Не, само до еврАта стигнахмесър Айвънхоу написа: П.П. Не видях започнаха ли вече мненията за секса в тази тема??
ИЗГРЯ
- сър Айвънхоу
Охооо, и още не е споменато за зимните гуми и летите джнти???4avdar4e написа:Не, само до еврАта стигнахмесър Айвънхоу написа: П.П. Не видях започнаха ли вече мненията за секса в тази тема??
Излагаме се пред чужденците, ей!!!
Я веднага да си влезем в руслото, че не може така да продължава!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Хи-хи, Верче, много вЕрно си го описала... (вярно или верно?!?) А нима ние не сме огледало на живота?!? Знаеш, дори на купон в реала не можеш да си говориш с всички, просто на една голяма маса това не става. Пък тук - даvyara написа:Здраси, Шайн!
Не се шашкай, тука е като да влезеш в стая, пълна с народ и всеки да си говори с някого онова, което го вълнува и да се прави, че уж не те забелязва. Забелязваме обаче, всичко забелязваме...Само пиши по-често и ще влезеш в тон.
П.П. Добре, че не съм нова
- сър Айвънхоу
Ами ти като дремеш!vyara написа:Таз любовчийка алчната! Всичко окупирала начи4avdar4e написа: Ааа, те целувките са на Докторка приоритет, ..
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Я не се цупи, ама пусни една целивка, та да наваксаш на дофтурката!vyara написа:Дреме баба ти.сър Айвънхоу написа:Ами ти като дремеш!vyara написа:Таз любовчийка алчната! Всичко окупирала начи4avdar4e написа: Ааа, те целувките са на Докторка приоритет, ..Кво ли знаеш пък ти!
Bella Ciao
Bella Ciao
Тя е намбър уан просто, само й дишам прахтасър Айвънхоу написа:Я не се цупи, ама пусни една целивка, та да наваксаш на дофтурката!vyara написа:Дреме баба ти.сър Айвънхоу написа:Ами ти като дремеш!vyara написа:Таз любовчийка алчната! Всичко окупирала начи4avdar4e написа: Ааа, те целувките са на Докторка приоритет, ..Кво ли знаеш пък ти!
- сър Айвънхоу
Ми що са цупиш тогава, м???vyara написа:Тя е намбър уан просто, само й дишам прахта
Bella Ciao
Bella Ciao
vyara написа:Тя е намбър уан просто, само й дишам прахтасър Айвънхоу написа:Я не се цупи, ама пусни една целивка, та да наваксаш на дофтурката!vyara написа:Дреме баба ти.сър Айвънхоу написа:Ами ти като дремеш!vyara написа:Таз любовчийка алчната! Всичко окупирала начи4avdar4e написа: Ааа, те целувките са на Докторка приоритет, ..Кво ли знаеш пък ти!
ма Верче...
аз нали разбираш с целуффките компенсирам за други липси У моята особа...
кой ще тръгне да ми гледа кво ми е дупето ,като съм му се хвърлила на врата?м?
ти водиш там -затуй си трай...
- сър Айвънхоу
Уфффф, колко съм глупав днес значииии...vyara написа:Наужким бе.сър Айвънхоу написа:Ми що са цупиш тогава, м???vyara написа:Тя е намбър уан просто, само й дишам прахта
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ейййй, сети са най-накрая!vyara написа:Ето ти една целувка, спецялна и очакванасър Айвънхоу написа: Уфффф, колко съм глупав днес значииии...![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
МЪЖжжж написа:Опааа...vyara написа: Ето ти една целувка, спецялна и очаквана![]()
Те така стават въргалите..
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
То ревността такива работи правиМЪЖжжж написа:Не съ плези...че забравих да поздравя новото гадже.сър Айвънхоу написа:
Наздраве и добре дошла!![]()
забравяш за добрите нрави!
Bella Ciao
Bella Ciao
Shine, колко си красива - не е истина просто
останах безмълвен няколко дни
но затова имам ръце
а ако някоя ми се хвърли на вратЪ и аз стана така на буквата Г , ако мога да се измъкна, бягам бързо
останах безмълвен няколко дни
аз задника може и да не мога да го видя, в конкретната позиция,doktorka написа: кой ще тръгне да ми гледа кво ми е дупето ,като съм му се хвърлила на врата?м?
но затова имам ръце
а ако някоя ми се хвърли на вратЪ и аз стана така на буквата Г , ако мога да се измъкна, бягам бързо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Ч'шшш, альооо аз да не съм ви домашен любимец! Ш'ма дават, няма да ма дават!МЪЖжжж написа:Ма как така ще ми го пипаш?!vyara написа: Еййййй, преспа с него една нощ и вече даже не мога да го целувам.
За теб пък - любимата ми - с перката
Даже и ще ми го целиваш?!
Не го даваааам!
Bella Ciao
Bella Ciao
Давам те, бе. Аз за мъже не съ бия.сър Айвънхоу написа:Ч'шшш, альооо аз да не съм ви домашен любимец! Ш'ма дават, няма да ма дават!МЪЖжжж написа:Ма как така ще ми го пипаш?!vyara написа: Еййййй, преспа с него една нощ и вече даже не мога да го целувам.
За теб пък - любимата ми - с перката
Даже и ще ми го целиваш?!
Не го даваааам!
- сър Айвънхоу
Добре заварила на всички Ви!.......май така се отговаряше по етикет на поздрав от "местни" обитатели :)
колко малко ме нямаше в таззи тема (само ден) и какъв поток на мисли и информация е изтекъл..направо да не повярва човек....от един поздрав до смисъла на усмивката и д-то се стигна.....мдааа все по-добре се ориентирам, все по-удома се чувствам...благодаря ви, мили другарчета за въведението

колко малко ме нямаше в таззи тема (само ден) и какъв поток на мисли и информация е изтекъл..направо да не повярва човек....от един поздрав до смисъла на усмивката и д-то се стигна.....мдааа все по-добре се ориентирам, все по-удома се чувствам...благодаря ви, мили другарчета за въведението
Freedom is just another word for nothing left to lose
- сър Айвънхоу
ДОбро си дОшла, сестро!Shine написа:Добре заварила на всички Ви!.......май така се отговаряше по етикет на поздрав от "местни" обитатели :)
колко малко ме нямаше в таззи тема (само ден) и какъв поток на мисли и информация е изтекъл..направо да не повярва човек....от един поздрав до смисъла на усмивката и д-то се стигна.....мдааа все по-добре се ориентирам, все по-удома се чувствам...благодаря ви, мили другарчета за въведението![]()
![]()
Щом издържа това "бойно кръщение", значи си от нашата порода!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Това обяснява "намеците" в една съседна варненска тема!Gaspode написа: Ти па
Девойката ме познава от срам-ме-е-да-кажа-колко години и е оцеляла, а ти си тръгнал са я плашиш... Споко. От гърмян заек яре е тя
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Жокер втори: темата е от днес и е на Уишеса!Gaspode написа:Казвай къде че ставам страшенсър Айвънхоу написа: Това обяснява "намеците" в една съседна варненска тема!:rotfl24::rotfl24::blum::blum::blum:
Bella Ciao
Bella Ciao