предлагам тиpocti_bezobidna написа:.
и да заровим 
Явно и теб те мързи :)Remmivs написа: сам го каза
стъпка по стъпка
предполагам дори можеш и да ги напишеш
първо е контрол от държавата
желанието за абсолютен контрол което се демонстрира
прах в очите е това за подобряване на работата на полицията
почти толкова колкото и войната с тероризма е война с тероризма а не оправдание за военните комплекси и печалбите им
или войната в ирак не е заради петрола, а заради иракския народ и свободата му
та, да ги пиша ли аз стъпките или ти ще ги напишеш вместо мен
да започнем с това, което сам споменава нееднократно
готови сурови данни
диамантена мина от информация
с бекъпи и прочее
и никой не знае как и къде и колко се пази
освен от ст. сержанта де
Не, аз съм виновна, че попитах за кратите. Беше си съвсем отделен въпрос от законопроекта.bead_ написа:аз го пуснах уж за разведряване на атмосферата... шегичка:winkw:pocti_bezobidna написа:
Ами пичове, вие не протестирате срещу това..
Можеш да обясняваш до безкрайност и така да оплетеш тези, на които обясняваш, че да не помнят какво си казал в началото, имало ли е вързка със средата и какъв е крайният резултат.Remmivs написа:седем страници казвам само една едно и същоpocti_bezobidna написа:
Седем страници говориш коренно различни неща.
Обиждаш ме, като се опитваш да ме пързаляш по толкова елементарен начин.
моята свобода, моят живот
и не те обиждам
обясни ме как безконтролния достъп до личните ми данни не ще доведе до това, което виждаш на клипа
м
пък аз ще ти обясня после как ще, че и до доста други неща
личните данни са лични данни и точка
да намерят друг начин да хващат лошите
майната им
аз съм против
и не ме интересува кой и как го организира
данък политика и обществено мнение не плащам
аз ще подкрепя протеста защото е и мой личен
като данните ми
Вероятно, даже почти сигурно е така. Логорея на пристъпи в комбинация с утежняващи фактори като зодия близнаци. Както и други ментални кривини, приложен идеализъм и дърфен философизъм. И обич към свободата.pocti_bezobidna написа:Можеш да обясняваш до безкрайност и така да оплетеш тези, на които обясняваш, че да не помнят какво си казал в началото, имало ли е вързка със средата и какъв е крайният резултат.
Не изчетох всичко, обаче, колкото повече се следи, толкова повече остава скрито. Просто е невъзможно да се обработи добитата информация. Чувал съм, че дори от снимките на пътната полиция тук се обработва малка част (май само два дни в седмицата).Remmivs написа:Remmivs nodsjazz написа:винаги всичко се е следяло
нищо ново
така е, друже
но никога не е било толкова всичко, толкова лесно, толкова бързо и толкова всеобхватно
инквизицията
а преди това и шаманите
не са и могли да си мечтая за такава божия благодат/магия
каквато е технологията
бе това малко като Зенон и кръгчето муPiqndurnik написа:Не изчетох всичко, обаче, колкото повече се следи, толкова повече остава скрито. Просто е невъзможно да се обработи добитата информация. Чувал съм, че дори от снимките на пътната полиция тук се обработва малка част (май само два дни в седмицата).
Естествено, правят се опити за автоматизиране обработката на събраната информация, но това само създава повече работа за нашего брата
търсят после по ключови думиPiqndurnik написа:Нека трупат. Колкото повече, толкова по-трудно се търси. Особено пък, ако не знаеш какво да търсиш.
Естествено, не бих пропуснал издадена от мен сметка в данъчната си декларация. Не за друго, ами данъчен номер + номер на фактура лесно се проверяват.
Притеснението всъщност не е от това, че ще ти кажат неща, които ти знаеш за себе си, а че може да ги научи някой, който не ги знае и които тайни ти не искаш да научиjazz написа:търсят после по ключови думиPiqndurnik написа:Нека трупат. Колкото повече, толкова по-трудно се търси. Особено пък, ако не знаеш какво да търсиш.
Естествено, не бих пропуснал издадена от мен сметка в данъчната си декларация. Не за друго, ами данъчен номер + номер на фактура лесно се проверяват.
момба самальот небостъргалник
тооооо
човек се губи в тази тема
кой какво рекъл
кой как го е разбрал
майка ми най-много събираше вътрешна информация
и помни с години
и като ми извади кирливите ризи от 79-та година
и падам от коня :)
та тия ще ме уплашат
и какво ще съберат за мен и какво ще ми кажат дето аз не го знам :)

да темата стана манджа с грозде, зеле, праз лук, банани, папая, манго, риба тон, калмари, захарна тръстика и не знам още каквоjazz написа:търсят после по ключови думи
момба самальот небостъргалник
тооооо
човек се губи в тази тема
кой какво рекъл
кой как го е разбрал
майка ми най-много събираше вътрешна информация
и помни с години
и като ми извади кирливите ризи от 79-та година
и падам от коня :)
та тия ще ме уплашат
и какво ще съберат за мен и какво ще ми кажат дето аз не го знам :)