Европейско първенство
- Green Light
Ести - 4,5 тGreen Light написа:Ести - 3,5 тGreen Light написа:Ести -3,5 тGreen Light написа:Ести - 1т
Змея - 1т
Аз - 1т
Останалите - зиро!
Змея - 1 т
Аз - 3 т
Ремиус - 1 т
Бийд - 2 т
Елби - 2 т
Всички останали 0
Змея - 2 т
Аз - 4 т
Ремиус - 2 т
Бийд - 3 т
Елби - 2,5 т
Гаспод - 1 т
Змея - 6 т
Аз - 6 т
Ремиус - 3 т
Бийд - 6 т
Елби - 7 т
Гаспод - 5 т
Латрево - 2 т
- Green Light
тактика и вътрешна информация...Green Light написа:Гаспода и ЗмеяELBI написа: То пък някой позна ли, че Португалия ще падне от ножчетата?
.
За днес и утре ще се гласува ли или само ще се порка? Би могло сега да приключим със залаганията... Примерно
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
момичета - какво ви става - каква е тази ниска обедна активност - ами тук кусури 1001 ...doktorka написа: хахахахаха...това щеше да е втората ми забележка:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
разсмя ме на глас!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
нищо де - има още подобни срещи...bead_ написа:да, беееее... как не се сетих, че ще си пазят силите!!!ELBI написа:тактика и вътрешна информация...Green Light написа:Гаспода и ЗмеяELBI написа: То пък някой позна ли, че Португалия ще падне от ножчетата?
.
:мноо съм тъпа!!!
Еле пък утре Холандия... а де?
- Green Light
Понеделник 16.06
Австрия - Германия
Полша - Хърватска
Аз казвам:
2
2
Полша - Хърватска
Аз казвам:
2
2
- Green Light
Бе аз се сетих, но реших, че колкото и да се мъчат, не могат да паднат. Ама швейцарците направо сътвориха чудо тоя мач. Както и да е, де. Турция Чехия беше големия екшън. Баси мача. Аз съм си за чехите, ама големи левандурници начи. Да си ходят тва е футбол, не е балетbead_ написа:да, беееее... как не се сетих, че ще си пазят силите!!!ELBI написа:тактика и вътрешна информация...Green Light написа:Гаспода и ЗмеяELBI написа: То пък някой позна ли, че Португалия ще падне от ножчетата?
.
:мноо съм тъпа!!!
Последно промяна от Green Light на 16.06.08, 11:58, променено общо 1 път.
Re: Понеделник 16.06
Австрия - Германия
Полша - Хърватска
а аз казвам:
2
1Х
Полша - Хърватска
а аз казвам:
2
1Х
австрия е пълен лузър и според мен, но втория мач... чудя се. обаче щот не давате уклончиви прогнози и аз съм две двойкиGreen Light написа:Австрия - Германия
Полша - Хърватска
Аз казвам:
2
2
just perfect
2Green Light написа:Австрия - Германия
Полша - Хърватска
х2
ама какво ли залагам, като скоро ще отпадна от надпреварата...
що? Аз така изгубих няколко половинки. Да не може от четвърфиналите?bead_ написа:не може.ELBI написа: 1Х
ОК - ако не може
Х
иначе си оставям
1Х
Последно промяна от ELBI на 16.06.08, 12:02, променено общо 1 път.
За тоз тук случай съм съгласен с тебGreen Light написа:Австрия - Германия
Полша - Хърватска
Аз казвам:
2
2
2
2
Не, че нещо разбирам от футбол де... ама барабар Петко...
Не може ли?bead_ написа:ама нали така не може?!?esti написа:х2
:
Нали се броят за половинки бе?
Да се променям ли сега?
- Green Light
Може, бе! за X2 ще вземеш половин точка, за категорична прогноза взимаш цялаbead_ написа:австрия е пълен лузър и според мен, но втория мач... чудя се. обаче щот не давате уклончиви прогнози и аз съм две двойкиGreen Light написа:Австрия - Германия
Полша - Хърватска
Аз казвам:
2
2
- Green Light
Никога, Ести. Никогаesti написа:2Green Light написа:Австрия - Германия
Полша - Хърватска
х2
Не е никога - в сряда е.Green Light написа:Никога, Ести. Никогаesti написа:2Green Light написа:Австрия - Германия
Полша - Хърватска
х2
Но ако много ме хване крастата ще влизам от телефона и пак ще залагам.
светът свършва в сряда или пък ще може да има контакт с него само по телефона?esti написа:Не е никога - в сряда е.Green Light написа:Никога, Ести. Никогаesti написа:2Green Light написа:Австрия - Германия
Полша - Хърватска
х2
Но ако много ме хване крастата ще влизам от телефона и пак ще залагам.
А тебе колко имам да черпя, не е истина.....ELBI написа:
светът свършва в сряда или пък ще може да има контакт с него само по телефона?
лъжа е, че ще ме черпиш?esti написа:А тебе колко имам да черпя, не е истина.....ELBI написа:
Лъжа е, че ще мога да ти се издължа, но......айде да не се чешем по коремите тук, щото после да не доказваме туй-онуй за сестрите си.ELBI написа:лъжа е, че ще ме черпиш?esti написа:А тебе колко имам да черпя, не е истина.....ELBI написа:
Май си права...esti написа:Лъжа е, че ще мога да ти се издължа, но......айде да не се чешем по коремите тук, щото после да не доказваме туй-онуй за сестрите си.ELBI написа:лъжа е, че ще ме черпиш?esti написа:А тебе колко имам да черпя, не е истина.....ELBI написа:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
заведи го на сладкарничката на Лаваца...esti написа:А тебе колко имам да черпя, не е истина.....ELBI написа:
казвам ти бе...
за 30 мин....
на кафе
само да му доставиш удоволствие да контактува с теб.
това е достатъчно черпене..