Домъчня ми

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

caliostro написа:
esti написа:
snowprincess написа: Росен Петров задаваше въпросите като за последно. (как ме дразни този човек!!! кой го е излъгал, че може да води шоу и става за телевизията)
Слави по същия начин съветваше как да продължат с предаването, как се гордее с екипа си, че са професионалисти и могат да се справят без него.
Интервюто беше тежко.
И накрая как свърши само....
На черен фон вървят финалните надписи и звучи "Ние сме лошите в страшния филм".
Сноу, той наистина се прощаваше с екипа...или по-скоро с работата си, която е вършил досега.
Имам усещането, че може би няма да се възстанови до степен да се върне отново на тази работа и на тези обороти.
Дано да греша.
Абе важното е да си оправи здравето, а шоу моу....
съжалявам че не съм гледал по тв
но това което каза сега....
не грешиш ....
не греши
зле е работата
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

esti написа:
caliostro написа:вероятно истината е още по шибана
четох два пъти интервюто и нещо не се връзва.
спестяват ни някои неща и са м/у редовете като че ли сме хванати в гората и не знаеме да четеме диагнози
Кажи, какво видя между редовете?
Ти разбираш....
аз не съм доктор но четейки какво е казал оставам с впечатлението за това че е МС е болеста за която говори.
имах приятелка която заболя от тази болест.
и доста четох по въпроса. и съм видял с очите си какво е точно това.
това мисля.
тази болест може години да си я влачи човек а може и само няколко дни или 24 часа само.
тъжно.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

да и аз си мисля, че още преди години явно не са ми сбъркали диагнозата, той не е искал да е приеме
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
esti

Мнение от esti »

caliostro написа:
аз не съм доктор но четейки какво е казал оставам с впечатлението за това че е МС е болеста за която говори.
това мисля.
тази болест може години да си я влачи човек а може и само няколко дни или 24 часа само.
тъжно.
Не си доктор, но заради опита, който имаш те попитах.
И все пак, казаха, че тази диагноза е отхвърлена.
Или лекарите са сбъркали...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

snowprincess написа:
caliostro написа:
esti написа:
snowprincess написа: Росен Петров задаваше въпросите като за последно. (как ме дразни този човек!!! кой го е излъгал, че може да води шоу и става за телевизията)
Слави по същия начин съветваше как да продължат с предаването, как се гордее с екипа си, че са професионалисти и могат да се справят без него.
Интервюто беше тежко.
И накрая как свърши само....
На черен фон вървят финалните надписи и звучи "Ние сме лошите в страшния филм".
Сноу, той наистина се прощаваше с екипа...или по-скоро с работата си, която е вършил досега.
Имам усещането, че може би няма да се възстанови до степен да се върне отново на тази работа и на тези обороти.
Дано да греша.
Абе важното е да си оправи здравето, а шоу моу....
съжалявам че не съм гледал по тв
но това което каза сега....
не грешиш ....
не греши
зле е работата
зле е защото от зъб наистина може да се получи сериозно възпаление и да се засегне нервен център или възел/не съм спец и терминологията ми вероятно не е добра/ и да има някои проблеми.
но загуба и нарушено зрение и другите симтоми са МС.
Разпад на нервната система като това може да е в определени части на тялото и се засягат карйници,очи,слух....
ужас е.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

caliostro написа: зле е защото от зъб наистина може да се получи сериозно възпаление и да се засегне нервен център или възел/не съм спец и терминологията ми вероятно не е добра/ и да има
Мой съученик в казармата получи отравяне на кръвта от възпален зъб и си отиде. На 19.. Не е невъзможно принципно..
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

esti написа:
caliostro написа:
това мисля.
тъжно.
Не си доктор, но заради опита, който имаш те попитах.
И все пак, казаха, че тази диагноза е отхвърлена.
Или лекарите са сбъркали...
МС се диагниостицира с пункция на гръбначният стълб. и диагнозата е еднозначна дали е МС или не. самата манипулация е отврат.
правят и други изследвания.
болеста не е лечима.
има много скъпи лекарства за стабилизиране на тези кризи които се появяват но след време пак и пак и това е добрият вариант.
лошият е ескалиране на заболяването.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:
caliostro написа: зле е защото от зъб наистина може да се получи сериозно възпаление и да се засегне нервен център или възел/не съм спец и терминологията ми вероятно не е добра/ и да има
Мой съученик в казармата получи отравяне на кръвта от възпален зъб и си отиде. На 19.. Не е невъзможно принципно..
бях в лицево челюстна хирургия 3 месеца и претърпях 2 операции заради зъб.
направихаме ме труп за половин година лекарите.
искаха и трета да ми правят.....
като в гестапо е там :cool:
и видях доста.
имаше хора с засегнати нерви при вадене. ми друго е.
дано да не е така както казвам!
и много да греша...
при такова нещо - само спокойствие,никакви нерви,режим на всичко.
annonymus

Мнение от annonymus »

Кофти, да. Ама с тоя режим, в който живее в последните години - нищо чудно.
Гониш бачкане, рейтинг и т.н. и в един момент ...

Има кинтите да си позвоил възможно най-доброто лечение, дано се оправи.

Не съм му фен, никак даже, ама заслужава адмирации за присъствието на духа през тези години.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

нещата покрай него са още по сложни.
това е само видимото.
има и доста странични неща.
да си номер едно в бизнеса и да е пълна разруха в личен план обаче като че ли не е добра рецепта.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

caliostro написа:нещата покрай него са още по сложни.
това е само видимото.
да си номер едно в бизнеса и да е пълна разруха в личен план обаче като че ли не е добра рецепта.
Съгласна съм - не мисля,че за някого това би могло да е идеал...
Но тъжно или не човек трябва да преценява и да прави компромиси с едното или с другото за да поддържаа някакъв естествен баланс на нещата...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

това е само видимото.
Има и още, и още... Освен многото бачкане. Наркотици, стероиди, купони по цели нощи и дни, разруха.... Това са неща не от пресата, а от очевадци, дет се вика, София все пак си е село... В крайна сметка природата си отмъщава някой ден :(
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

познавах го един :rotfl24:
преди време каза
почвам купувам си 3 бели мерцедеса и спирам
и го направи това тоя мушмурок
спря и се покри тоталноооооооооо :lol:
като боби фишер :rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

bibilyana написа:
това е само видимото.
Съгласна съм - не мисля,че за някого това би могло да е идеал...
Но тъжно или не човек трябва да преценява и да прави компромиси с едното или с другото за да поддържаа някакъв естествен баланс на нещата...

А де! Въпроса е с какво да направиш компормис.
В повечето случаи се прави с личния живот. И като се усетиш вече е късно.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

така е за съжаление.
проблема е с това - кога да спреш и да се покриеш :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Току що дочетох интервюто в нетинфо. Много силно.
Слави е пич, наистина.
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

пичовете дундуркат внуци и правнуци и се наслаждават на живота до последно с усмивка.
това бих пожелал на всички.
другото е драми и трагедии в които героите са като в комикс.
annonymus

Мнение от annonymus »

caliostro написа:така е за съжаление.
проблема е с това - кога да спреш и да се покриеш :lol:
като гледам как се е разписал народа днес - пък е събота...
как се решава порблема с покриването, графе?

винаги се иска още и още, тука е проблема, мислам аз.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: като гледам как се е разписал народа днес - пък е събота...
Събота, събота, ама е работен ден :crying:
esti

Мнение от esti »

pocti_bezobidna написа: А де! Въпроса е с какво да направиш компормис.
В повечето случаи се прави с личния живот. И като се усетиш вече е късно.
Може би има тип хора, пред които изобщо не стои въпросът с избора т.е. те не се усещат, защото за тях това е единствения избор.
Те просто живеят така, защото това им е заложено - не могат по друг начин.
Трудно ми е да си представя Слави да ходи на работа от 8 до 5, а вечер да се прибира при семейство с 2-3 дечица...
Или Елвис....или Васил Арнаудов например - не, че не могат да създадат семейство, просто таланта е в такова изоблие, че непрекъснато ги ръчка да излизат извън стандарта за нормален личен живот.
Техния личен живот е работата им и съм сигурна, че не го правят за едните кинти.
Шило в торба не стои.
И Слави вероятно знае, че безплатен обяд няма и е готов да си го плати.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

днес е съботник :lol:

че човешкото око е нанаситно е ясно.
ми с покриването ли?
ми казва се - не ,стоп!

и се потапя човек в дълбокото
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

caliostro написа:пичовете дундуркат внуци и правнуци и се наслаждават на живота до последно с усмивка.
това бих пожелал на всички.
другото е драми и трагедии в които героите са като в комикс.
Ако Слави победи болестта и има още време пред себе си, съм убедена че би правил точно това. Трябва ли всичко да е в някакви рамки и за всичко да има строги критерии. Децата са благословия и не всеки има деца. Точно пък за това недей да го съдиш.
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

esti написа: Може би има тип хора, пред които изобщо не стои въпросът с избора т.е. те не се усещат, защото за тях това е единствения избор.
Трудно ми е да си представя Слави да ходи на работа от 8 до 5, а вечер да се прибира при семейство с 2-3 дечица...
Или Елвис....или Васил Арнаудов например - не, че не могат да създадат семейство, просто таланта е в такова изоблие, че непрекъснато ги ръчка да излизат извън стандарта за нормален личен живот.
Техния личен живот е работата им и съм сигурна, че не го правят за едните кинти.
Шило в торба не стои.
Абсолютно си права! :good:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

не го съдя слави нито никой.

още повече че приятелката му /по думите на жълтата преса/ е в сърбия ,бременна .
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

caliostro написа:не го съдя слави нито никой.

още повече че приятелката му /по думите на жълтата преса/ е в сърбия ,бременна .
Много жълта преса четеш, Калиостро.:winkw:
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

сър Айвънхоу написа:
esti написа: Може би има тип хора, пред които изобщо не стои въпросът с избора т.е. те не се усещат, защото за тях това е единствения избор.
Шило в торба не стои.
Абсолютно си права! :good:
вероятно е така.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

vyara написа:
caliostro написа:не го съдя слави нито никой.

Много жълта преса четеш, Калиостро.:winkw:
не съм само аз ами още 130000 :lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
pocti_bezobidna написа: като гледам как се е разписал народа днес - пък е събота...
Събота, събота, ама е работен ден :crying:
Аз си копам на общо основание - работен-неработен...
Тва дет се отработва днес, сигурно няма да го почивам.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

понеделник започва в събота :lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

caliostro написа:понеделник започва в събота :lol:
:(:mad:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Много е тъжно това, наистина.

Обаче аз си мисля за друго: никога не разбрах Слави господар ли е, или слуга?
И като чета интервюто... май е бил слуга.
Той/те зададоха в последните години много модели на мислене, които не харесвам. Дълго време бяха абсолютни манипулатори.
И смисълът и почтеността на цялото това интервю ми се губи. На самия факт на правенето му, а на излъчването му - още повече. Шоуто трябва да продължи?
Отвсякъде е неприятно.
Не знам.

Та затова, Ести, там, където слагаш в един ред Слави с разни други хора, дълбоко бъркаш. Има разлика дали целта е властта заради самата власт, за да се докажеш, или властта ти е необходима, за да реализираш таланта си.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
Та затова, Ести, там, където слагаш в един ред Слави с разни други хора, дълбоко бъркаш. Има разлика дали целта е властта заради самата власт, за да се докажеш, или властта ти е необходима, за да реализираш таланта си.
Много е вярно това.
Понякога си мисля, че и сметката дето ти тръсват накрая от тези неща зависи.
Дали ще е твърде висока или ще можеш да я платиш все пак.
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

И аз го прочетох, току-що. Домъчня ми и на мен. Не съм изненадана обаче. Слави си е Слави. Шоуто си е шоу. Нещата са различни.
Последната година спрях да гледам предаването. Не ми беше интересно. Още от самото начало съм възприемала Слави като човек на честта и много земен. Не ме е дразнил. Харесва ми, когато видя вълнение у други хора. Мисля, че чувствата не бива да се прикриват.
Това сме ние. Ето за това също ми е симпатичен.
Стискам му палци и му пожелавам късмет.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:Много е тъжно това, наистина.

Той/те зададоха в последните години много модели на мислене, които не харесвам. Дълго време бяха абсолютни манипулатори.
И смисълът и почтеността на цялото това интервю ми се губи. На самия факт на правенето му, а на излъчването му - още повече. Шоуто трябва да продължи?
Отвсякъде е неприятно.
Не знам.

Мнемо, какъвто и да е бил, играл е ролята си перфектно
стана по-известен и от политиците в България
думата му се чува и се страхуват от него
толкова е силен и упорит (дори в криенето на диагнозата си), че... човек може да направи аналог между него и Рузвелт
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Мнемозина написа:Много е тъжно това, наистина.

Отвсякъде е неприятно.
Не знам.

почти споделям мнението.
annonymus

Мнение от annonymus »

Niya написа: Още от самото начало съм възприемала Слави като човек на честта и много земен. Не ме е дразнил.
Интересно защо?
Питам, защото лично аз изобщо не го харесвам. Според мен изпълнява поръчки и би изпълнил поръчката на всеки, който плати достатъчно. Не съм гледала шоуто от години, но от спорадични погледи и изявления по медиите ми се струва, че Слави се заиграва с опасни темчички. За окито всички ще плащаме някой ден.

Както и да е - дано се оправи, наистина.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Обаче аз си мисля за друго: никога не разбрах Слави господар ли е, или слуга?
Отвсякъде е неприятно.
Не знам.
Мнемо, не знам дали заради близостта на рождените ни дни, но винаги съм го усещала Слави. И сякаш интуитивно знам, че е искрен. Вярно, понякога играе грубичко, но съм сигурна, че е искрен. Много добре го разбирам, винаги съм имала чувството, че го познавам. Много си приличаме в някои неща.
Шоуто трябва да продължава, винаги...

На мен друго ми е интересно, любопитна нация сме. Чета днес из нетя .. Огромна подкрепа и любов. А само до вчера каква помия изливаха върху му.. Фурнаджийска лопата.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа: Мнемо, какъвто и да е бил, играл е ролята си перфектно
стана по-известен и от политиците в България
думата му се чува и се страхуват от него
толкова е силен и упорит (дори в криенето на диагнозата си), че... човек може да направи аналог между него и Рузвелт
Да, това е така. Ролята беше изиграна перфектно.
Но ако си зададеш въпроса за крайната цел на всичко това, нещата се подреждат по друг начин.
За мен целта беше - и си остава - в някаква степен нечистоплътна. И, пак повтарям, така и не можах да разбера негова ли беше наистина или той беше само лицето й.

Което не значи, че не ми е мъчно за него, нали разбираш? Публичността е много гаден капан, а той падна вътре целият.
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Присъединявам се, и на мен ми стана мъчно. От тук и сега научавам. Прочетох интервюто и ми се отщя да чета друго. И аз, като мъжа на ести не съм му фен, и аз като него казвам - пич е.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемо, не знам дали заради близостта на рождените ни дни, но винаги съм го усещала Слави. И сякаш интуитивно знам, че е искрен. Вярно, понякога играе грубичко, но съм сигурна, че е искрен. Много добре го разбирам, винаги съм имала чувството, че го познавам. Много си приличаме в някои неща.
Шоуто трябва да продължава, винаги...

На мен друго ми е интересно, любопитна нация сме. Чета днес из нетя .. Огромна подкрепа и любов. А само до вчера каква помия изливаха върху му.. Фурнаджийска лопата.
Разбирам те. Аз точно затова се опитвам да разгранича някак нещата (кое всъщност е Слави и кое не е), но в момента това, което написах в другите си постинги, звучи малко жестоко.
Съжалявам за това.
А най-много съжалявам, че е принуден да продължава да се подчинява на публичността в такъв момент. Но - това е бил и неговият избор все пак.
Panta rhei...
Публикувай отговор