Мисли, бе момче! Напъни се и търси смисъл в думите.Оня с броня написа:и само това ли успя да сътвориш?Green Light написа: По твоите думи ти имаш само една мозъчна клетка. Подобно!
За кого ще гласувате, бе хора
- Green Light
- Green Light
- сър Айвънхоу
аз смисъл в твоите думи отдавна не намирам...Green Light написа:Мисли, бе момче! Напъни се и търси смисъл в думите.Оня с броня написа:и само това ли успя да сътвориш?Green Light написа: По твоите думи ти имаш само една мозъчна клетка. Подобно!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Изобщо не става въпрос за идеали. И изобщо аз за политическите идеали съм много скептична. Също и за, така да се каже, практическите идеали като благоденствие и пр.Green Light написа:
Или ни пречи не-социологическото. Защо толкова се мъчим, айде ти в частност, защо толкова се мъчиш да вкараш идеалите или най- общо казано философията за смисъла на живота в практическия живот? Най- добре би било(доказано в живота) някой да задържи властта дълго. Особено е добре това в демократична система. Или в система, закачила си табелката "демократична"
Практически, тоест от гледна точка на вреди и ползи или по трети начин казано акйо разсъждаваме социологически, това лесно се разбира защо е така. Последователност, приемственост, сигурност, цели постигани постепенно и без шок ... май изброявам едно и също нещо, но схващаш.
Ако разсъждаваме идеалистически това не може да стане. Моя идеал е благоденствие, а на Волен- България на три морета. На трети - равенство, четвърти свобода за личността...десет пъти по 10% до 100. Как ние идеалистите да направим дългосрочна стратегия и управленски екип?
Практическото мислене ни трябва, да ме прощавате и ти и Гаспода и вся остальная ъъъ маладеж.
В случая разсъждавам напълно практично. Мен ме интересува не идеалът на партията ДСБ (примерно), а дали аз бих й гласувала доверието да управлява.
И би било глупаво ако й имам доверие, да не гласувам за нея, понеже социолозите предричат, че тя (примерно) няма да влезе в парламента и гласът ми ще се преразпредели към друга партия, която... и т.н. и т.н.
Защото точно ей така социолозите ни манипулират, докато ние се опитваме да бъдем умни.
Ей за това ти говоря.
Последно промяна от Мнемозина на 14.03.13, 17:32, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Ей баш до тоя извод стигнах и аз.Мнемозина написа:...
Защото точно ей така социолозите ни манипулират, докато ние се опитваме да бъдем умни.
Ей за това ти говоря.
Да не повярваш!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Предлагам на Грийна и Айвъна да престанат да си говорят един на друг, докато не укротят страстите.
Предлагам го много сериозно, щото ми писна от дребнави заяжданици.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Бе, може да е една, ама си е твоя и си я имаш.Оня с броня написа:и само това ли успя да сътвориш?Green Light написа: По твоите думи ти имаш само една мозъчна клетка. Подобно!
Виж на какво попаднах докато разглеждах тук: Кой (не) е...
...От така представените министри познавам само г-н Милошев и честно да Ви кажа много съм разочарована от избора му.Този човек получи назначаването си като директор на Геофизичния институт на БАН по наследство. Баща му беше преди него директор. В института се гонят всички хора, които не са съгласни с неговите, хм, научни стратегии...
На теб една цълювка и барбекю на двора кат' стане.WALL-E написа:а на мен!? предложи ми нешоо дееее..maggot написа:Предлагам на Грийна и Айвъна
никой нищо ми не предлага
П.П. Без самозапалвания! В моя двор са забранени!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
слушам, шефе!maggot написа:Предлагам на Грийна и Айвъна да престанат да си говорят един на друг, докато не укротят страстите.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
ш'ти предложа... бира у събота?WALL-E написа: никой нищо ми не предлага
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
добре де... добре... не обича руснаците... защо?... не знам... баща му беше любимия дипломат на Байко... доколкото си спомням го ползваха да оправя бакии...глас в пустиня написа:Бе, може да е една, ама си е твоя и си я имаш.Оня с броня написа:и само това ли успя да сътвориш?Green Light написа: По твоите думи ти имаш само една мозъчна клетка. Подобно!
Виж на какво попаднах докато разглеждах тук: Кой (не) е...
...От така представените министри познавам само г-н Милошев и честно да Ви кажа много съм разочарована от избора му.Този човек получи назначаването си като директор на Геофизичния институт на БАН по наследство. Баща му беше преди него директор. В института се гонят всички хора, които не са съгласни с неговите, хм, научни стратегии...
докато синът... пак доколкото си спомням, забърка тази в Либия и сестрите...
инак... какво да разправям за правителството... странна смес от изпечени държавни кариеристи и никому непознати експерти...
а, да! и финансов министър - либертарианец... Господ да ни пази...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Житената Питка
- BOFH
Последно промяна от maggot на 14.03.13, 22:10, променено общо 1 път.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
оооо, любими!Житената Питка написа:Колко е хуу да влезеш в тоя форум и да видиш, че нищо не се е променило за година.
Може ли някой да ме ъпдейтне в момента кой-кого ебе и обича, и кой-кого мрази, че да взимам адекватно страна в кървавите разпри?
Данке, пийпълз!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
боко шсъ върне на лаврите на бабите от село и на сички тъпи женки предпочитащи мачовци пред кифладжии кат мен дет си обичат децата и предпочитат вместо да бачкат, да си играят, готвят и т.н.глас в пустиня написа:[
Бе смеете се вие, ама се гответе за "национал социализЪмът", а Волен ще е мастит коалиционен партнер.
Същите надменни чуденки се подмятаха и когато казвах, че Боко ще си тръгне с камъни.
чети между редовете хорската глупост!
п.п. забравих за болен.. адски разумни неща казва, но ко не е той лицето
един нормален там да беха издигнали.. а той да се покрие
щеха да са 3-ти при тия настроения
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- сър Айвънхоу
WALL-E написа:и тя некви св.георги оферираше
събота
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
е ми такъв си си готин, кой спориGreen Light написа:ОК. Умното предложение си е хитра работа.maggot написа:Предлагам на Грийна и Айвъна да престанат да си говорят един на друг, докато не укротят страстите.
Но и аз съм много умен и мил, защото тва си го бях решил сам, вече.
brazil..Оня с броня написа:ти среща със светец ли ми уреждаш бе, ей!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- сър Айвънхоу
Bella Ciao
Bella Ciao
- Nejimaki-dori
какво точно трябва да разберем (за теб, не за статията) - не знам, но Димитри Иванов е the one and only!Оня с броня написа:съмнявам се, че ще ме разберете, ама... що да не се заям?...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
и аз те обичамlatrevw написа: какво точно трябва да разберем (за теб, не за статията) - не знам,
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Bella Ciao
Bella Ciao