Ми щото нали си предложи услугите да ми обясниш, а аз само това чакамRemmivs написа: Чакай сега. Това е съвсем друг въпрос. Не съм специалист, а и съвсем не съм в екипа на бета тестерите на клонинги.
Принципно и теоретично - същите като нас.
............
Лъжеш се. Аз съм завършил биология и химия и съм в същия тумань.vyara написа:Крайно време е да намерим начин да разберем
Мамка му, що не станах учен. Навремето ме бяха приели в математическата с химия, ма аз не - в езикова ще уча. Сега щях да се внедря някак, а не да вися у информационно затъмнение.
- Dark Angel
Re: Верче,
Всеки път ти гледам брояча на дните. Днес - няма го!vyara написа:
Какво става? Да не си пропушила отново?
endrofini написа:Всеки път ти гледам брояча на дните. Днес - няма го!vyara написа:
Какво става? Да не си пропушила отново?
vyara написа:Я, ма то и на Кента го няма!:shy:
Ми аз запалвам от време на време. Пак ще ги спра, ама друг път.endrofini написа: А твоите причини? Тъкмо щях да те питам как беше, да си сложа и аз :)
От снощи не съм пушила.
Ето ти линк:
sestrenka.ru/lines/uni.php
- frisky lioness
- Обратна връзка:
хм....vyara написа:Макар и ограничен има. Може би за това се говори за паралелните вселени. Гледах вчера "Ефектът на пеперудата" - той е за нещо такова. Фантастика малко, но идеята е интересна.caliostro написа:избор няма според мен
(Всъщност аз като гледам филм или чета книга не ме интересува самата фабула, а повече идеите и посланията.)
толкова много ми го хвалеха този филм, като го гледах накрая разбрах, че всъщност хората, които толкова го хвалеха едва сега са разбрали !!! основното послание на филма, които, да ме прощават някои, но не са кой знае какво.
Основното за мен беше, че всяко действие не е единствено добро или лошо, и че всичко, абсолютно всичко влече след себе си последици, които въобще не са изчислими..или поне не в идеални граници.
Иначе си мисля, че определено има начин да се "зачистват" нещата, но ...тези, които ми го препоръчваха едва ли ще ме разберат... То това и да ти го говорят, ако не ти минава през ...някъде..все тая..
Всъщност ме подразни края. Не е доразвита идеята, че ако не искаш страдания/последици, просто трябва да престанеш да комуникираш/дишаш/обичаш/и особено да говориш .... А се беше запознал с мацката накрая - а се бяха повлекли пак гадостите...
Ми така си е, ама алтернативите са още по-прецакани.
От любопитство ще гледам и втората част. Някога.