кажи после как да ти пиша като ми отговаряш с моите думи:lol:vyara написа:Приемам, че си попаднала на кофти теми просто.snowprincess написа: ще се въздържа, щото това означава да коментирам постовете на хората
пръво, че не обичам да се обръщам назад
второ - не искам да създавам конфликтни ситуации
кръшкачки, реших и аз да вляза във вашите обувки за момента
Помните ли
- snowprincess

Значи съвсем да изпаднем в летаргия искаш...snowprincess написа:ще се въздържа, щото това означава да коментирам постовете на хората
пръво, че не обичам да се обръщам назад
второ - не искам да създавам конфликтни ситуации
кръшкачки, реших и аз да вляза във вашите обувки за момента
Едно конфликтче найш как щеше да ни оживи.
- snowprincess
Аз - аз, моля другарко!esti написа:Едно конфликтче найш как щеше да ни оживи.
Така, точно като Сноу, (за нежеланите спомени) като наближи 13 ноември... И си викам, - бама, не можаха ли родните Военни да ме земат запас или нещо таквоа, ами трябваше лично да присъствам на събитието.
И после 14 години едно и също!
Трай бре!KJP написа:Аз - аз, моля другарко!esti написа:Едно конфликтче найш как щеше да ни оживи.
Така, точно като Сноу, (за нежеланите спомени) като наближи 13 ноември... И си викам, - бама, не можаха ли родните Военни да ме земат запас или нещо таквоа, ами трябваше лично да присъствам на събитието.
И после 14 години едно и също!
ще те бухат с точилката, ей...
- snowprincess
- snowprincess
- snowprincess
- majemela4ka
- Обратна връзка:
грешката е вярна;)
кое/какво е грешка?vyara написа:Ето това също е от стара тем в дира. Мъжжж го е пускал
Искам да ти кажа нещо, Марк. Нещо,
което още не знаеш,
но ние от К-Пакс достатъчно сме живели,
за да го разберем.
Вселената ще се разширява ...и после ще се срине.
После...пак ще се разшири.
Този процес ще продължи цяла вечност.
Но вие не знаете,
че когато отново се разшири,
всичко ще бъде като сега.
Каквито и грешки да си правил,
ще останат за следващия път.
Всяка грешка, която правиш,
ще преживявяш...отново и отново.
Моят съвет е да я поправиш
още този път,
защото....имаш само него.
б@си
как се определя
и може ли да сме сигурни
всеки следващ път
И аз й завиждам. Ако се върна назад, бих предпочела и аз някаква такава професия.KJP написа:Напротив - много благородно ти завиждам, щото влизаш (с наличието на съответна тапия) в ролята на КУКЛОВОД. Има доста заблудени (изгубени ) души, които, искат някой да им вкара въгленчето.snowprincess написа:на никого нищо няма слагам
Егати, вие имате много здрави нерви бе.vyara написа:И аз й завиждам. Ако се върна назад, бих предпочела и аз някаква такава професия.KJP написа:Напротив - много благородно ти завиждам, щото влизаш (с наличието на съответна тапия) в ролята на КУКЛОВОД. Има доста заблудени (изгубени ) души, които, искат някой да им вкара въгленчето.snowprincess написа:на никого нищо няма слагам
Re: грешката е вярна;)
Ееех, ако знаех, щях да ти кажа...majemela4ka написа:кое/какво е грешка?vyara написа:Ето това също е от стара тем в дира. Мъжжж го е пускал
Искам да ти кажа нещо, Марк. Нещо,
което още не знаеш,
но ние от К-Пакс достатъчно сме живели,
за да го разберем.
Вселената ще се разширява ...и после ще се срине.
После...пак ще се разшири.
Този процес ще продължи цяла вечност.
Но вие не знаете,
че когато отново се разшири,
всичко ще бъде като сега.
Каквито и грешки да си правил,
ще останат за следващия път.
Всяка грешка, която правиш,
ще преживявяш...отново и отново.
Моят съвет е да я поправиш
още този път,
защото....имаш само него.
б@си
как се определя
и може ли да сме сигурни
всеки следващ път
- snowprincess
илюзиите са най-често са зрителни или слухови - да се припознаеш в някого, да възприемеш променено неточно чути думи...esti написа: Ама пък как лъсват разни реалности - нищо, че уж всичко е илюзия.
вяра говореше за друго, макар да ги наричаше илюзии
това са защити, които помагат на хората да избягнат тревожността и да постигнат чувство за сигурност, благополучие и положителна себеоценка, една от които е примитивната идеализация - нереалистично възприемане на външни обекти като "изцяло добри" (идеални) или "изцяло лоши", без междинни нюанси

Интересно е друго. Че аз това си го осъзнавам. Но не искам да ги няма. Двете половини си живеят в мен - сънуващата и будната. Но аз не искам да се лиша от нито една от тях.snowprincess написа:илюзиите са най-често са зрителни или слухови - да се припознаеш в някого, да възприемеш променено неточно чути думи...esti написа: Ама пък как лъсват разни реалности - нищо, че уж всичко е илюзия.
това са защити, които помагат на хората да избягнат тревожността и да постигнат чувство за сигурност, благополучие и положителна себеоценка, една от които е примитивната идеализация - нереалистично възприемане на външни обекти като "изцяло добри" (идеални) или "изцяло лоши", без междинни нюанси
Ми то същото ма Сноу - защитите пак са илюзии.snowprincess написа:илюзиите са най-често са зрителни или слухови - да се припознаеш в някого, да възприемеш променено неточно чути думи...esti написа: Ама пък как лъсват разни реалности - нищо, че уж всичко е илюзия.
Разбрахме я ние Вяра, затова и толкова рано и оспамихме темата.
А иначе най-добрата защита е да можеш да казваш "майната му":lol:
- snowprincess
като каза въгленче...KJP написа:Напротив - много благородно ти завиждам, щото влизаш (с наличието на съответна тапия) в ролята на КУКЛОВОД. Има доста заблудени (изгубени ) души, които, искат някой да им вкара въгленчето.snowprincess написа:на никого нищо няма слагам
виц:
"един пациент се обажда по телефона на психолога си в полунощ, говори, говори, говори кво го боли, кво иска, кво не иска... става 5 часа и психолога не издържа и го пита:
- а мисли за самоубийство минавали ли са ви през ума
- не, защо?
- защото е крайно време да ви минат"

- snowprincess