супер саа
айдее живи здрави, много да се обичатее и другия път и нас да вземете на Париж
Прав е татко тиsnowprincess написа:това мислене ми прилича на татковите приказки, че който се е родил да пълзи, не може да се научи да летиELBI написа:
има, ама друг път...
Новобългарски легенди и митове. Където и който има потенциал за пари - те се правят или са направени. Където няма - бъзикат се и преливат от пусто в по-пусто...
когато човек има добра идея+малко късмет и успее да я финансира достатъчно дълго време (да я отгледа като бебе, докато се научи да ходи, след това може и да полети) ще му донесе печалба
но нищо свястно не става от раз
и аз съм ЗАGaspode написа:Хич не се бъзикам аз. Сериозно предлагам.snowprincess написа:ти се бъзикаш, но нямаш представа колко истина има в думите тиGaspode написа:Green Light написа: Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го?:rotfl24::rotfl24:
Пич, давай да зарязваме фирмите. Само си губим времето а парите ей ги де са. Ти ще пишеш, аз ще издавам (когато си поема дъх от хилеж) и ще делим по братски (две на мен едно на теб в случай, че не знаеш).. ш`си оправим живота за столетия напред...
Сериозно предложение. Помисли си...
в този форум има голям потенциал за печелене на много пари
Като има потенциал, дай да го реализираме бе. Аз съм категорично ЗА

еееейй ма че сии....излъжии мее поне ва батеее, виж за коктейлите как ме метнаа, и аз снощи те чаках ли чакаххх да додиш на джулая с една кана с коктейли:blum:Wishes написа:Тц, няма да ви вземемbibilyana написа:![]()
супер саа
айдее живи здрави, много да се обичатее и другия път и нас да вземете на Париж
Аз не лъжа веbibilyana написа: еееейй ма че сии....излъжии мее поне ва батеее, виж за коктейлите как ме метнаа, и аз снощи те чаках ли чакаххх да додиш на джулая с една кана с коктейли:blum: