Настроението ми...
- snowprincess
- Глас в пустиня
vyara написа: Картинен поздрав и за теб
Докато тези двамата са живи и здрави, всичко значи е ОК.
Дори и да се пукат сапунените ми мехури...
Ако има емотикон, който си сваля шапката и се покланя - него щях да сложа. Страхотно попадение, имаш усет за тия неща, това го забелязах още в линка от Иваново. Фотографията е страхотно хоби, зарежда с енергия и положителни емоции...естествено ако не снимаш арт - черно/бели/сиви - депресарски простотии. Вземай си дечинята, фотото под ръчка и марш из Русе. Русе ми хареса, последният път(центъра беше затворен за кросови надбягвания) имах доста време да се поразходя пеша, огледах се, стари сгради - архитектурни бижута, цвят, настроение...
А, балоните...та те нали са за това - да се пукат. Живота е всичко това което ни се случва, докато си правим планове за бъдещето...понякога се налага да направиш завъртане на 180 градуса и да продължиш напред с вдигната глава.
Благодаря ти за картината и пожелавам само успехи, и приятни емоции.
- Green Light
Re: Настроението ми...
Много готино, бе ести. Пиша ти щото ти си го изографисала като кофти тип, тоя непознатия, пък аз се хванах, че ми харесва.esti написа:Верче, кофти ли ти е рожбо?
Знаеш ли какво си припомних сега....
Веднъж, още на много млади младини и на мен така ми беше кофти.
Ама мнооооого кофти.
И съм се вкиснала една такава, и ми потънали сички гемии...абе трагедия.
И седим с един, дето не ми беше дори и приятел - от една компания, но не бяхме кой знае колко близки.
Та тоз образ, седи до мен, а аз поради липса на друг, се оплаквам на него.
Той ме слуша, слуша.....гледа, мига насреща ми. За момент си помислих, колко малко го познавам, а той бил толкова човечен и така ми съчувстваше....
И изведнъж, докато бях млъкнала, за да си взема въздух между 2 оплаквания, оня найш кво ми вика? - Абе ти що не земеш да се самоубиеш?!:shocked::blink:
Лелееееееее, полудях! Как така, този жесток и зъл човек ще ми говори така, когато аз страдам!
И така се ядосах, така побеснях, че........си дадох сметка, че гемиите ми не са чак толкова потънали и, че всичко минава.
Верче, що не намериш нещо да те ядоса.....Може и на теб да ти помогне.
- Мрън, мрън, мрън
- Ами няма какво да се прави. Живота ти е свършил. Мисля, мисля, обаче изход нямаш. Налага се да се самоубиваш.
Супер
така, както си го написал, знвучи ужасно трудоемко - да измислиш начин, да се подготвиш, да организираш нещата и т.н. и т.н. Направо да те домързи...Green Light написа:
- Ами няма какво да се прави. Живота ти е свършил. Мисля, мисля, обаче изход нямаш. Налага се да се самоубиваш.
Доловил си чувството с което го писах.Green Light написа:
Много готино, бе ести. Пиша ти щото ти си го изографисала като кофти тип, тоя непознатия, пък аз се хванах, че ми харесва.
Голям кеф.
...сега ако махнеш и прашките, кефа ще се увеличи...esti написа:Доловил си чувството с което го писах.Green Light написа:
Много готино, бе ести. Пиша ти щото ти си го изографисала като кофти тип, тоя непознатия, пък аз се хванах, че ми харесва.
Голям кеф.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Как не разбра толкоз години, че моите прашки сами падат - никой и нищо не е в състояние да ги махне, ако те не искат. Дори и аз.ELBI написа:
...сега ако махнеш и прашките, кефа ще се увеличи...
Освен това, прашки нося само, когато съм на фитнес. Иначе предпочитам Гащи - ватени.
Как да разбера без демонстрации?esti написа:Как не разбра толкоз години, че моите прашки сами падат - никой и нищо не е в състояние да ги махне, ако те не искат. Дори и аз.ELBI написа:
Освен това, прашки нося само, когато съм на фитнес. Иначе предпочитам Гащи - ватени.
Иначе...през лятото не носиш ли килоти, че ватата вероятно запарва? Просто питам
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
И ти си, като всички мъже - неверник. Все демонстрации искате, на думи не вярвате. Око да види....ELBI написа:Как да разбера без демонстрации?esti написа:Как не разбра толкоз години, че моите прашки сами падат - никой и нищо не е в състояние да ги махне, ако те не искат. Дори и аз.ELBI написа:
Иначе...през лятото не носиш ли килоти, че ватата вероятно запарва? Просто питам
А иначе, аз съм студенокръвно животно и нямам проблем с жегите.
забелязах търсенето на вълнени бански и наполеонки в крайморския ни град...esti написа:И ти си, като всички мъже - неверник. Все демонстрации искате, на думи не вярвате. Око да види....ELBI написа:Как да разбера без демонстрации?esti написа:Как не разбра толкоз години, че моите прашки сами падат - никой и нищо не е в състояние да ги махне, ако те не искат. Дори и аз.ELBI написа:
А иначе, аз съм студенокръвно животно и нямам проблем с жегите.
Иначе - освен на думи - и на табели не трябва да се вярва. На едно място пише "Жени", а то ...