Да бе и аз се олях.Dark Angel написа: лека нощ
Лека нощ на всички!
ПП Верче, Амаранта в суматохата пропуснах да ви цункам
Ми мод специално тук е имало и преди.esti написа:Сега е по-важен един друг въпрос: А сега накъде?
За мен опцията "мод" е извън конспекта.
Така го усещам.
Ето пак.Амаранта написа:Ама бана е за тях, нали?Мнемозина написа:
Вярно е, че тук напоследък се изявявам само по такива конфликтни теми, но то е само защото хем имам право на мнение, хем ми се отказва това право поради всякакви обвинения - и нямам никакъв начин да обясня, че моето несъгласие с поведението на горните двама беше раздуто до безкрай не от мен, а много повече от самите тях.
Не ме питайте за Сет и Докторка и няма да говоря за тях.
Много е просто.
Питката се появи на мястото на Сет......или поне по време така беше.holi_day написа:Ми мод специално тук е имало и преди.esti написа:Сега е по-важен един друг въпрос: А сега накъде?
За мен опцията "мод" е извън конспекта.
Така го усещам.
Зададох прост въпрос преди врече отде се е зел Питката? Струваше ми се, че мога да попитам след като съм пропуснала тоя момент...
Можеше да ми се даде някъф прост отговор, че е имало много работа и че се е включил в екипа на Рем и Магот, но нищо такова не бе отговорено от високата кула...
Та затова те питам - докато са били Рем, Магот и Ж.Питка, не ти е пречило да има мод, а сега защо Грийн няма твоето доверие.
Не щъ някви велики обяснения - а простичко и ясно изречение.
Не те мразя, въпреки че го казваш няколко пъти вече.Капинчо написа:Холи, моля те, намери 3 минути през следващите 3 дни, да ми напишеш защо ме мразиш толкова.
Виж Jazzz го е написал много добре - так-так-так-точка.
Иначе ме изморяваш, а не искам да те обидя незаслужено като не ти отговварям.
Да, пак. Защото и ти много активно участваше в словесни дуели. Дори мисля, че те се водеха в голяма степен и заради твоята активност.Мнемозина написа:Ето пак.Амаранта написа:Ама бана е за тях, нали?Мнемозина написа:
Вярно е, че тук напоследък се изявявам само по такива конфликтни теми, но то е само защото хем имам право на мнение, хем ми се отказва това право поради всякакви обвинения - и нямам никакъв начин да обясня, че моето несъгласие с поведението на горните двама беше раздуто до безкрай не от мен, а много повече от самите тях.
Не ме питайте за Сет и Докторка и няма да говоря за тях.
Много е просто.
Да.Амаранта написа:
Да, пак. Защото и ти много активно участваше в словесни дуели. Дори мисля, че те се водеха в голяма степен и заради твоята активност.
Сори, но това видях аз.
Щрунце, ма, путко заспала ... така де, пардоне моа, тъпо копеле, пич... Или у Варна иначе си говорьите???:blum:Strunz написа: А много мило, че съм липсвал на някои. На мен като ми писне нещо си хващам шапката и ме няма.
Като форума тук се превърна в рецептурник, епикризник, elmaz.com, gepime.com.tr, "ский кво четох", "поздрав на всички с Орлин Горанов", и т.н.
ми дотъпя и спрях да влизам....
Ще го възродим форума! Ще докараме нови жени и нова кал:) Те сами ще се сбият:)
След Щрунца си тиПенчо Заека написа: Що? Не е смешно - верно е. А, забравих да си кажа кв получих за рожденния ден. Боксова круша. Окичих си я в антрето, и всеки път като мина - праааас, 20-тина крошета, и найш как ми олеква....
Това дето си го написала, дано си го простиш някога. Аз може и да ти простя. Някога.. Не виждаш истината, не искаш, никога не си го искала.. така ти е по-лесно, защитна мрежа. Това си е твоя начин. Дано си простиш сама!Мнемозина написа:Да, съгласна съм с теб и отдавна мисля, че клубът в основата си стана жертва на развода на Чавето и на Звеневия.
И че беше недопустимо - писала съм го - той да се експонира в клуба, както и който и да било в клуба да се намесва в него.
Дарки, Дарки, ти си уникален случай, УНИКАЛЕН, квото и да ти говорят другите. Има една мацка с много готин подпис в дирника "Смело и смахнато", ей това си тиDark Angel написа: са какво иска? ние да ги застреляме в душите си ли?
да ги заклеймим?
е нема да стане
Сет си е мъж и 1/2
Докторка е жена и 1/2
а Мнемо вади и вее скелети от гардероба на всеки кръгъл час и утрепва всеки един друг разговор
Грийни, писах на другите, пък теб пропуснах. Искрено ти благодаря, брато, аз направих всичко възможно за целта. Само дето се оттеглих малко преди бана, ама тва, викат хората, били женски тактикиGreen Light написа:да забраня достъпа за една седмица на Сет, Боев, Докторка, Чавдарче, Звеневи§Пипи, Рейн
Според мен тези хора целенасочено рушат. Системно, без да се разколебаят и да се отказват. Това е основанието и обяснението ми. Моят личен бан към тях е вечен. Сет иска и техническия бан към него да бъде вечен. Това е безсмислица, според мен, но му го дължа, така да бъде!
Поради моите несъвършенства като админ, покрай тези хора до форума няма да може да стига и Баба Яга. Извинявам се на баба Яга!