Пропуснал съм да ви кажа...
-
Дядо Капинчо
- Gorgona_Meduza
от една хубава тема за едно кученце аз не разбрах как се стигна аз да плащам %Gorgona_Meduza написа:Явно има защо, чавдарчеВеднъж вие се множите, втори път явно и към форумният прираст имате отношение
Ай, стига спамили,че се засрамих - омазахме на човека темата, а кученцето е такова сладурче:shy:
баси
този свят отива на пущиняк
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Я, по-добре кажи що махна пищовитеGorgona_Meduza написа:Явно има защо, чавдарчеВеднъж вие се множите, втори път явно и към форумният прираст имате отношение
Ай, стига спамили,че се засрамих - омазахме на човека темата, а кученцето е такова сладурче:shy:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Gorgona_Meduza
- Gorgona_Meduza
- Gorgona_Meduza
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
ъ-ъ, чаве, дай резюме щото се познах ама да пукна ако знам защо, не защо се познах, а защо ти ида наум (а на друго ида ли ти?4avdar4e написа:Тцъ, ти не дърдориш толку. Абе един любим наш админ ми иде наум, ама ... то само щото е с най-много мненияPiqndurnik написа:Аз съм тоя, с цайситеStranniche написа:...Привет на новодошлата!!!
PS
Палето наистина е готино, да ти е живо и здраво, друже!
Супер си!!!
Приятно и дълго гледане ти пожелавам 
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Пропуснал съм да ви кажа...
е тва им уважавам на кучетата!! като им се додреме - дремят, като им се дотича - тичат, като ... и така нататък без да се интересуват от желанията, плановете и изискванията на околните. ние уж сме по-висши същества, а все правим това, което не ни се прави!:(БоЕВ написа:
Дали му хареса да позира - не знам, но когато му омръзна играта се излегна по гръб и се отдаде на почивка...
!
just perfect
- сър Айвънхоу
А, защо не правим?!?!?!bead_ написа:
е тва им уважавам на кучетата!! като им се додреме - дремят, като им се дотича - тичат, като ... и така нататък без да се интересуват от желанията, плановете и изискванията на околните. ние уж сме по-висши същества, а все правим това, което не ни се прави!:(
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
щот или не ни стига времето, или не си стигат парите, или ни е страх, че благоверната ще ни набара:winkw:сър Айвънхоу написа:
А, защо не правим?!?!?!
just perfect
- сър Айвънхоу
Или просто си казваме, както в онази песен на братя Аргирови (дето не били братяbead_ написа: щот или не ни стига времето, или не си стигат парите, или ни е страх, че благоверната ще ни набара:winkw:
От понеделник, няма шега!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Устоява се до едно време, знам го от опит, след това приемаш нещата.kapincho написа:
Е, те тва не биваше да го правиш. Сега как ще устоявам на атаките в къщи?:mad:
За готин, готин е. Даже много!