоря само за конкретния случай.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.