Във ФФ сега съм само наблюдател, много промени станаха напоследък.frisky lioness написа:Много ми харесаха. Това е . Всичко си е в задапаратното устройство:-)БоЕВ написа:Много хора си мислят, че като си вземат супер скъп апарат, автоматично стават фотографи. От другата страна на снимачното устройство е същото - снимат ле те със скъпарски апарат значи резултатите са равни на шедьовър и арТъ.vyara написа:... много естетични снимки, мдаааа...
пп Пък ей ТОВА>>> моме довечера открива изложба, ще присъствам, защото в началото имах честта да й помогна при избора на апарат и да я подкрепям в първите й стъпки.
Успех и желая![]()
П.П. Сега се сетих, че преди време имах профил във фотофорума, който профил барабар със снимките нещо ми го отсвиркаха, май, май:blink::shocked:
Гола дипломация, или...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Благодаря, че си ме разбрала!:-)vyara написа:Само така можеш да очакваш и нещо от утре, мда. Много хубаво го каза.БоЕВ написа: Има какво да се желае, но кагато никой не ти гарантира утрешният ден и не си сигурен дали ще има утре, правиш всичко днес, тук и сега.
По-късно може и да разкажа кое-как е било. Сега отивам за букета.
Свързвам това с доскорошната ми /преди повече от година/ невъзможност да публикувам каквито и да било детайли от личния живот или име или фотоси, които да ме свържат с истинската ми аграрна физиономия. 
Защото това би подкопало устоите на институцията /
като ме знаете какъв съм...
/.
Това случващото се...е тъпотия и ежедневие. Просто девойката явно си е била изтропана от някой много доброжелателен.. или от нейна страна нежелателен
. Което не оправдава по никакъв начин това, което е сътворила.
Но...каквато ни политиката...такива и служителите у.....
Защото това би подкопало устоите на институцията /
Това случващото се...е тъпотия и ежедневие. Просто девойката явно си е била изтропана от някой много доброжелателен.. или от нейна страна нежелателен
Но...каквато ни политиката...такива и служителите у.....
4avdar4e написа:Къде тва??:blink:Semiramis написа:
пък аз си мисля, че 90% от коментарите в дир-а ги пише Зеления
рядко грозно и просташко
все е някъде и все си прави драма-интрига поне от две-три ши-личности
принципно си мислех че вероятно пише и в коментарите под новините
ровя из други форуми
сега влезнах в ол-а и ..не е истина просто...на първа страница има тема
"има ли връзка между зимните гуми и киселото зеле"