Романтиците(=Балами) измряха, откакто се появиха прагматичките (превеждам - ония, дето гледат каква кола караш и с какъв костюм си облечен)...vyara написа:Ееееейййй, свършиха се романтицити начи! Пфуууу...
Трамваи
- сър Айвънхоу
Re: Трамваи
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ама знаеш ли, че има и романтички все още. Това- съвсем сериозно.сър Айвънхоу написа:Романтиците(=Балами) измряха, откакто се появиха прагматичките (превеждам - ония, дето гледат каква кола караш и с какъв костюм си облечен)...vyara написа:Ееееейййй, свършиха се романтицити начи! Пфуууу...
- сър Айвънхоу
Ай стига бре! Ще хабим бирата, за да я пият цигнаките ли???[unknown] написа:
Дааааа, така ще говорят, ако мобилизираш всички циганки в Пловдив...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ама не са всичките така, бе. Има и будали като мене.сър Айвънхоу написа:Романтиците(=Балами) измряха, откакто се появиха прагматичките (превеждам - ония, дето гледат каква кола караш и с какъв костюм си облечен)...vyara написа:Ееееейййй, свършиха се романтицити начи! Пфуууу...
И твойто момиче свястно изглеждаше, ама тюх, язък.
Стой си сега като прани гащи да си лафиш с нас, да ти дойде акъла. Щото аз и Ънноун може да си висим тука, ама то е щото половините ни са на работа, нали Ънноуне?
- сър Айвънхоу
Има, ама или са много омъжени, или .... са дълбоко погребани...[unknown] написа: Ама знаеш ли, че има и романтички все още. Това- съвсем сериозно.
Bella Ciao
Bella Ciao
Не, ще ги мобилизираш, за да те хвалят, че си пресушил завода на Каменица.сър Айвънхоу написа:Ай стига бре! Ще хабим бирата, за да я пият цигнаките ли???[unknown] написа:
Дааааа, така ще говорят, ако мобилизираш всички циганки в Пловдив...
Последно промяна от Ън на 15.08.07, 22:23, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Правилно допълни - като тебе! Демек вече някой ги е прибрал "на топло"... Щото аз, когато избирах навремето, си мислех, че романтичка взимам, а то Снежната кралица!...vyara написа:Ама не са всичките така, бе. Има и будали като мене.
Стой си сега като прани гащи да си лафиш с нас, да ти дойде акъла. Щото аз и Ънноун може да си висим тука, ама то е щото половините ни са на работа, нали Ънноуне?:lol:
Bella Ciao
Bella Ciao
Права си, макар че моята половинка не е на работа, а хърка в спалнята.vyara написа: Ама не са всичките така, бе. Има и будали като мене.
Стой си сега като прани гащи да си лафиш с нас, да ти дойде акъла. Щото аз и Ънноун може да си висим тука, ама то е щото половините ни са на работа, нали Ънноуне?:lol:
Знаеш ли каква готина приятелка има жена ми?! Ама неще да говори... И хич не е прибрана на топло, ама като мълчи и никъде не излиза... А, де... Как се процедира в такъв случай? Ичначе и като характер е много готина и като външност...сър Айвънхоу написа:Правилно допълни - като тебе! Демек вече някой ги е прибрал "на топло"... Щото аз, когато избирах навремето, си мислех, че романтичка взимам, а то Снежната кралица!...vyara написа:Ама не са всичките така, бе. Има и будали като мене.
- сър Айвънхоу
Еййй, поравни резултата![unknown] написа: Не, ще ги мобилизираш, за да те хвалят, че си пресушил завода на Каменица.![]()
П.П. Ама така е... като тренираш по цял ден! Хората не могат дума да кажат, защото са зяпнали срещу ти, а ти им говориш ли, говориш...
Ако знаеш как ти завиждам, че при теб единствено млъкват поне за малко женорята...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ти сега... навиваш ме да дойда във Филибето ли???[unknown] написа: Знаеш ли каква готина приятелка има жена ми?! Ама неще да говори... И хич не е прибрана на топло, ама като мълчи и никъде не излиза... А, де... Как се процедира в такъв случай? Ичначе и като характер е много готина и като външност...
Ейййй, колко бързо ме нави, значииии!:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
Пет дена не съм говорил....ъъъъ- писал, и сега си наваксвам.сър Айвънхоу написа:
Еййй, поравни резултата!
П.П. Ама така е... като тренираш по цял ден! Хората не могат дума да кажат, защото са зяпнали срещу ти, а ти им говориш ли, говориш...
Ако знаеш как ти завиждам, че при теб единствено млъкват поне за малко женорята...
Нали, нали... Знаех си аз...сър Айвънхоу написа: Ти сега... навиваш ме да дойда във Филибето ли???
Ейййй, колко бързо ме нави, значииии!:blum:
- сър Айвънхоу
Нави ме, като маркуч, пожарникарю![unknown] написа: Нали, нали... Знаех си аз...
П.П. Ама ще е мааалко по-нататък!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Верчееееее, не бягай! Не оставяй незнайния в моите лапи, ей! Защото до преди малко не можеш да ви насмогвам, ама сега...vyara написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
Ами ти като каза за снежната ти кралица и аз взех отчаяно да ти мисля варианти. После отложи офертата на Незнайния и аз вече направо не знам. Бягаш си от късмета сякаш...сър Айвънхоу написа:Верчееееее, не бягай! Не оставяй незнайния в моите лапи, ей! Защото до преди малко не можеш да ви насмогвам, ама сега...vyara написа:
- сър Айвънхоу
Никой не може да избяга от късмета си!vyara написа: Ами ти като каза за снежната ти кралица и аз взех отчаяно да ти мисля варианти. После отложи офертата на Незнайния и аз вече направо не знам. Бягаш си от късмета сякаш...
П.П. А и не съм отклонил офертата на Незнайния!!! Недей сега изопачава фактите!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
Отложи, не отклонисър Айвънхоу написа:Никой не може да избяга от късмета си!vyara написа: Ами ти като каза за снежната ти кралица и аз взех отчаяно да ти мисля варианти. После отложи офертата на Незнайния и аз вече направо не знам. Бягаш си от късмета сякаш...
П.П. А и не съм отклонил офертата на Незнайния!!! Недей сега изопачава фактите!!!
Да, не може да избяга. Спри да търсиш и ще те намерят. Все съм си мислила, че когато човек съзнателно търси, все се заблуждава. А хубавите работи изневиделица стават...
- сър Айвънхоу
Мерси, все пак, за съвета... Аз отдавна съм се отказал да търся... няма смисъл... Навсякъде едно и също...vyara написа: Отложи, не отклони
Да, не може да избяга. Спри да търсиш и ще те намерят. Все съм си мислила, че когато човек съзнателно търси, все се заблуждава. А хубавите работи изневиделица стават...
1. или не стават за нищо.
2. супер са, ама с "заети" вече.
3. стават, ама не ме искат...
Тъй че... каквото довее вятъра, това ще е... все някога...
П.П. Като гледам един вятър се понадигна от къде Пловдива града, ама... на малко ветерче ми мяза...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ами виж си само нагласата. Прочети се и виж. Ми ти си обреченсър Айвънхоу написа:Мерси, все пак, за съвета... Аз отдавна съм се отказал да търся... няма смисъл... Навсякъде едно и също...vyara написа: Отложи, не отклони
1. или не стават за нищо.
2. супер са, ама с "заети" вече.
3. стават, ама не ме искат...
Тъй че... каквото довее вятъра, това ще е... все някога...
П.П. Като гледам един вятър се понадигна от къде Пловдива града, ама... на малко ветерче ми мяза...
Трябва да си смениш нагласата и да вземаш, каквото се предлага. Никога не се знае. Но коя съм аз, че да давам съвети. Не слушай съвети, само това не!
- сър Айвънхоу
Е, неее... Разговорът заби в ненужно тежка насока...vyara написа: Ами виж си само нагласата. Прочети се и виж. Ми ти си обречен
Трябва да си смениш нагласата и да вземаш, каквото се предлага. Никога не се знае. Но коя съм аз, че да давам съвети. Не слушай съвети, само това не!
А беше така майтапчийски започнал...
Bella Ciao
Bella Ciao
И аз от това се опасявах.сър Айвънхоу написа:Е, неее... Разговорът заби в ненужно тежка насока...vyara написа: Ами виж си само нагласата. Прочети се и виж. Ми ти си обречен
А беше така майтапчийски започнал...
Яяяя, пък и то станало време да ходим да спим...
- сър Айвънхоу
Лека нощ, Верче!vyara написа: И аз от това се опасявах.Затова и млъкнах по едно време, ама ти Верче, та Верче и на ти сега.
П.П. Все пак, мерси за съветите!
Bella Ciao
Bella Ciao
Стига с тея жени бе!
Мъжете са по-готини!
Аз ако бях мъж, щях да съм педал.
Мъжете са по-готини!
- сър Айвънхоу
Затова в тоя форум всичките мъже сме лесбийци!esti написа:Стига с тея жени бе!
Мъжете са по-готини!
Bella Ciao
Bella Ciao
Лека нощ, Айвънхоу!сър Айвънхоу написа:Лека нощ, Верче!vyara написа: И аз от това се опасявах.Затова и млъкнах по едно време, ама ти Верче, та Верче и на ти сега.
П.П. Все пак, мерси за съветите!
Иска ми се да ти пожелая нещо много, много хубаво и ти го желая.
Пак ще си говорим.
esti написа:Стига с тея жени бе!
Мъжете са по-готини!
Че за това нужно ли е да си сменяш пола, егати!?!?ppi написа:esti написа:Стига с тея жени бе!
Мъжете са по-готини!
това ми напомни на един филм/ не помня кой/, където един искаше да си сменя пола, за да бъдел лесбийка
Remmivs написа:Че за това нужно ли е да си сменяш пола, егати!?!?ppi написа:esti написа:Стига с тея жени бе!
Мъжете са по-готини!
това ми напомни на един филм/ не помня кой/, където един искаше да си сменя пола, за да бъдел лесбийка
:blink::shocked:Аз съм лесбиец!
Аз само казах, че АКО бях мъж щях да съм педал т.е. не ми пречи въобще пола. И в двата случая щях да си падам по мъже.ppi написа:питай ести и сценариста, щом тъй са решили хората, кво пък
Значи си ми сестра близначка!esti написа:Аз само казах, че АКО бях мъж щях да съм педал т.е. не ми пречи въобще пола. И в двата случая щях да си падам по мъже.
Щото аз пък и в двата случая щях да си падам по жени!
Природата си знае работата!
Баланс му е майката!
esti написа:Аз само казах, че АКО бях мъж щях да съм педал т.е. не ми пречи въобще пола. И в двата случая щях да си падам по мъже.ppi написа:питай ести и сценариста, щом тъй са решили хората, кво пък
Мда...Remmivs написа:Значи си ми сестра близначка!esti написа:Аз само казах, че АКО бях мъж щях да съм педал т.е. не ми пречи въобще пола. И в двата случая щях да си падам по мъже.
Щото аз пък и в двата случая щях да си падам по жени!
Природата си знае работата!
Баланс му е майката!
Имаме късмет с природата.
Или тя с нас..
Ей, че сладко... да взема да се кача и аз в 22-йка, че да те видясър Айвънхоу написа:От няколко години насам жените-ватмани нараснаха процентно в СКГТ. В началото се отнасях скептично към този факт, защото трамвайната мотриса си е тежка, неманеврена машина, която трудно се управлява.
В последно време все по-често установявам, че най-приятно возене в трамвай (разбирай без досадно клатушкане и без резки спирания и тръгвания) е било, когато трамвая е управляван от жена-ватман. Някак по-меко вози трамвая тогава. Не съм виждал и да затварят вратите под носа на някой тичащ гражданин...
Защо го пиша това, сигурно се питате... Днес се возих в трамвай 22. Ватман беше малко и чаровно момиче. Красавица? Не... Чарът беше в усмивката - просто момичето не спираше да се усмихва... Очаквах, след като е младо и, предполагаемо, неопитно, да преживея едно гадно и тягостно пътуване. Но се излъгах. Нямаше резки спирания, нямаше резки тръгвания. Трамвая се движеше, като лимузина - меко и приятно. Дори, ватманката на три пъти отваря вратите на една от спирките, за да се качат закъснели пътници...
Та... какво се замислих от тази случка:
1. От днес трамвайния транспорт ми става преференциален.
2. Май жените и в тази професия се оказаха по-добри, уви...
3. Започвам да използвам колкото се може по-често трамвайна линия 22... може пак да се случи да пътувам приятно и леко...
П.П. Надявам се, че не съм ви досадил... ама... искаше ми се да го споделя с някого... А с кого другиго, освен с вас???
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Хм! Защо мен ще гледаш, бре?!ELBI написа: Ей, че сладко... да взема да се кача и аз в 22-йка, че да те видя
Bella Ciao
Bella Ciao
Да кажеш някой виц на живо и да мога след това да потвърдя думите ти за девойката...сър Айвънхоу написа:Хм! Защо мен ще гледаш, бре?!ELBI написа: Ей, че сладко... да взема да се кача и аз в 22-йка, че да те видя
И да почерпиш, начи...
А като не искаш - няма те гледам хич
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
А, щом ще е за вицове и черпня, може...ELBI написа:
Да кажеш някой виц на живо и да мога след това да потвърдя думите ти за девойката...
И да почерпиш, начи...
А като не искаш - няма те гледам хич
Bella Ciao
Bella Ciao