Ти и инглиш шпрехаш, така че не се бутай у Б група. Ама ха.4avdar4e написа:Направо ме обиди и кръвно ме засегнаRemmivs написа:Обаче за възрастните хора (пенсионери със свободно време да четат вестниците в нета)Альоу, и аз чета сутрин с кайвето вестници в нета
Правилно ли е?
Re: Ето това също е интересен сайт
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Re: Човече
Май имаш моралното ЗАДЪЛЖЕНИЕ да го раздадеш! Щом МОН ни гъбарка, и ние него, нали така? Стария Завет в действие!Gaspode написа:Не си прав, шъ знайшRemmivs написа:Тези МОН и прочее с мед да ги намажеш за тези жалки стотина хилки. Ами ДА като си купи лицензи за ползване на M$ на цени дето са от магазина? При това за десетки хиляди бройки (никой няма да ги продаде на улична цена при такива количества). И то не завинаги ами за 3 години. Милиони влязоха в нечии джобове. Пък ти за някакви си 100 хиляди. Ми бъди рахат. Много по здраво ни любят.
Че ни тъковат и много по-яко не споря
Обаче трябва ли да загърбваме малките кефове? Според мен и малкото таковане си е таковане, баси :)
Дразня се, защото нас родителите ни разглеждат като дойни крави... всичко, що е за деца е скъпо и прескъпо...
А иначе се борим с демографската криза
Баси
ПП. Никой не каза дали като го купя имам моралното право да го раздам... щото според мен няма да ощетя фирмата кой знае колко...
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.