Ти защо не дойде да ми го покажеш, а?pocti_bezobidna написа:Да бе, да!Неф написа: моята си е най-хубава![]()
Тва е щото не си виждала моя карамфил
п.п. Тази сутрин ми подариха стръкче дребнички карамфилчета. Ухаят невероятно.
Ооще поне няколко пъти по 14 години съвместен и щастлив живот ви желая. И повече да глезиш Ния - тя е изключителен човек и много ти помага явно, освен че те обича. А ти да си все такова талантливо магареЪн написа:Много ви се радвам, че се радвате!
Ние пъ днес с душицата златна правим 14 г. брак.
И вчера исках да и нарисувам ено нещо, мъ тя беше мноо уморена и аз готвих, та не остана време да рисувам.
Нищо- утре.
Ми, как... лесно е. Един ден като я няма или една нощ и усещам, че ми липсва.windcolours написа:как го правите това бе, хораЪн написа: Ние пъ днес с душицата златна правим 14 г. брак.![]()
Напишете по една книга, споделете....
Честито...пожелавам ви цял живот да сте убедени, че сте един за друг:bigsmile:

Мерси!latrevw написа:Ооще поне няколко пъти по 14 години съвместен и щастлив живот ви желая. И повече да глезиш Ния - тя е изключителен човек и много ти помага явно, освен че те обича. А ти да си все такова талантливо магареЪн написа:Много ви се радвам, че се радвате!
И вчера исках да и нарисувам ено нещо, мъ тя беше мноо уморена и аз готвих, та не остана време да рисувам.
Нищо- утре.

добре де, от тебе илюстрациите към книгатаЪн написа:Аз не съм по писанетоwindcolours написа:не ми е достатъчно тва, тц... книга искам да напишете, книгааа!!!:bigsmile:Ън написа:
Ми, как... лесно е. Един ден като я няма или една нощ и усещам, че ми липсва.
Честито!Ън написа:Много ви се радвам, че се радвате!
Нищо- утре.
еха... живи и здрави да сте, Ън, още много по толкова и все така и повече да се обичатеЪн написа:Много ви се радвам, че се радвате!
Нищо- утре.

Егати, като те прочетох се сетих, че ние на 17.05 направихме 18 и никой от нас не се сетиЪн написа:Много ви се радвам, че се радвате!
Нищо- утре.