Green Light написа:...И воала от обекта тука, и виждам предложение за синдикати.
Синдикална, демек професионална организация на работещите в моята фирма, която да ми предложи да правя нещо повече ли? Да обядвам, например? Или да отида да отвися един ден в кат и да си оправя документите?...
четох го това вчера, днес не съм го чела
не съм очаквала такава реакция, изобщо никаква реакция не съм очаквала...
написах го хем на майтап, хем на сериозно...пример с товята фирма щото и ти беше писал за нея
сложих и намигващо личице както правя винаги когато се (опитвам да се) майтапя...
ами...
е защо си се засегнал
разправям аз от колко времем, че има класи
ти си класа фирмаджия, производител, собственик, бизнесмен и т.н.
ти си гледаш твойте интереси, хората котио работят за тебе си гледат тяхните интереси...ти искаш всичко да е perfekt техните интереси да са и твои интереси, всички да се обичате и прегръщате и помагате като едно голямо семейство..знам ли
...обаче ако те решат че нещо си изперкал да речем, почнал си да се дрогираш, хванал те е криза на средната възраст и не ходиш на работа а по гени и си им намалил заплатата щото нещо не върви и те идват при тебе и ти казват хайде да се реформираме и поспециално да земем някой друг да я вър6и тая работа, щото ти вече не можеш и ти какво , ще кажеш готово бе пичове, какви сте готини, как само сте се сетили...
ако за тебе работеха 2000 души и искаха да членуват в синдикат, ти трябва да се радваш!
..
ето аз не работя за тебе...все тъй ми е за твойта фирма
но понеже споменаваш, че не ядеш (защото все много работиш, всички чака на тебе и си незаменим, сигурно си незаменим така е доколкото те познавам)
да те питам..защо не ядеш...неможеш ли да се организираш и да ядеш защото ти трябва да ядеш! ти си шеф, баща и съпруг и от тебе се очаква да намериш време и способности за да се органираш така, че да не пропускаш обяда си...
Не мога да повярвам, че няма начин някой от твойте хора да купи или сготви нещо, да го сложи в чиния и да ти го сложи на бюрото...и ако трябва да ти го дава в устата докато ти пишеш..в 3очо
Сори, ставам на нокти като почне да ми се оплкава някой мъж
It is me I know...ама от всички тия мухлувци покрай мене...мъжете ми ...тотално са ми се объркали предтставите...