Златокоске,

Все същите
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

графинята написа: Мисля, че всичко е въпрос на критерии и гледна точка.Ако много време си бил в затруднения,по-задълбочени проблеми,депресивни състояния в даден момент глътката въздух би ти се сторила цялата земна атмосфера.
Така е.
графинята написа: Ако човек е максималист,то тогава никога няма да е доволен - каквото и да стане.Винаги ще иска по-вече/каквато съм аз/.И има една много българска фраза ,която не трябва да забравяме :-Докато се усмихнеш и се озъбваш!,така че...кръговрата е неизбежен.
Май не е хубаво човек да е максималист. Хората, които са такива се ласкаят да се наричат максималисти. Дори се оправдават за много неща с това. Но щом тази нагласа не ти носи щастие, че даже и радостите са по-малко, за какво ти е?
Чудно защо няма "минималисти"? :roll: :wink:
Изображение
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

[Май не е хубаво човек да е максималист. Хората, които са такива се ласкаят да се наричат максималисти. Дори се оправдават за много неща с това. Но щом тази нагласа не ти носи щастие, че даже и радостите са по-малко, за какво ти е?
:[/quote]

Не е хубаво естественно,ама съм такава.Стремя се да подтискам донякъде това,но същността си ми е това.
Като видя някой или нещо -първо виждам недостатъците.Доста от нещата ги приемам за даденост.Как да им се зарадвам,като според мен така трябва да са.
Нищо лично, само изказах мнение!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Перфекционизмът е обречен на вечна фрустрация в един неидеален свят.

Много по-весело и щастливо живеят индивидите с "перфектно" късогледство. :D
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

графинята написа: Не е хубаво естественно,ама съм такава.Стремя се да подтискам донякъде това,но същността си ми е това.
Като видя някой или нещо -първо виждам недостатъците.Доста от нещата ги приемам за даденост.Как да им се зарадвам,като според мен така трябва да са.
Е, поне си го знаеш. Много хора дори не си дават сметка, че поради черногледство не са обективни. Мислят си, че виждат света точно такъв какъвто е.
Може би не е нужно да сме в непрекъсната еуфория от "даденостите"...
А! И като виждаш първо недостатъците означава, че можеш само да си приятно изненадана впоследствие :wink:
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:
Е, поне си го знаеш. Много хора дори не си дават сметка, че поради черногледство не са обективни. Мислят си, че виждат света точно такъв какъвто е.
А! И като виждаш първо недостатъците означава, че можеш само да си приятно изненадана впоследствие :wink:
аз черногледа ли съм? питам съвсем нормално, защото се мисля за права и бих искала да чуя в твоите очи как е

ще се поправя, ако трябва, т.е. ще млъкна :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:Перфекционизмът е обречен на вечна фрустрация в един неидеален свят.

Знаеш ли, точно днес си мислех, че всички хора, абсолютно всички са много повърхностни, обречени да бъдат такива. Но това е за добро...
Изображение
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

Remmivs написа:Перфекционизмът е обречен на вечна фрустрация в един неидеален свят.

:good: И блаженни са вярващите,тяхно е царството небесно.
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

vyara написа:
графинята написа: Не е хубаво естественно,ама съм такава.Стремя се да подтискам донякъде това,но същността си ми е това.
Рядко ми се случва да се изненадвам приятно.По-скоро съм по-подготвена за негативите.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа: Знаеш ли, точно днес си мислех, че всички хора, абсолютно всички са много повърхностни, обречени да бъдат такива. Но това е за добро...
Ами... права си до известна степен. В смисъл, че сме ограничени от възможностите си. Но не съм съгласен напълно с теб. По мои впечатления някои хора имат само слой, който прикрива вакуума отдолу. Просто опаковки. Но има и такива с някоя и друга малекула в обема вътре. За щастие, като любимец на съдбата, се наслаждавам предимно на представители от втория вид.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

графинята написа::good: И блаженни са вярващите,тяхно е царството небесно.
Хехехе. Всички сме вярващи. Просто в различни неща. :D
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
vyara написа:
аз черногледа ли съм? питам съвсем нормално, защото се мисля за права и бих искала да чуя в твоите очи как е

ще се поправя, ако трябва, т.е. ще млъкна :)
Черногледа по отношение на кое?
Ако питаш за Златокоска, не мога да кажа, защото не я познавам. Ти каза по-горе, че не ти изглеждала искрена. На мен не ми се стори неискрена, но то е защото нямам големи наблюдения, за да се усъмня в нещо.

И не млъквай, моля те. :wink:
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

zlatokoska написа:Днес дойдох по-рано на работа, за да попиша във форума, че не ми е удобно от колегите през работно време.
Отчет да дам и да се обознача на хоризонта не само като четяща 8)

Изглежда приключих един седемгодишен цикъл с неудачи в личен и професионален план. Всичко постигнато през това време беше плод на кански усилия, а в главата ми се разместиха всички пластове-ценности и загубих вяра в себе си. Както и да е, сега, обаче нещата се подреждат сами с такава скорост, че не мога да им смогна :)
Получих едни пари наследство, а и мъжа ми донесе от мисията, върнахме на който каквото дължим и сега само банката остана, но там са плавни нещата и не ме притесняват - ако е живот и здраве ще се справим.
Обзавеждането ще е готово следващия месец и апартамента ще стане дом.
Записахме се цялата фамилия на английски.
Ако е рекъл господ след нова година ще запиша една магистратурка счетоводство, че ще ми е полезна.
Назначиха мъжа ми на нова и по-добра работа.
От петък 13-ти и аз съм на нова работа и нова длъжност - много ме повишиха.
С дъщеря ми си правим книжка и след нова година ще е готова - от мен стихчетата, а от нея илюстрациите - голям купон е :D
Децата вървят добре в училище и са послушни.
Както докторката каза, след периода на свикване идва хубавото - сега сме нещо като младоженци с мъжа ми.
Така ми е хубаво и спокойно!
Щастлива съм, щастлива съм, щастлива съм! :dance3: :dance3: :dance3:

Само нямам време да пиша във форума ама карай :D

Целувки и наздраве на всички!

Много ме зарадва този твой постинг, въпреки че съм от скоро тук, та за първи път те чета.
Излизането от толкова продължителна "дупка" звучи направо стърхотно,
желая ти успехи!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа: Знаеш ли, точно днес си мислех, че всички хора, абсолютно всички са много повърхностни, обречени да бъдат такива. Но това е за добро...
Ами... права си до известна степен. В смисъл, че сме ограничени от възможностите си. Но не съм съгласен напълно с теб.
Аз не казвам, че нарочно са повърхностни. Но ако тръгне човек да се задълбочава до дъното на всяко нещо, дали ще му стигне времето дори само за въпросното нещо. Затова казвам, че е за добро.
Да вземем общуването тук например. Задълбочено ли ти се вижда или повърхностно? Оставаш ли винаги разбран? Мислиш ли че успяваш да разбереш другия срещу теб. Не, не и пак не. И въпреки всичко го правим.
:D
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Аз не казвам, че нарочно са повърхностни. Но ако тръгне човек да се задълбочава до дъното на всяко нещо, дали ще му стигне времето дори само за въпросното нещо. Затова казвам, че е за добро.
Да вземем общуването тук например. Задълбочено ли ти се вижда или повърхностно? Оставаш ли винаги разбран? Мислиш ли че успяваш да разбереш другия срещу теб. Не, не и пак не. И въпреки всичко го правим.
Е, ти пък намери пример да дадеш. Общуването го бистрихме наскоро. Вижда ми се смес. Както и на повечето места. Всъщност няма перфектни неща (повтарям се). Никой не е ВИНАГИ разбран. Никой не разбира другия ВИНАГИ и НАПЪЛНО. И какво от това. Както и във всяко друго задълбочаване въпросът е в удоволствието по пътя. Не в крайната цел. Не ли? И затова тези, които пътуват по-свободни се наслаждават повече от тези, които планират всичко по пътя и когато на място се окаже, че пътя не е асфалтиран ами е просто някакъв въжен мост над буйна река, а за теб има побесняло куче (кой се сети за какво говоря :D ) се чудят откъде им е дошло вместо да вдишат с пълни гърди и да направят крачка напред... :D
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:Аз не казвам, че нарочно са повърхностни. Но ако тръгне човек да се задълбочава до дъното на всяко нещо, дали ще му стигне времето дори само за въпросното нещо. Затова казвам, че е за добро.
Е, ти пък намери пример да дадеш. Общуването го бистрихме наскоро. Вижда ми се смес. Както и на повечето места. Всъщност няма перфектни неща (повтарям се). Никой не е ВИНАГИ разбран. Никой не разбира другия ВИНАГИ и НАПЪЛНО. И какво от това. Както и във всяко друго задълбочаване въпросът е в удоволствието по пътя. Не в крайната цел. Не ли? И затова тези, които пътуват по-свободни се наслаждават повече от тези, които планират всичко по пътя и когато на място се окаже, че пътя не е асфалтиран ами е просто някакъв въжен мост над буйна река, а за теб има побесняло куче (кой се сети за какво говоря :D ) се чудят откъде им е дошло вместо да вдишат с пълни гърди и да направят крачка напред... :D
Откъде да знам :dunno: Тъна си и аз в неведение по най-важните вопроси...
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Е, ти пък намери пример да дадеш. Общуването го бистрихме наскоро. Вижда ми се смес. Както и на повечето места. Всъщност няма перфектни неща (повтарям се). Никой не е ВИНАГИ разбран. Никой не разбира другия ВИНАГИ и НАПЪЛНО. И какво от това. Както и във всяко друго задълбочаване въпросът е в удоволствието по пътя. Не в крайната цел. Не ли? И затова тези, които пътуват по-свободни се наслаждават повече от тези, които планират всичко по пътя и когато на място се окаже, че пътя не е асфалтиран ами е просто някакъв въжен мост над буйна река, а за теб има побесняло куче (кой се сети за какво говоря :D ) се чудят откъде им е дошло вместо да вдишат с пълни гърди и да направят крачка напред... :D[/quote]

Кво общуване бре Геноссе, едни се намират един-друг тук, други се като се намерят малко се понамразват /виртуално и временно за щастие/, втори споделят просто...., трети..... търчат с кецове или моторетки, четвърти размишлят на глас, пети спят, шести хъркат, седми мечтаят......хубаво местенце е тва... досущ като спалното на Ротата ми навремето :D лакърдии и мечти до безкрай 8)
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Мнение от БОЙКО БОРИСОВ »

Гаспод написа:
zlatokoska написа:Днес дойдох по-рано на работа, за да попиша във форума, че не ми е удобно от колегите през работно време.

Изглежда приключих един седемгодишен цикъл с неудачи в личен и професионален план. Всичко постигнато през това време беше плод на кански усилия, а в главата ми се разместиха всички пластове-ценности и загубих вяра в себе си. Както и да е, сега, обаче нещата се подреждат сами с такава скорост, че не мога да им смогна :)
Получих едни пари наследство, а и мъжа ми донесе от мисията, върнахме на който каквото дължим и сега само банката остана, но там са плавни нещата и не ме притесняват - ако е живот и здраве ще се справим.
Ако е рекъл господ след нова година ще запиша една магистратурка счетоводство, че ще ми е полезна.
С дъщеря ми си правим книжка и след нова година ще е готова - от мен стихчетата, а от нея илюстрациите - голям купон е :D
Както докторката каза, след периода на свикване идва хубавото - сега сме нещо като младоженци с мъжа ми.

Браво

Честито

Хубаво е, когато някой е щастлив :)

И дано да е по-дълго така...

Съвсем неблагородно ти завиждам :D :D ... за момента щастие

ПП. Някой ако ти каже, че ти завижда "благородно", не му/и вярвай - такова животно нЕма :D :D

ППП. И да не забравиш да покажеш книгата като стане

хахах и да не е съвсем за показване ще я покажа тук - как няма?! :D
esti

Мнение от esti »

Remmivs написа:И затова тези, които пътуват по-свободни се наслаждават повече от тези, които планират всичко по пътя
Ще се хвана за думата "планират".
Та тези, които се опитват да планират всичко за мен са въздухари.
Но тези, които се опитват да предвиждат някой неща вече са друго нещо.
Такива хора обикновено няма да се изненадат от липсващия асфалт, а точно обратното - от цветя и рози по пътя.
Хубавите изненади, наистина са изненади, а лошите са очаквани.
В този смисъл "свободно пътуващите" биха се изненадали много по-неприятно си мисля аз.
Въпреки, че и това си е пак до човека - характер, психика...
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Set написа:

:beer:

Рем, Сет, наздраве момчета! :beer:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Kent написа:
Кво общуване бре Геноссе, едни се намират един-друг тук, други се като се намерят малко се понамразват /виртуално и временно за щастие/, втори споделят просто...., трети..... търчат с кецове или моторетки, четвърти размишлят на глас, пети спят, шести хъркат, седми мечтаят......хубаво местенце е тва... досущ като спалното на Ротата ми навремето :D лакърдии и мечти до безкрай 8)
Ъхъм, дет викаш... 8)
Изображение
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

графинята написа:
zlatokoska написа:Целувки и наздраве на всички!
Радвам се, че си доволна от постигнатото.Дано да бъде за дълго удовлетворението и ти пожелавам сили и вяра за да се докажеш и продължиш напред.Успех.
Благодаря за пожеланията, графиньо :)
Не вярвам в наградите за постижения. И да не се докажа, много важно! Живота си върви, да имам работа и толкоз!
80% стечения на обстоятелства и късмет и 20% усилия.
Просто правя каквото и колкото мога, а да става каквото ще :)
Намъчих се, време беше да взема въздух
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

frisky lioness написа:
zlatokoska написа:

Така се радвам като чета това. Бъди още по-щастлива и за тези, които не са или са по-малко :)

Сетих се и друго

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

Може и да не е за теб, ама за друх не се сещам :)

Наздраве значи :drink:

П.П. Пожелавам и на себе си скоро да мога да се похваля с такива прекрасни неща или с по-малко, но ..... :( Вече се моля само да ми е здраво детето, защото всичко друго губи значение....

Благодаря и целувки!
Тра-ла-ла-ла-ли колелото се върти, казваше баба ми, ще дойдат и по-добри времена, само да е здраве :)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

esti написа:
Remmivs написа:И затова тези, които пътуват по-свободни се наслаждават повече от тези, които планират всичко по пътя
Такива хора обикновено няма да се изненадат от липсващия асфалт, а точно обратното - от цветя и рози по пътя.
В този смисъл "свободно пътуващите" биха се изненадали много по-неприятно си мисля аз.
Хе-хе Есте..Чиляк предполага, ама.... Господ разполага 8) Има някои нещица дето са заложени в Кармата. И да планираш и да...не... се тая. Важното, според мен е да си повече добър, отколкото лош...после то ти се въздава, стига с Търпелива Усмивка да имаш желание да Чакаш :)
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

latrevw написа:
zlatokoska написа:

целувки и на теб! желая ти всичко най-добро!

прости скептицизма ми, не го правя с лошо чувство, но всичко гореописано накуп ми звучи малко нереално. изяжте ме, че съм проклета, ама трябваше да си го кажа.

е ми каза си го - ако ти е олекнало на душата значи всичко е ок :)
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

latrevw написа:
vyara написа: Не си проклета, нещо и ти като мен си се вкиснала напоследък, ама нали си ми сродна душа, разбрах те. :D
То че е много хубаво накуп, много е, ама що пък да е невъзможно. Сигурно биват и такива неща.
:roll:
Не си ли забелязал как промените рядко са по една. Като тръгне нещо на добро или на лошо, все са повече промените...
благодаря ти, вяра!

аз обаче не казвам, че не може всичко да тръгне на добре, да има такива периоди, но множество проблеми да преминат в три дни яли, пили и се веселили - не вярвам.

болно ми е само, че златокоска се самозалъгва и от това проблема й само ще се задълбочи. нейно право си е да казва каквото иска, просто на мен не ми звучи нормално и реално.

хехех е сега вече ме разся

и кой точно проблем ще ми се задълбочи?

П.П. Вчера като си взех кафе и ми се падна късметче-мисъл, която много ми хареса:

Добър си, когато си в хармония със себе си, а не в хармония с другите :)
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

esti написа:Браво Златокоске.
Все така да си!

Скоро и аз ще се хваля в клуба за същото - сега съм в обратния на твоя период. Всичко върви назад и надолу.....че и накриво. Голяма гадост.
Но понеже, както няма вечено щастие, така няма и вечно нещастие та затова казвам, че и аз скоро ще се хваля - все някога ще свърши и моето....
А "скоро" го казвам, за да звуча сама на себе си оптимистично. Автопсихотерапия демек. :lol:

тенкс душо златна и да ти се връща:)))
esti

Мнение от esti »

Kent написа:
esti написа:
Хе-хе Есте..Чиляк предполага, ама.... Господ разполага 8) Има някои нещица дето са заложени в Кармата. И да планираш и да...не... се тая. Важното, според мен е да си повече добър, отколкото лош...после то ти се въздава, стига с Търпелива Усмивка да имаш желание да Чакаш :)
Така е - не може да се планира всичко. Почти винаги става "сметката без кръчмаря".
Но може да се очаква, предвижда...дори и на ниво интуиция.
Или дребни, но важни детайли, които си успял да уловиш и те са ти подсказали посоката.
Не е задължително да се прави нещо с цел промяна или прекрояване на пътя. Понякога е достатъчно само това, че "лошото" не ти идва, като гръм от ясно небе.
Това от опит го казвам.
Най-неподготвена съм за хубави изненади.
То не, че са се засилили да ми се случват.....
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Kent написа:
latrevw написа:
vyara написа: Жената вика, че е щастлива, бе. Що да те лъже? То чии щастия не са ден до пладне. Напоследък моите проблясъци са се разредили, но го отдавам на сезона. Ще дойде пролетта и ще се оправим :wink:
нека да е щастлива, аз това й пожелавам

чувствам се тъпо след такова изявление

беше искрена преди време, всеки има такива моменти, сега не ми звучи така
Ей, ама психолози сте се извъдили :twisted: Жената си е щастлива, може дълго да е чакала тва Щастие, нека да си го изживее....При мен да речем, има 9-годишен период...много щастлив / ожених се, родиха се децата/ ся ме очаква следващия девет годишен период. Още по- щастлив..ени съм ги замислил....ако не си потроша прешлените обаче :twisted:
Кво беше онуй стихче...." Своята Радост с Друг сподели
Своята Мъка, сам издъФчи...." :D
Браво Златокоске, дерзай....бъди Мила, Вежлива и Щастлива и глей Света с широко отворени, Усмихнати Очи. Поздрави от Вн 8)

хахах с широко отворени очи :)
да, сега има хубавини за гледане наистина

преди само широко затворените ме спасяваха
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

pocti_bezobidna написа:

Много ме зарадва този твой постинг, въпреки че съм от скоро тук, та за първи път те чета.

здрасти!
пак ще се виждаме:)))
Излизането от толкова продължителна "дупка" звучи направо стърхотно,
желая ти успехи!
Аватар
doktorka

глей ся...

Мнение от doktorka »

zlatokoska написа:
latrevw написа:
zlatokoska написа:

целувки и на теб! желая ти всичко най-добро!

прости скептицизма ми, не го правя с лошо чувство, но всичко гореописано накуп ми звучи малко нереално. изяжте ме, че съм проклета, ама трябваше да си го кажа.

е ми каза си го - ако ти е олекнало на душата значи всичко е ок :)
Значи...Дарки писа за теб..ние всички си помислихме за теб и ти хоп! се появи...
оттук нататък като в приказките...
"по заповед на щуката"..и Златокоска се появява...

прегръдка и целувки от мен.
Усмивката ти е чудесна и много ти отива.
не знам дали знаеш,ама на сбирката беше усмихната....
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

esti написа:Така е - не може да се планира всичко. Почти винаги става "сметката без кръчмаря".
Или дребни, но важни детайли, които си успял да уловиш и те са ти подсказали посоката.
Не е задължително да се прави нещо с цел промяна или прекрояване на пътя. Понякога е достатъчно само това, че "лошото" не ти идва, като гръм от ясно небе.
Това от опит го казвам.
Нака да го кажа така: Предпазливостта никога не е излишна. Педантичността в повечето случаи е. :D
esti

Мнение от esti »

Remmivs написа:
esti написа:Така е - не може да се планира всичко. Почти винаги става "сметката без кръчмаря".
Това от опит го казвам.
Нака да го кажа така: Предпазливостта никога не е излишна. Педантичността в повечето случаи е. :D
Да де, аз нещо такова исках да кажа...
И това, че май никой не е "свободен" по пътя или с други думи - всеки луд с номера си. :wink:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
Хехе, начи и Дарки требе да почерпи, нали се беше прекръстила на Златка :beer:
Верно бе, ама тя сега ще се измъкне, че то минало свършило бешило време :D :lol:
неам време, ама с радост ще черпя 8)

щото много Ви любим Вас :kiss: и Ести я любя в момента, нищо че на моменти мечтая да и откъсна главата :lol:

а за Златокоска, супер се радвам, че е хепи

Златокоске, все така да си душо :D
га ще пием фрапе? /т.е. ти бира аз водка? :wink: /
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа: га ще пием фрапе? /т.е. ти бира аз водка? :wink: /
Тъй му викаш начи ти на водката и на бирата. Пък аз си викам "Дарки горката си проми това лято червата с фрапета", пък то кво било. :wink:
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

А как му викаш на аз водка и ти водка? :D :wink:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа:
на това му се вика гранде разбирателство :lol:

ПП / истината е, че Златокоска тогава пи бира, а аз айрян
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:
frisky lioness написа:
на това му се вика гранде разбирателство :lol:

ПП / истината е, че Златокоска тогава пи бира, а аз айрян
Ако се видим, няма злагаш са с някакъв айрян :x :evil: Приема се единствено и само като разредител на ракията :) :wink:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа:Ако се видим, няма злагаш са с някакъв айрян :x :evil: Приема се единствено и само като разредител на ракията :) :wink:
са, ако се видим по обедно време и имам да пътувам обратно, определено ще съм на кафе/шейк/абе нещо...

а ракия, тц. нека е водка де. и без нищо
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:
frisky lioness написа:Ако се видим, няма злагаш са с някакъв айрян :x :evil: Приема се единствено и само като разредител на ракията :) :wink:
са, ако се видим по обедно време и имам да пътувам обратно, определено ще съм на кафе/шейк/абе нещо...

а ракия, тц. нека е водка де. и без нищо
Както кажеш :) Мир и любов да има :D :wink:
Изображение

Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Dark написа:
frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
Хехе, начи и Дарки требе да почерпи, нали се беше прекръстила на Златка :beer:
Верно бе, ама тя сега ще се измъкне, че то минало свършило бешило време :D :lol:
неам време, ама с радост ще черпя 8)

щото много Ви любим Вас :kiss: и Ести я любя в момента, нищо че на моменти мечтая да и откъсна главата :lol:

а за Златокоска, супер се радвам, че е хепи

Златокоске, все така да си душо :D
га ще пием фрапе? /т.е. ти бира аз водка? :wink: /
ще
другата седмица :beer:
Публикувай отговор