вицове
Гасподе, видя ли я тази кокошка, която иска да се влее в обществото на пингуините. 

http://eyebg.com/pileto-pingvin-6877.html#more-6877

http://eyebg.com/pileto-pingvin-6877.html#more-6877
- snowprincess
- snowprincess
- Житената Питка
- BOFH
Стар емигрант в Канада размишлява:
- Толкова години живея тук и не можах да разбера - какво толкова са си нарисували на знамето, че трябва да го прикриват с листо?
12 ирландци налитат на една германка. Тя крещи - "Nein! Nein!" .... и трима ирландци се махнали.
Янис, яздейки брат си по време на пикник:
- Йорго, знаеш ли, че пъпките ти изписват Пиреосбанк на Браиловата азбука?
Влиза Стоичков в бар в Ню Йорк и казва на келнера: - Ей ти!
И му донесли 8 чая.
- Толкова години живея тук и не можах да разбера - какво толкова са си нарисували на знамето, че трябва да го прикриват с листо?
12 ирландци налитат на една германка. Тя крещи - "Nein! Nein!" .... и трима ирландци се махнали.
Янис, яздейки брат си по време на пикник:
- Йорго, знаеш ли, че пъпките ти изписват Пиреосбанк на Браиловата азбука?
Влиза Стоичков в бар в Ню Йорк и казва на келнера: - Ей ти!
И му донесли 8 чая.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Piqndurnik
- Green Light
Под заглавие "Пиринска мома води Бразилия" скопският вестник "Дневник" публикува материал за изборната победа на Дилма Русеф на президентските избори.
"Бащата на Дилма - Петър Стефанов Русев, е роден в Габрово, Пиринска Македония, България, а в 1929 година емигрирал, прогонен от комунистите", пише македонският вестник, цитиран от Агенция "Фокус".
:rotfl24::rotfl24:
"Бащата на Дилма - Петър Стефанов Русев, е роден в Габрово, Пиринска Македония, България, а в 1929 година емигрирал, прогонен от комунистите", пише македонският вестник, цитиран от Агенция "Фокус".
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Днешният ден е географски изключително комплициран.sandmaN написа:Под заглавие "Пиринска мома води Бразилия" скопският вестник "Дневник" публикува материал за изборната победа на Дилма Русеф на президентските избори.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Днешният ден е географски изключително комплициран.sandmaN написа:Под заглавие "Пиринска мома води Бразилия" скопският вестник "Дневник" публикува материал за изборната победа на Дилма Русеф на президентските избори.
"Спаси си деня!" - Green Light
От двете съседни клетки на обществена тоалетна се чува неистово напъване, ту в хармония, ту със състезателен характер:
- Ъъъъъъ-ъъъ-ъъъ….
- Пъъ-ъ-ъъъх…. Ъ-ъъъъ….
- ЪЪЪЪЪЪЪ…….
- Ъ-Ъ-Ъ-Ъъъъъъ….
- Аппп… ъъъъъъъъъъ!
В един момент от едната тоалетна се чуло само едно кратко: „пльок!“
- Ееех, блазе ти!
- Какво „блазе ти!“, от напъване часовникът ми падна вътре…
- Ъъъъъъ-ъъъ-ъъъ….
- Пъъ-ъ-ъъъх…. Ъ-ъъъъ….
- ЪЪЪЪЪЪЪ…….
- Ъ-Ъ-Ъ-Ъъъъъъ….
- Аппп… ъъъъъъъъъъ!
В един момент от едната тоалетна се чуло само едно кратко: „пльок!“
- Ееех, блазе ти!
- Какво „блазе ти!“, от напъване часовникът ми падна вътре…
just perfect
- Piqndurnik
maps.google.de/maps?hl=de&client=firefox-a&hs=kiw&rls=org.mozillaМнемозина написа:Днешният ден е географски изключително комплициран.sandmaN написа:Под заглавие "Пиринска мома води Бразилия" скопският вестник "Дневник" публикува материал за изборната победа на Дилма Русеф на президентските избори.
Наздраве 
Мда, съответно и исторически.Piqndurnik написа:maps.google.de/maps?hl=de&client=firefox-a&hs=kiw&rls=org.mozillaМнемозина написа:Днешният ден е географски изключително комплициран.sandmaN написа:Под заглавие "Пиринска мома води Бразилия" скопският вестник "Дневник" публикува материал за изборната победа на Дилма Русеф на президентските избори.
official&q=Gabrovo%2C%20Macedonia&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
И последно къде е роден?
Panta rhei...
- Piqndurnik
Tелефонен секретар на психиатрията
- Здравейте, и добре дошли на горещата линия за умствено болни.
1. Ако сте вманиечено-убедителен натиснете 1 многократно.
2. Ако сте зависим от други хора, помолете някой да натисне 2 вместо вас.
3. Ако страдате от раздвоение на личността натиснете 3 и 4.
4. Ако сте параноичен, ние знаем кой сте и какво искате.Не затваряйте за да можем да проследим обаждането.
5. Ако сте шизофреник слушайте внимателно и тих глас ще ви съобщи кой бутон да натиснете.
6. Ако сте в маниакална депресия няма значение кой бутон ще натиснете, никой няма да ви отговори.
7. Ако сте с нервно разсройство, натискайте всички копчета докато не ви отговори оператор.
8. Ако имате амнезия, натиснете 8 и издиктувайте името и адреса си, телефонния си номер, рожденната си дата, номера на социалната си осигуровка и моминското име на майка си.
9. Ако имате посттравматичен стрес, б-а-в-н-о и в-н-и-м-а-т-е-л-н-о натиснете 000.
10. Ако имате биполярно разстройство, моля оставете съобщение след сигнала или преди сигнала или след сигнала. Моля изчакайте сигнала!
11. Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9.Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9.Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9 .Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9.
12. Ако имате ниско самочувствие, моля затворете. Всички оператори са прекалено заети за да говорят с вас.
13. Ако СТЕ БЛОНДИНКА НЕ НАТИСКАЙТЕ бутони, за да не прецакате нещо
Източник
4. Ако сте параноичен, ние знаем кой сте и какво искате.Не затваряйте за да можем да проследим обаждането.
5. Ако сте шизофреник слушайте внимателно и тих глас ще ви съобщи кой бутон да натиснете.
6. Ако сте в маниакална депресия няма значение кой бутон ще натиснете, никой няма да ви отговори.
7. Ако сте с нервно разсройство, натискайте всички копчета докато не ви отговори оператор.
8. Ако имате амнезия, натиснете 8 и издиктувайте името и адреса си, телефонния си номер, рожденната си дата, номера на социалната си осигуровка и моминското име на майка си.
9. Ако имате посттравматичен стрес, б-а-в-н-о и в-н-и-м-а-т-е-л-н-о натиснете 000.
10. Ако имате биполярно разстройство, моля оставете съобщение след сигнала или преди сигнала или след сигнала. Моля изчакайте сигнала!
11. Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9.Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9.Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9 .Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9.
12. Ако имате ниско самочувствие, моля затворете. Всички оператори са прекалено заети за да говорят с вас.
Източник
Днес в цветарски магази:
-Г-жо, искам една картичка за 60-годишен юбилей на мъж. - казвам аз.
Жената, на видима възраст около 55г. предлага няколко варианта, като ми акцентира на една конкретна картичка:
един дълъг кактус с две кръгли малки кактусчета от двете му страни /асоциацията е недвусмислена/.
Аз:
- Г-жо, споменах ли 60-годишен юбилей?!
Оная: -Ъъъъъ

-Г-жо, искам една картичка за 60-годишен юбилей на мъж. - казвам аз.
Жената, на видима възраст около 55г. предлага няколко варианта, като ми акцентира на една конкретна картичка:
един дълъг кактус с две кръгли малки кактусчета от двете му страни /асоциацията е недвусмислена/.
Аз:
Оная: -Ъъъъъ
Аз нищо нямах възможност да си помисля, направо се ококорих с тия мои очиRemmivs написа:мислиш, че тия бодли са крехки и нежни?Неф написа:най-важното пропуснах.
На картичката пише: Бъди здрав и корав!
а то си го пишеше
и тая г-жа най-вероятно си мечтае за такъв г-н!
Из мемоарите на една разгневена жена
Дали бих могла да те обичам,
когато изпълваш сърцето ми с омраза,
дали бих могла да те желая,
когато копнея да те наругая.
Дали бих могла да те прегърна,
когато нож в сърцето искам да ти ръгна,
или с целувки да те обладая
и нежно със отрова да ти сложа края.
"Обичам те"това го зная,
желая с теб да стигна рая,
но път дотам нещеш ли зная,
дълбоко във земята да те закопая.
А аз жалееки те до безкрая,
с усмивки острови далечни ще позная
и с любовта от теб,която зная,
на любовта ти с топли чувства ще п...я.

Дали бих могла да те обичам,
когато изпълваш сърцето ми с омраза,
дали бих могла да те желая,
когато копнея да те наругая.
Дали бих могла да те прегърна,
когато нож в сърцето искам да ти ръгна,
или с целувки да те обладая
и нежно със отрова да ти сложа края.
"Обичам те"това го зная,
желая с теб да стигна рая,
но път дотам нещеш ли зная,
дълбоко във земята да те закопая.
А аз жалееки те до безкрая,
с усмивки острови далечни ще позная
и с любовта от теб,която зная,
на любовта ти с топли чувства ще п...я.
На тоя виц още му се смея.Ozzie написа:Обаждане в редакцията на в."24 часа":
"Алоо, тия 400 хиляди евро, дето ги искат за убийството на ББ, като смс-и ли да ги пращаме или да ги събираме като дарения?"
А помните ли другия, според който ББ изведнъж се оказал без задник, защото му го изблизали?
Е, сега си има продължение.
Не можело така, вече е министър председател, не е прилично без задник - и го приемат в Правителствена болница.
Тече операция по присаждане. Екип от свръххирурзи са избрали най-луксозния задник, а отвън чака опашка от притеснени съратници.
След два дни хирургът излиза, попивайки потта си.
- За съжаление операцията не е успешна. Задникът го отхвърли.
Panta rhei...
- snowprincess
Срещат се ловец и риболовец, риболовецът се хвали:
-Хванах толкова голяма риба, че от опашката й направих метла и жената още мете къщата.
Ловецът:
-Аз пък отидох на лов и застрелях един елен и не щеш ли се показа горският. За да не ме окошарят дигнах пушката и го застрелях. Изкопах един трап и таман да го закопая хоп двама цигани. Не ми остана нищо друго-дигнах пушката и ги застрелях.Таман да ги зария и тях и хоп един рейс пионерчета.
-И к'во стана?-пита риболовецът тръпнещ в очакване.
-Намали малко от рибата щото ще застрелям и пионерчетата-казал ловецът.
-Хванах толкова голяма риба, че от опашката й направих метла и жената още мете къщата.
Ловецът:
-Аз пък отидох на лов и застрелях един елен и не щеш ли се показа горският. За да не ме окошарят дигнах пушката и го застрелях. Изкопах един трап и таман да го закопая хоп двама цигани. Не ми остана нищо друго-дигнах пушката и ги застрелях.Таман да ги зария и тях и хоп един рейс пионерчета.
-И к'во стана?-пита риболовецът тръпнещ в очакване.
-Намали малко от рибата щото ще застрелям и пионерчетата-казал ловецът.

- Green Light
Не съм затварял изобщо.Remmivs написа:Tелефонен секретар на психиатрията
Източник
Терорист умира и се озовава в рая.
Пред него - св. Петър с досието му в ръка.
- Ама ти си убил едно цяло семейство!?
- Да!
- И си взривил болница с 200 пациенти?
- Да!
- И си подпалил училище с 800 деца?!!!!
- Да!
- Кой идиот те е пратил в рая?
- О, аз няма да остана тук, дойдох само да ви кажа, че в рая има бомба.
Пред него - св. Петър с досието му в ръка.
- Ама ти си убил едно цяло семейство!?
- Да!
- И си взривил болница с 200 пациенти?
- Да!
- И си подпалил училище с 800 деца?!!!!
- Да!
- Кой идиот те е пратил в рая?
- О, аз няма да остана тук, дойдох само да ви кажа, че в рая има бомба.
Panta rhei...