Иванушка Глупака написа:хм... не се ли пишеше психологияКапинчо написа:психологя.
Това ще да е заразно:lol::lol:
Кой това?Иванушка Глупака написа:ами... почитател е на Раймънд Чандлър...frisky lioness написа: 7 страници
сбогуване:winkw:

Ами така е, като се скатаваш да почиваш събота и неделя,frisky lioness написа:
Кой това?
Кажи ми моля те, че днес трябва да си отделя целия или поне половината ден, зад аизчета тази тема
Кажи още к'во, в резюме, та да не се мъча..
Сега започвам 2-ра страница
а все пак има и други теми
и после някои другари ме обвиняват, че съм пропуснатал това и онова....
Ми то е нечовешко, бе....
уф... бе... как ме караш сега да пиша обяснения, като Рейн пред който я подхване...frisky lioness написа:Кой това?Иванушка Глупака написа:ами... почитател е на Раймънд Чандлър...frisky lioness написа: 7 страници
Кажи ми моля те, че днес трябва да си отделя целия или поне половината ден, зад аизчета тази тема
а така, кажи й го!Амаранта написа:Ами така е, като се скатаваш да почиваш събота и неделя,frisky lioness написа:
Кой това?
а ние тук се трудим.
Мисля да спирамАмаранта написа:Ами така е, като се скатаваш да почиваш събота и неделя,frisky lioness написа:
Кой това?
а ние тук се трудим.

До 2 страница така изглежда...Иванушка Глупака написа:
съчетах "7 страници сбогуване" с книгата на Реймънд Чандлър "Дългото сбогуване"... уфффф...
а темата не я чети... няма сми... само ще се изнервиш ненужно...
просто дъртия го беше стегнала нещо шапката и си изля мензиса у клуба...

К'во, беИванушка Глупака написа:а така, кажи й го!Амаранта написа:Ами така е, като се скатаваш да почиваш събота и неделя,frisky lioness написа:
Кой това?
а ние тук се трудим.
и вземи й измисли някакво наказание, щото това нейното вече не се трае...

Чандлър?!:blink::shocked:Капинчо написа:Бях. Наскоро се опитах да го чета пак и не успях.Иванушка Глупака написа:ами... почитател е на Раймънд Чандлър...frisky lioness написа: 7 страници

СъжалявамКапинчо написа:Чети нататък. После ще дискутираме.frisky lioness написа:Това ми прозвуча като..Капинчо написа: ти най вероятно не си тъп, но разсъждениията ти по този въпрос са определено тъпи.
"Да ти го отчукам"

Отработване хич ми не требе сега.Иванушка Глупака написа:те за тва са сичките лусодти тука, оти тебе те немааааа...ELBI написа:Ами като ме няма да отричам - ето - отричам точка 1
я веднага да си додеш, че липсваш!
ще ти пишем яки не извинени, а те се покриват:
1. с отработване (демек требе да наваксваш)
2. със СС и ЧВ (демек ще черпаваш)
ELBI написа:Отработване хич ми не требе сега.Иванушка Глупака написа:те за тва са сичките лусодти тука, оти тебе те немааааа...ELBI написа:Ами като ме няма да отричам - ето - отричам точка 1
Шъ черпя - никви проблеми нямаш!
Ай, наздраве!!!
кат се радваш толкоз - ти черпиИванушка Глупака написа:ELBI написа:Отработване хич ми не требе сега.Иванушка Глупака написа:те за тва са сичките лусодти тука, оти тебе те немааааа...ELBI написа:Ами като ме няма да отричам - ето - отричам точка 1
Шъ черпя - никви проблеми нямаш!
Ай, наздраве!!!![]()
наистина се радвам, че си отново тук!
тя и зимата ще е такава за цецка... сега кат ви пернат Литекс и Черно море... освен ако пак не ви дадат дузпа измислена...Quid написа:темата ми идва дълга
който иска да напуска
чао лека нощ и довиждане:blum:
е като не напускаш а държиш портата отворена я затвориКапинчо написа:Немаш късмет Куиде. Рекох да се избъзикам, пък то стана Източен въпрос.Quid написа:темата ми идва дълга
който иска да напуска
чао лека нощ и довиждане:blum:
Няма да напускам. Поне не сега. Поне не докато някой не ме банне.
Иначе благодаря за топлото изпращане.
Знам кой е чандлърКапинчо написа:Какво Чандлър?!frisky lioness написа:
Чандлър?!:blink::shocked:

абе ти май от многото отсъствия си пропуснАла...frisky lioness написа:Знам кой е чандлърКапинчо написа:Какво Чандлър?!frisky lioness написа:
Чандлър?!:blink::shocked:
Пулех се за това
"Наскоро се опитах да го чета пак и не успях. Досаден ми е."
Ти си първият жив човек, когото познавам и може да даде подобна "характеристика" за Чандлър
Затова....
примрял ти е някой за кльощавия и космат...Капинчо написа:Иване, царски сине, нещо започвам да те възбуждам. Проявяваш интерес към голия ми ... Не си струва. Повярвай ми.Иванушка Глупака написа:бъзик, бъзик, ама внимавай следващия бъзик да не ти се стовари на голия ти г**...Капинчо написа:
Рекох да се избъзикам,
Знам, че ме съдиш, ама не щото ме мразиш, а щото обичаш другите. А това е благородно.
Можеш и да ме пцуваш. За теб може.
Абе що се товариш с отрицателни емоции сега. Я го давай по-лежерно.Иванушка Глупака написа:
примрял ти е някой за кльощавия и космат...
аре пий си там редовно хапчетата, и като ги пропуснеш гледа да не се вясваш тука, щото ми писна от такива, дето като не си вземат дозата сабахлямта и идват тука да ми правят представления, щото в реала ги знаят що за птици са и не им цепят много басма...
...не като АзисКапинчо написа:
Ти си интелигентна.
БлагодаряКапинчо написа:Що ти ги разправям тези работи, като вече съм ги казвал?
Щото те уважавам. Това с нищо не те задължава.