Колко искам за да гласувам ли?:lol:Звеневия написа:esti написа:Бих гласувала ако някой от вас се навие.
Колко?![]()
![]()
![]()
За стачката
Re: За стачката
МИ да.esti написа:Колко искам за да гласувам ли?:lol:Звеневия написа:esti написа:Бих гласувала ако някой от вас се навие.
Колко?![]()
![]()
![]()
По убеждение ще гласувам бе!:mad:Звеневия написа:МИ да.esti написа:Колко искам за да гласувам ли?:lol:Звеневия написа:esti написа:Бих гласувала ако някой от вас се навие.
Колко?![]()
![]()
![]()
- Глас в пустиня
Въпрос?
Тоя меркантил [
] защо не е именуван Калиостро или Куйд?:lol:
Тоя меркантил [
Напълно вярносър Айвънхоу написа:БоЕВ написа: Виж, Гасподе, нямам намерение да упреквам или да защитавам някого.
Свестни и боклуци има навсякъде - да. Но на мен ми е интересно как така, стойностни хора започват да се държат като боклуци. Да вземем д-р Ваньо Шарков например, познавам го отпреди ерата на политическите му изяви, професионалист от всякъде, много добър лекар, много добър като човек...но сега е в разгара на спора за мед. обслужване в у-щата, аргуминтите са му против. Та, може и да се заблуждавам, но всичко иде от командирския тип на партиите и олигарчхичният им привкус. Ако чакаме сами да се пречистят и реорганизират това няма да стане. Лидерите си избират парт. талибани които да са им верни без оглед на професионални и личностни качества, няма начин кадърен и стоиностен човек да пробие при това положение. И какво правим? Дуднем си глупости и отказваме да гласуваме - още по-добре за тях. Народа трябва да се събуди и да започне да се организира и да търси правата си, да осъществява вижданията си...вярно машината за кал ще трака на пълни обороти, но друг начин няма - няма.
Уви, друже
Приказка за стълбатаБоЕВ написа:Виж, Гасподе, нямам намерение да упреквам или да защитавам някого.
Свестни и боклуци има навсякъде - да. Но на мен ми е интересно как така, стойностни хора започват да се държат като боклуци. Да вземем д-р Ваньо Шарков например, познавам го отпреди ерата на политическите му изяви, професионалист от всякъде, много добър лекар, много добър като човек...но сега е в разгара на спора за мед. обслужване в у-щата, аргуминтите са му против. Та, може и да се заблуждавам, но всичко иде от командирския тип на партиите и олигарчхичният им привкус. Ако чакаме сами да се пречистят и реорганизират това няма да стане. Лидерите си избират парт. талибани които да са им верни без оглед на професионални и личностни качества, няма начин кадърен и стоиностен човек да пробие при това положение. И какво правим? Дуднем си глупости и отказваме да гласуваме - още по-добре за тях. Народа трябва да се събуди и да започне да се организира и да търси правата си, да осъществява вижданията си...вярно машината за кал ще трака на пълни обороти, но друг начин няма - няма.
кой е меркантил а?БоЕВ написа:Въпрос?
Тоя меркантил [] защо не е именуван Калиостро или Куйд?:lol:
меркантил?!
баси майката:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Глас в пустиня
Емотикона бе, не ти!:-)(не ме карай да местя запетайката - питай 4авето ко стаа послеQuid написа: меркантил?!
ще го сменя е саБоЕВ написа:Емотикона бе, не ти!:-)(не ме карай да местя запетайката - питай 4авето ко стаа послеQuid написа: меркантил?!)
нещо невинно ще сложа
невинно и хипнотизиращо
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Какво означава съкращението УЕП? ...Gaspode написа:Терзанията ми са не за защита на данните, а за рекета да си купуваш УЕП от фирма вместо да ти го издава държавата заедно с дукиментите. И задължителното изискване да се ползва УЕП вместо сертификат от банката - само заради парите, щото ни мож мъ убеди, че е по-сигурно криптирането с УЕП отколкото с "обикновен" сертификат.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Универсален Електронен Пенис, пардон, Подпис. Но си е фалос отвсякъде. Прилагането му де.АВе написа:Какво означава съкращението УЕП? ...Gaspode написа:Терзанията ми са не за защита на данните, а за рекета да си купуваш УЕП от фирма вместо да ти го издава държавата заедно с дукиментите. И задължителното изискване да се ползва УЕП вместо сертификат от банката - само заради парите, щото ни мож мъ убеди, че е по-сигурно криптирането с УЕП отколкото с "обикновен" сертификат.
защо бе, ние си го ползваме и на счетоводителката й е много удобно, отпада всякакво ходене до НАП, НОИ и т.н.Remmivs написа:Универсален Електронен Пенис, пардон, Подпис. Но си е фалос отвсякъде. Прилагането му де.АВе написа:Какво означава съкращението УЕП? ...Gaspode написа:Терзанията ми са не за защита на данните, а за рекета да си купуваш УЕП от фирма вместо да ти го издава държавата заедно с дукиментите. И задължителното изискване да се ползва УЕП вместо сертификат от банката - само заради парите, щото ни мож мъ убеди, че е по-сигурно криптирането с УЕП отколкото с "обикновен" сертификат.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Защото ни таковат с него - затова. Иначе е удобно, да (то аз и не визирах удобствата, които са безспорни, а извиването на китки или по-скоро други операции свързани с разни отвърстия намиращи се предимно в задната част на човешкото тяло). Всъщност, май те за нас мислят. Щото ни любят.latrevw написа:защо бе, ние си го ползваме и на счетоводителката й е много удобно, отпада всякакво ходене до НАП, НОИ и т.н.
Ха-ха! Благодаря ти.Remmivs написа:Универсален Електронен Пенис, пардон, Подпис. Но си е фалос отвсякъде. Прилагането му де.
И в моя занаят е дива каша с използването на електронния подпис. Сигурно още поне пет години няма да го признаят и да го въведат, мамка им.
Наздраве!
П.П. Открих си старите преводи на зен притчите, но все забравям да ги сканирам и да ги пусна тук в клуба, както обещах.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
що бе? той затуй е универсален, щото е за всички занаяти? какво има да му признаватАВе написа: И в моя занаят е дива каша с използването на електронния подпис. Сигурно още поне пет години няма да го признаят и да го въведат, мамка им.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Когато можеш, друже. Ще се радвам да ги прочета. Наскоро се бях зачел в едни коани пак, ма пусто време напоследък все ми е кът. Днес стачкувам егати. Ще приложа онзи пролетарски стих за утрешния ден!АВе написа:Ха-ха! Благодаря ти.
И в моя занаят е дива каша с използването на електронния подпис. Сигурно още поне пет години няма да го признаят и да го въведат, мамка им.
Наздраве!
П.П. Открих си старите преводи на зен притчите, но все забравям да ги сканирам и да ги пусна тук в клуба, както обещах.
Наздраве!
гледам стачките добре ти се отразяватRemmivs написа: Днес стачкувам егати. Ще приложа онзи пролетарски стих за утрешния ден!
Наздраве!
аха, не съм наясно... аз за осигуровки и данъци си мислех и затова4avdar4e написа:Да, ама нали знаеш лафа, че царя дава, пъдаря не даваlatrevw написа:
що бе? той затуй е универсален, щото е за всички занаяти? какво има да му признават
Трябва да го признае КО към МВнР, а там не щат