Кампаниите на Бенетон - дали шокират достатъчно?

Все същите
Аватар
doktorka

Re: Кампаниите на Бенетон - дали шокират достатъчно?

Мнение от doktorka »

4avdar4e написа:
doktorka написа: кой е Ейвън?
Е те тоя:
http://www.avon.bg/PRSuite/home/home.jsp

ааааа...е?
АВе
Обратна връзка:

Re: Мой приятел, англичанин, ...

Мнение от АВе »

Dark написа:
ave написа:две висши, в момента се опитва да съдейства на "вплитането" на българите във все още викторианската английска действителност, ме попита при последното си посещение в България докато се разхождахме по Витошка:

"Що има толкова реклами с негри? Вие нямата почти никви негри в България. Бенетон да си направят реклами с цигани. Имате ги прекалено много."
двете висши !??? и?
В смисъл, че е добре образован, напред с материала. Мисълта му е на по-високо ниво. Наскоро защити докторат по социология в Оксфорд. Този докторат не му е "стъпка" в кариерата. направи го просто ей така, за да стане и той доктор. Има нива на знанието, за които разните академични степени са просто придатък. Неизбежен, особено в Англия. Да не говорим пък за България*. Гледа на всяко събитие или ситуация от все по-високо и вижда решението на проблема на все "по-стратегическо" ниво.

* Мой служител тази година завърши най-сетне висше. Преди да е навършил 40 години. В ултрапровинциален и ултранепопулярен "хуйниверситет". И веднага иска да прави докторантура. Дори си плати в НБУ да я започне още преди да си е взел дипломата като хартийка, удостоверяваща, че тое нещо си по няква специалност. Защото малките хора гонят големите титли. И, разбира се, 160-те лв. на мес., които се полагат за тази докторантура, плащани от държавата. Дейба и докторите!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

wishes написа:Той че е бил е съвсем сигурно :lol:
Мисълта ми беше за овладяването на инстинктите на 100%. Ако изобщо е възможно, постигналите го много скоро ще се озоват в лудницата :lol:
Това - да.:D
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Dark написа:да, според мен е възможна. за определени периоди. и после пак хаос. и после пак хармония.
със себе си

не мога да гледам като теб - опитвам, но се съмнявам, че е същото :lol:
Синусуида с други думи. Нещо като възвратно-постъпателно движение. Нещо като коитус. :P

Не е и нужно. Хубаво е да сме различни. :D
АВе
Обратна връзка:

Re: Мой приятел, англичанин, ...

Мнение от АВе »

4avdar4e написа:
ave написа: "Що има толкова реклами с негри? Вие нямата почти никви негри в България. Бенетон да си направят реклами с цигани. Имате ги прекалено много."
Хе-хе, реклама на Бенетон с цигани. Дет вика хлапето: нооого якоооо :rotfl24:
да, ще бъде съсипващо!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

wishes написа: Мисълта ми беше за овладяването на инстинктите на 100%. Ако изобщо е възможно, постигналите го много скоро ще се озоват в лудницата :lol:
а защо трябва да се овладяват? начи може да си живееш с тях и да си ги "отглеждаш"
не е нужно човек да се побърква ровейки в душата си
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа:
wishes написа: Мисълта ми беше за овладяването на инстинктите на 100%. Ако изобщо е възможно, постигналите го много скоро ще се озоват в лудницата :lol:
а защо трябва да се овладяват? начи може да си живееш с тях и да си ги "отглеждаш"
не е нужно човек да се побърква ровейки в душата си
Е да де, и аз това казвам. Ама не съвсем де, трябва да има контрол
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

wishes написа: Е да де, и аз това казвам. Ама не съвсем де, трябва да има контрол
ахъм, както се наглеждат овцете в пасището
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Remmivs написа:
аз не съм експерт :lol:

И аз не съм.

Нито пък психоаналитик.

Обаче засаждането на дърво е акт на размножаване... :harhar:
Аз пък съм - кой за квото е учил. Но ми харесва позицията на Попър относно Фройд, религиите, че и Маркс. В общи линии идеята е, че теории, които могат да обяснят всичко без да могат да бъдат опровергани, не би трябвало да се считат за научни.

Докажи, че саденето на дърво не е свързано със секс,
или сънищата не значат това, което Фройд казва...

Нито можеш да го докажеш, нито да го опровергаеш...

А лично на мен би ми харесало един мъж да сади по своя инициатива дървета. Защото това говори за грижовност, за оценяване на природата и живота и т.н...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Stranniche написа:Аз пък съм - кой за квото е учил. Но ми харесва позицията на Попър относно Фройд, религиите, че и Маркс. В общи линии идеята е, че теории, които могат да обяснят всичко без да могат да бъдат опровергани, не би трябвало да се считат за научни.

Докажи, че саденето на дърво не е свързано със секс,
или сънищата не значат това, което Фройд казва...

Нито можеш да го докажеш, нито да го опровергаеш...

А лично на мен би ми харесало един мъж да сади по своя инициатива дървета. Защото това говори за грижовност, за оценяване на природата и живота и т.н...
Окам ама в някакъв перверзен вариант съзирам.:D

За дърветата - за това говорех.
Публикувай отговор