vyara написа:Я да ви питам в шпионската тема.
Вие вадите ли си карти за пазаруване в разни супермаркети?
Аз всеки ден пазарувам в Била и ЦБА и всеки ден ме питат - Била карта имате ли? Карта имате ли? А аз все нямам и все не си вадя, защото искат много лични данни и то при условие, че няма пречка да издадат на всеки, който пожелае. Наскоро една позната ми каза, че спестила доста пари. Цели пазарувания си правила с тези натрупани бонус точки. Ама пусто като недоумявам какво ще ми правят с личните данни! И не си вадя. Вие?
Имам карата само за Метро.
Искаха преди време да ми издадат от една книжарница и мослед адски съжалих, че не се съгласих, щот беше преди Коледа а се изръсих маса кинти тма. Както и да е. Не ми стана ясно дали искат лични данни, защото изобщо не ги оставиг да м и обяснят, по причина, че много бързах....
Иначе си права за това, че могат да издават карти на кг, дет се вика. Като например тези за театрите(поне за Пловдивския театър е така)
Не обичам да си давам данните насам-натам. Преди време някаква леля от пощата ми вика"Дайте си ЕГН-то, за да ви дам пощата" (става въпрос за служебна кореспонденция) Ми ако щете ми я давайте, бе. Аз ЕГН-то няма да си дам
Но преди година, не две бяха, попаднах в нета на цял списъх, изнесен от някакви съдилища, на хора с ЕГН-тата им и адресите им
Ей така гледах:shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked: