+/-/Тотал.

Все същите
Аватар
Semiramis

Re: +/-/Тотал.

Мнение от Semiramis »

ELBI написа:
Мнемозина написа:
ELBI написа: не и моята мечта....

в интерес на истината не знам как е с по няколко... може пък да се окаже и добре. Знам трудностите с 1 и ...

де да беше проблем точилката...

проблемът е във врънкането...

но да не подхождаме към уикенда с проблеми - да помислим за нежността и топлината :cool:
Точно за това де - топлина, уют, четири жени точат баници... :lol:
възможно е да се намерят 4 жени, които да точат баници?

ако ли да, толкова баници за един уикенд...

:grin:
снощната серия на Лас Вегас
/ако не ми оправят нета скоро ще се побъркам :evil::evil::evil:/
:lol: или и някой друг да гледа, че ми е скучно
три хрисими съпруги и арабски шейх..в моргата..

:grin:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

kapincho написа:
Звеневия написа:Докато си кльопам кафето... Чета разни смешни статийки, разхвърляни насам-натам из нета, чешАМ се дето ме сърби и се чудя.
Мож да не е оригинално чудене, може и да е.
Защо, аджеба, независимо от личните си умения да си подредим +/-/тотала...
Имаме невероятната склонност да подреждаме (да се разбира да даваме акъл) на другите неразбориите.
Ако е с мининмум думи - " Акъл си имам - пари ми дай..." (позволявам си да го продължа - даскийшкъФкелепирштепрайм...) :-)
Аре едно петъчно "шаржелясмысл"

ps Ако до края на деня никой не се сети да викне NAZDRAWE - Н Я М А си играя вече с ВАС! :blum:
Та да се върнем на въпроса, ако правилно съм го разбрал.

След пообикалването на половин Европа и 15 годишна работа в разноезични колективи, стигнах до извода, че не можем да си подредим къщата (обществото), щото като единици сме по-интелигентни от другите народи.

Как се печели битка? С добър пълководец и тъпи но дисциплинирани войници. У нас всички искат да са пълководци или поне всеки има собствено мнение как ОСТАНАЛИТЕ трябва да водят битката.

Как се изпълнява добре музика? С добър диригент, добра първа цигулка и сносен оркестър. При нас всеки иска да е диригент или поне първа цигулка.

Гледам ги чужденците, дето работя с тях. Малко са с висше. Повечето след гимназия/колеж са постъпили на работа и са изкарали по една дузина специализирани курсове в първите две години. След това работят по книга с много картинки (как се завива гайка) и не мърдат на сантиметър от картинката. Примерче. Трябваше чужд монтажник да свърже апаратура към наше захранване, но нямахме подходяща кабелна обувка и инструмент за нейното фиксиране към кабела. Взех по голяма и с клещи и чук я фиксирах към кабела. След тов с мощен поялник здраво споих сглобката. Оня вика "Аз това няма да го ползвам, щото не е достатъчно здраво". Закачам аз обувката на един винт на скарата и се увесвам на кабела (90 кила). Оня ме погледна с пренебрежение и каза "Може да е здраво, но не е направено по инструкцията" и отказа да свърже съоръжението, та го свързах на свой риск. Работи вече 10 години.

Такива ми ти работи.
Капинчо, това патентова ли го? :blum:
напомни ми как на комп-изложение едни италианци се тръшкаха, че нам-какво-си-на-лаптопа се счупило и не влизало където-си-трябвало и нам-що-си..не можело нещо да се направи докато не се върнат в Италия. Един от нашите обаче го подпря с гумичка /на кох-и-нор, обикновена/ и облепи с тиксо и .то си тръгна...
:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
Мнемозина написа: Просто има различни видове умност и глупост.
За "умностите" съм съгласен, но виж за глупостта може да се поспори, тя си е само една независимо дали е голама или малка.
Не може да е само една.
Не може да съм глупава точно по същия начин като всички други.
Моята глупост си е единствена и неповторима, моля, и не си я давам! :grin:

:blum:

Уникални...дори и в способността да вършим глупости.:grin: Ей това сме ние!:cool:
Публикувай отговор