Точно това за "кризисен период" в началото на детската беше казала и нашата лекарка, когато моя навремето тръгна на градина.Kent написа:Мойте и двамата минаха по един кризисен период - каката в яслата, малкото миналата година. От тогава ваксините им са - здравата храна, нормалната за децата хиперкинетичност /не си давам труда да я подтискам много-много 8) /, стабилната аерация.....чист въздух демек. Колокото до противогрипните...не не им/си слагаме..ми те докато пуснат в употреба някоя, той щама е мутирал вече безброй пъти, и е малко вероятно тя да покрие вируса:mad: / пък и да ги бода с мъзгоч, порастнал върху кокоши ембрион...бррррр/ е, верно като се закучат нещата....най-вече поради чести срещи с болни познати деца и двамата къркат Ехинацея на капки....По книгите пише, че стимулирала производството на собств. интерферон....Дал е тъй не знам, ма рядко стигаме до антибиотици 8)
В първите няколко месеца хвана един-два грипа (по епидемиите), малко сополи и тук-там кашлици без Т. Бързо се справяше с тях - само хремите бяха по упорити.
В общи линии минахме без големи кризи.
Антибиотици е пил абе.....не помня точно колко, ама пътите се броят на пръсти.
И за другото което казваш - Моите уважения докторе! Харесва ми в каква посока мислиш(лекуваш).
Вероятно ако съм във Варна бих си доверила грижата за здравето ми на теб 8)