Това е класика с Диди и Джони. Обаче сега има едни хлапета. Кедс некст блок или подобно беше. Също е здраво!Green Light написа:И мене лабораторията на декстър
и Джони Браво. О, мама.
............
А знаете ли, че художникът е българин (на Декстър, Кравата и на още едно по картуна, ама ся не се сещам кое точно)? Румен Петков мисля се казваше..Remmivs написа:Това е класика с Диди и Джони. Обаче сега има едни хлапета. Кедс некст блок или подобно беше. Също е здраво!Green Light написа:И мене лабораторията на декстър
и Джони Браво. О, мама.
За Джони съм го виждал в надписите. Предполагах, че е българин, но не съм се задълбочавал. За Декстър и КоуЕндЧикин не знам, не съм го виждал, но аз обикновено и не ги чета надписите.4avdar4e написа:А знаете ли, че художникът е българин (на Декстър, Кравата и на още едно по картуна, ама ся не се сещам кое точно)? Румен Петков мисля се казваше..
любимец

наглец
Бях чела статия за него, той е "таткото" на Чоко и БокоRemmivs написа:За Джони съм го виждал в надписите. Предполагах, че е българин, но не съм се задълбочавал. За Декстър и КоуЕндЧикин не знам, не съм го виждал, но аз обикновено и не ги чета надписите.4avdar4e написа:А знаете ли, че художникът е българин (на Декстър, Кравата и на още едно по картуна, ама ся не се сещам кое точно)? Румен Петков мисля се казваше..
Прасе си еvyara написа:То добре, че то поне пише.lilly написа:Моето прасе гледам сте го изтипосали и него
ама моля да го гледате добре, че иначе спира да пише
Пък аз го имах за краваЩото рядко го мяркам. Сега като каза, му видях опашката. Вярно, че прасе, мамка му.
Ако беше крава щеше да има рога поне, ама може пък и да е крава от вида безрогос кравикус зочос