Не, ама си негова застъпничка.vyara написа:Да не съм ти врачка бре!БоЕВ написа: Можели сета само да си ходи, без да се връща.
В отделна тема, бе
- Глас в пустиня
За теб бих направила същото. Просто в момента едната страна е много по-слабо разбрана от голяма част от аудиторията и аз се опитвам да покажа на повечето нещо, което виждам аз лично. Като го нямаше Сет, толкова клубари съжаляваха, че сега ми е чудно как никой не го защитава като част от клуба. Той е част от тук. Всеки един е. И други хора съм защитавала, но все по-малко съм склонна да го правя. Някак колкото и да се напъвам, всеки се е убедил в своята истина и излиза глупаво от моя страна, но какво да се прави...БоЕВ написа:Не, ама си негова застъпничка.vyara написа:Да не съм ти врачка бре!БоЕВ написа: Можели сета само да си ходи, без да се връща.
- Глас в пустиня
Анджък!vyara написа: Някак колкото и да се напъвам, всеки се е убедил в своята истина и излиза глупаво от моя страна, но какво да се прави...
Тоя сет не е оня и трябва да си върви.
пп Защо се опитваш да ми кажеш, че Рейн-а е психопатка способна да преследва един мъж(с години по възрастен от нея) толкова дълго време без самият тоя мъж да и е дал надежди/бонуси че м/у тях може да има нещо...холивуд ли усещам или...наивност...кой и дали.
Ае събуди се.
Споко Верче.vyara написа:За теб бих направила същото. Просто в момента едната страна е много по-слабо разбрана от голяма част от аудиторията и аз се опитвам да покажа на повечето нещо, което виждам аз лично. Като го нямаше Сет, толкова клубари съжаляваха, че сега ми е чудно как никой не го защитава като част от клуба. Той е част от тук. Всеки един е. И други хора съм защитавала, но все по-малко съм склонна да го правя. Някак колкото и да се напъвам, всеки се е убедил в своята истина и излиза глупаво от моя страна, но какво да се прави...БоЕВ написа:Не, ама си негова застъпничка.vyara написа:Да не съм ти врачка бре!БоЕВ написа: Можели сета само да си ходи, без да се връща.
Ако говорим сериозно - оценявам пътя който измина
Само заради това си заслужаваше.
А сега към другарите антиреволюционери:
Стреляй, стреляй чичку милициунер!
Memento mori.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Абе деко, ти как ш ма защитаваш?Капинчо написа:Боев, днес е петък и съм на пост (постя) по отношение на квалификациите, ма ша ти обърна внимание на нещо. Рейн сама си каза няколко пъти, че Сет й се крие и тя затова го преследва на бележки - да се изяснят веднъж завинаги. От камбанарията на моите 51, те са се изяснили отдавна и трябва да си на 23 за да преследваш така упорито някого "за да се изясните". Какво по-ясно от това, че този някой се крие вдънземя. В по предишната серия, тя в прав текст си писа тук, че още го обича, ма той като не я обича, тя е склонна да го забрави, ама иска да се изяснят. Не я упреквам. Тя така чувства нещата. Ма не е тук мястото за изясняване на такива неща.БоЕВ написа:Анджък!vyara написа: Някак колкото и да се напъвам, всеки се е убедил в своята истина и излиза глупаво от моя страна, но какво да се прави...
пп Защо се опитваш да ми кажеш, че Рейн-а е психопатка способна да преследва един мъж(с години по възрастен от нея) толкова дълго време без самият тоя мъж да и е дал надежди/бонуси че м/у тях може да има нещо...холивуд ли усещам или...наивност...кой и дали.
Ае събуди се.
Не защитавам Сет, но мисля, че го разбирам. Само дето от моята камбанария ми се струва, че пиесата му се изчерпа и е време вече да спре. Ма не е малко дете да му зашиеш един шамар и да млъкне, ще трябва да почакаме.
Не знам що си мисля, че ако спрете да му отговаряте, той ще спре, няма къде да иде.
Хайде, ринг свободен.
Яяяя остави антиреволюционерите да си направят антиреволюцията
Па после ще продължим с ерата на водолея
Memento mori.
Капинчо написа:Боев, днес е петък и съм на пост (постя) по отношение на квалификациите, ма ша ти обърна внимание на нещо. Рейн сама си каза няколко пъти, че Сет й се крие и тя затова го преследва на бележки - да се изяснят веднъж завинаги. От камбанарията на моите 51, те са се изяснили отдавна и трябва да си на 23 за да преследваш така упорито някого "за да се изясните". Какво по-ясно от това, че този някой се крие вдънземя. В по предишната серия, тя в прав текст си писа тук, че още го обича, ма той като не я обича, тя е склонна да го забрави, ама иска да се изяснят. Не я упреквам. Тя така чувства нещата. Ма не е тук мястото за изясняване на такива неща.БоЕВ написа:Анджък!vyara написа: Някак колкото и да се напъвам, всеки се е убедил в своята истина и излиза глупаво от моя страна, но какво да се прави...
Ае събуди се.
Не защитавам Сет, но мисля, че го разбирам. Само дето от моята камбанария ми се струва, че пиесата му се изчерпа и е време вече да спре. Ма не е малко дете да му зашиеш един шамар и да млъкне, ще трябва да почакаме.
Не знам що си мисля, че ако спрете да му отговаряте, той ще спре, няма къде да иде.
Хайде, ринг свободен.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня
Виж са, некой питаше за групите и приятелите, и понеже към мене го адресираш, аз нямам скруполи от квалификации и то не само днес.Капинчо написа: Боев, днес е петък и съм на пост (постя) по отношение на квалификациите, ма ша ти обърна внимание на нещо. Рейн сама си каза няколко пъти, че Сет й се крие и тя затова го преследва на бележки - да се изяснят веднъж завинаги. От камбанарията на моите 51, те са се изяснили отдавна и трябва да си на 23 за да преследваш така упорито някого "за да се изясните". Какво по-ясно от това, че този някой се крие вдънземя. В по предишната серия, тя в прав текст си писа тук, че още го обича, ма той като не я обича, тя е склонна да го забрави, ама иска да се изяснят. Не я упреквам. Тя така чувства нещата. Ма не е тук мястото за изясняване на такива неща.
Хайде, ринг свободен.
Та, ти тва сега го пишеш към мен не заради сет, а заради верка щото сте дружки и щото днеска така стана, че цял ден се ядем.
И като ми твърдиш, че си голем, ае ми обясни как пламва така едана любов.. с нищо не предизвикана.
- Глас в пустиня
Ама оня не е тоя.Set написа:Тоя е оня!БоЕВ написа:.....vyara написа: Някак колкото и да се напъвам, всеки се е убедил в своята истина и излиза глупаво от моя страна, но какво да се прави...
.....
Стегнали си багажа, не че има как да изнесеш всичката помия дето лисна тука, ама...ще почистим след тебе - обещавам.
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Нет!БоЕВ написа:Ама оня не е тоя.Set написа:Тоя е оня!БоЕВ написа:.....vyara написа: Някак колкото и да се напъвам, всеки се е убедил в своята истина и излиза глупаво от моя страна, но какво да се прави...
.....
Стегнали си багажа, не че има как да изнесеш всичката помия дето лисна тука, ама...ще почистим след тебе - обещавам.
Оставаме само двамата тук. Нали се разбрахме
Memento mori.
- Света вода ненапита
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
не бе..да го каже на теб, ти го пусни на Докторката, а тя ще го споделиSet написа:Ооо и снимки имаБоЕВ написа:И телефона пак от там му има...абе манибегай бегай мани...Мълчанието на агнетата...в случая мълчанието на Сет, ама пусто не мълчи...Sssssssss написа:
и е намерила сайта от гугъл
Я помолете я да пусне целия репертоар
после питай кой е гледал снимките
после искаш ли да питаш кой са петимата на снимките
аплодисменти за публиката
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Sssssssss написа:не бе..да го каже на теб, ти го пусни на Докторката, а тя ще го споделиSet написа:Ооо и снимки имаБоЕВ написа:И телефона пак от там му има...абе манибегай бегай мани...Мълчанието на агнетата...в случая мълчанието на Сет, ама пусто не мълчи...Sssssssss написа:
и е намерила сайта от гугъл
Я помолете я да пусне целия репертоар
аплодисменти за публикататърпелива
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Тва ли от списъка на розалиндите?Set написа:На латрева мое. И на теб номер 5Sssssssss написа: не бе..да го каже на теб, ти го пусни на Докторката, а тя ще го сподели
Абе, що не кажеш колко са розалиндите?!
ако има списък мое да ми го метнешDark Angel написа:ти поименно ли искаш?БоЕВ написа: Снощи па те кефеше незнайния, са последно на кого се кефиш?:lol:
кефя се на почти всички Ви тук
щото списъците ще излязат у специална тема:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Света вода ненапита
зависи коя точно пише в момента...БоЕВ написа:Снощи па те кефеше незнайния, са последно на кого се кефиш?:lol:Dark Angel написа:Сет никъде няма да върви
ей са ще извадя едно въже и ще го вържа
мен ме кефи да стои тук
Пс/ и като е вързан ще може жените да го целуваме, целуваме, целуваме......
нещо в последно време се менкат на няколко часа...
Виж подводницата!
Не и обръщай внимание,БоЕВ написа:Снощи па те кефеше незнайния, са последно на кого се кефиш?:lol:Dark Angel написа:Сет никъде няма да върви
ей са ще извадя едно въже и ще го вържа
мен ме кефи да стои тук
Пс/ и като е вързан ще може жените да го целуваме, целуваме, целуваме......
тя се извива на всички посоки, само и само да е на гранде вълната, и всичко да е на макс.
Понякога се усуква толкова много, че чак си захапва собствената опашчица.
- Dark Angel
хахахаSet написа:На латрева мое. И на теб номер 5Sssssssss написа: не бе..да го каже на теб, ти го пусни на Докторката, а тя ще го сподели
от твоя списък с чакащи, нали, щото си готин
муахахаааааааааааааааа
аз веднъж бях в него щото съм чела бележки, или не съм разбрала, не че четох, но ти ме намеси.
моо са добри.и петимата.
на снимките.
от тук виждам и без да ми ги праща някой
и колко ми е тъжно че съм номер 5
Аре чао Сет!
Последно промяна от Semiramis на 17.10.08, 16:34, променено общо 2 пъти.
- Света вода ненапита
споко бре... сега е бялата и добрата...Quid написа:ако има списък мое да ми го метнешDark Angel написа:ти поименно ли искаш?БоЕВ написа: Снощи па те кефеше незнайния, са последно на кого се кефиш?:lol:
щото списъците ще излязат у специална тема:-)
довечера сигурно ще я смени другата... малийййй...
Виж подводницата!
Set написа:Знам че ме желаешSssssssss написа:
и колко ми е тъжно че съм номер 5
Аре чао Сет!
Кажи си бе, срам ли те е, кво
много старание,всеотдайност,труд и малко късметRain написа:Quid написа:ако има списък мое да ми го метнешDark Angel написа:ти поименно ли искаш?БоЕВ написа: Снощи па те кефеше незнайния, са последно на кого се кефиш?:lol:
щото списъците ще излязат у специална тема:-):lol:
Ти си направоо ... нямам думиКак успяваш винаги!
те така успявам
и господ като види тва и вика
гепи браточкаааааааааааааааа:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- Dark Angel
- Глас в пустиня