ах на какаkapincho написа: Нали знаеш - риби - обичат ме, не ме обичат ....
начи акулките порят през живота и хич не им дреме - ти да не си в някакви проценти от 0.0001 %
Е, ама трудно се съзерцава.Dark Lady написа:е че мозъка не е ли най-важната част?vyara написа: И това също е вярно. Но човека питаше за части от тялото. Сигурно щото е мъж.
А и онова за мъжките устни дето го написаха по-гореkapincho написа:Е Незнайни, по толерантно, моля. Бъди американец! (или в случая холандец ще е по-правилно)[unknown] написа:Що, тва да не е модно...да се съзерцават мъже?turist написа:Е тая тема само за жени ли е?
аз кат се водя към мъжклото съсловие да пиша ли кво съзерцавам в мъжете
Големи лъскави мускули... :)Щото аз не го правя...
Кой казва, че си?turist написа:
А и онова за мъжките устни дето го написаха по-горе
също ме кефят
на Вал Килмър са много готини.
Аз не съм хомо- или би-, поне още не ми се е случило да проверя де :)

мда, В.Килмър става отвсякъдеturist написа: А и онова за мъжките устни дето го написаха по-горе
също ме кефят
на Вал Килмър са много готини.
Аз не съм хомо- или би-, поне още не ми се е случило да проверя де :)

Това беше страхотен филм! Един от филмите, които най- много са ми харесали. Обаче, няма да забравя как ме разубеждаваха, че не си заслужавало да се гледа, тъп бил, странен бил и т.н.Dark Lady написа:съгласна. а The Salton Sea[unknown] написа: Там е невероятен като Док Холидей. Цар, направо...

да, филма е много, много хубав. гледала съм го 2 пъти[unknown] написа: Това беше страхотен филм! Един от филмите, които най- много са ми харесали. Обаче, няма да забравя как ме разубеждаваха, че не си заслужавало да се гледа, тъп бил, странен бил и т.н.
Добре, че не ги послушах "разбирачите". Абе, с него слаб филм-няма.