Абе май

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Wishes написа:Тази тема временно се заключва поради опасност от назряващ скандал :)
Що?:blink::shocked:

Да не би да мразите котки?:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
pocti_bezobidna написа: Давай, аз имам и куче!
Голямо, когато вали се крие в банята, щото го е шубе от гръмотевици.
Овен това е интелигентен - чете всяка книга, до която се докопа, направо с кориците я изяжда!
Джесток просто! Особено тва с криенето :rotfl24::rotfl24:

Много са готини с писаната, приятелчета. Като го извеждам, тя го изпраща до вратата, после го посреща. И иска да го изпере, сякаш е котенце, много ожесточено го ближе. Имат си един старо канапе на което спят двамцата. Не се погаждали куче и котка ли?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Много са готини с писаната, приятелчета. Като го извеждам, тя го изпраща до вратата, после го посреща. И иска да го изпере, сякаш е котенце, много ожесточено го ближе. Имат си един старо канапе на което спят двамцата. Не се погаждали куче и котка ли?
Ние имахме немска овчарка и котка. Ядяха заедно, котката се гушеше в кучката. А когато Мими (котката) роди и дребните се разпълзяха, майка им се пошашави, а Кара (кучката) адски нежно с муцуната си ги подбутваше към къщичката им. Та знам, де :grin:

П.П. Забравих, двете гадини бяха научили кофти номер: нощем котката се качваше на хладилника и го отваряше с лапа, а кучището вадеше разни вкуснотии като салами от вътре и си ги деляха. Наложи се да сменяме уплътението :-)
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
pocti_bezobidna написа: Много са готини с писаната, приятелчета. Като го извеждам, тя го изпраща до вратата, после го посреща. И иска да го изпере, сякаш е котенце, много ожесточено го ближе. Имат си един старо канапе на което спят двамцата. Не се погаждали куче и котка ли?
Ние имахме немска овчарка и котка. Ядяха заедно, котката се гушеше в кучката. А когато Мими (котката) роди и дребните се разпълзяха, майка им се пошашави, а Кара (кучката) адски нежно с муцуната си ги подбутваше към къщичката им. Та знам, де :grin:

П.П. Забравих, двете гадини бяха научили кофти номер: нощем котката се качваше на хладилника и го отваряше с лапа, а кучището вадеше разни вкуснотии като салами от вътре и си ги деляха. Наложи се да сменяме уплътението :-)
Хи-хи, един приятел връзваше нощем вратата на хладилника, белким го опази от ирландския си сетер :-)
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

4avdar4e написа:

Бреее партийкаа викашш - симпатяги, интересно, защо нашата кучка Шана все я бият котките :( направо я съжалявам на моменти
annonymus

Мнение от annonymus »

bibilyana написа:
4avdar4e написа:

Бреее партийкаа викашш - симпатяги, интересно, защо нашата кучка Шана все я бият котките :( направо я съжалявам на моменти
Предишната ми двойка животинки бяха коли и сиамка. Сиамката биеше шамари на горкото куче, да му покаже кой командва парада!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Предишната ми двойка животинки бяха коли и сиамка. Сиамката биеше шамари на горкото куче, да му покаже кой командва парада!
Хе-хе, и ние преди имахме дакел и сиамка. Уф, много люта беше, като се срещнеха някъде и бам с лапата през носа, а оня се свиваше и скимтеше. Веднъж го вдигнах да го спася, а тя почна да скача по мен, толкова се вбеси. А иначе беше кротко същество..:eek: Обаче в тоя случай котката беше доста по-стара и явно се чувстваше господарка. Божеее, присетих се за Спас и Нели (май така се казваше оня филм):grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
pocti_bezobidna написа: Предишната ми двойка животинки бяха коли и сиамка. Сиамката биеше шамари на горкото куче, да му покаже кой командва парада!
Хе-хе, и ние преди имахме дакел и сиамка. Уф, много люта беше, като се срещнеха някъде и бам с лапата през носа, а оня се свиваше и скимтеше. Веднъж го вдигнах да го спася, а тя почна да скача по мен, толкова се вбеси. А иначе беше кротко същество..:eek: Обаче в тоя случай котката беше доста по-стара и явно се чувстваше господарка. Божеее, присетих се за Спас и Нели (май така се казваше оня филм):grin:
Тъй, тъй - Спас и Нели! :-)
Те са си люти сиамките! Мойта го причакваше кучето на пералнята (щото по-високо от нея и то доста) и - прас! - с лапата по носа! А на мен ми налетя като и доведох мъж (на нея!) и той се свря при мен в леглото. Едно гадже реши да я погали, уж да я умилостиви, онуй чудо като се разфуча и засъска! А иначе си беше кротко коте, да.
:-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:
bibilyana написа:
latrevw написа:моля ви се, ще ме побъркате с тия котета вече
да не искаш и ти коте - да ти донеса две три? само кажи
в никакъв случай на този етап, просто вече ме е страх да отворя тема, в котешки клуб се обърнахме
сори, не се обиждайте, ама ще взема пък аз да ви заливам с кучешки истории, че малко разнообразие да има
Хмммм, един упрек съзирам тук. :grin:

Предлагам споразумение: спирам тотално да пиша за котки, когато спрете да пишете за секс. :blum:
Тъй де, трябва да е ясна тематичната честота в темите. То не е случайно, че ни цитират не в котешкия клуб, ами...

П.П. Обаче за катерици, жаби, змии и таралежи може ли?
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа: П.П. Обаче за катерици, жаби, змии и таралежи може ли?

Може, може...ама само без змии, ако обичате!:?

"Тая вечер Сиси Боата да излиза без змията." - Тодор Колев в Лунната соната.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

latrevw написа:...ама ще взема пък аз да ви заливам с кучешки истории, че малко разнообразие да има
Давай, разкажи!

В момента имам къщен дакел и едно външно куче. Питбулчето е при едни добри момчета. Поръчал съм един барак за двора на тъщата, чака се да прогледне, та да го взема...и от балкана всеки момент ще ми докарат каракачанка на шест месеца....:roll:

Ми кво, обичам кучета!:shy:
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

Мнемозина написа: и таралежи може ли?
ти таралежа хич не мож го избъзика
пп имах една тишъртка с един таралеж дет се поти над четка
esti

Re: Абе май

Мнение от esti »

Звеневия написа: Аз да ходя да водя от Бургаз Ести? :mad: +
Ти нещо за командировка ли пак си мислиш?:blum::lol:
esti

Мнение от esti »

latrevw написа:...ама ще взема пък аз да ви заливам с кучешки истории, че малко разнообразие да има
Ти покана ли чакаш, разказвай!
И снимки ако може.
През годините съм гледала (в апартамент) кучета: немска овчарка, японски хин, кокер шпаньол. Освен това: котка, дива патица, гущер, папагали и рибки.
Разбира се не всичката тази гад едноивременно.
Сега съм само с котка, мъж и дете.
Ако ти се говори за някое от споменатите животни, аз ще се включа с удоволствие.:lol:

ПП. Не се ядосвай де, понякога и на мен ми става досадно от туй или онуй, но просто спирам да чета, подминавам го.:winkw:
Публикувай отговор