Каква я мислех - каква стана.ELBI написа:да обобщим - пиянството на едни бикини!БоЕВ написа:преди да стигнеш до божественият сок, първо трябва да се насладиш максимално, да си усетил всеки милиметър от плодчето с върха на езика, да си чул/издал приглушени стонове на върховна наслада...Това е дар от природата ей, нестава урбулешката, мурафет и чалъм иска, за да може когато свършиш да се почувстваш като опиянен от хубаво вино.ELBI написа:обаче не е високо - БоЕВ прекрасно описва как го хваща с пръстчета, действията с палеца, аромата и усета на нежната кожица... сега всички са затаили дъх да стигне до божествения сок...esti написа:Абе защо всички се изпариха от тази тема?БоЕВ написа:няма какво да продължавам. Тая работа става инстинктивно - опипваш зрънце по зрънце, разтриваш ги леко между палеца и показалеца за да усетиш твърдостта и колко са набъбнали, когато си се насладил на допира, поемаш зрънцето с устни, леко и внимателно, да усетиш аромата и нежната кожица...ELBI написа:ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.
Стреснахте ги нещо....
Ми то наистина гроздето вече мноо скъпо стана.
Кой ми хапна...
Re: Кой ми хапна...
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Що да спре?vyara написа:Спри се, бе човек!БоЕВ написа: преди да стигнеш до божественият сок, първо трябва да се насладиш максимално, да си усетил всеки милиметър от плодчето с върха на езика, да си чул/издал приглушени стонове на върховна наслада...Това е дар от природата ей, нестава урбулешката, мурафет и чалъм иска, за да може когато свършиш да се почувстваш като опиянен от хубаво вино.Не го случай оня подстрекател.
За да не хукнат сега всички към магазина да си купуват плодове ли?:lol:
- Глас в пустиня
Обратно - опиянението около събуването на едни бикини.ELBI написа:да обобщим - пиянството на едни бикини!БоЕВ написа:преди да стигнеш до божественият сок, първо трябва да се насладиш максимално, да си усетил всеки милиметър от плодчето с върха на езика, да си чул/издал приглушени стонове на върховна наслада...Това е дар от природата ей, нестава урбулешката, мурафет и чалъм иска, за да може когато свършиш да се почувстваш като опиянен от хубаво вино.ELBI написа:обаче не е високо - БоЕВ прекрасно описва как го хваща с пръстчета, действията с палеца, аромата и усета на нежната кожица... сега всички са затаили дъх да стигне до божествения сок...esti написа:Абе защо всички се изпариха от тази тема?БоЕВ написа:няма какво да продължавам. Тая работа става инстинктивно - опипваш зрънце по зрънце, разтриваш ги леко между палеца и показалеца за да усетиш твърдостта и колко са набъбнали, когато си се насладил на допира, поемаш зрънцето с устни, леко и внимателно, да усетиш аромата и нежната кожица...ELBI написа:ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.
Стреснахте ги нещо....
Ми то наистина гроздето вече мноо скъпо стана.
човек да не повярва, че жена може да иска да се спре, след като мъж така добре започна...и стигна напред...esti написа:Що да спре?vyara написа:Спри се, бе човек!БоЕВ написа: преди да стигнеш до божественият сок, първо трябва да се насладиш максимално, да си усетил всеки милиметър от плодчето с върха на езика, да си чул/издал приглушени стонове на върховна наслада...Това е дар от природата ей, нестава урбулешката, мурафет и чалъм иска, за да може когато свършиш да се почувстваш като опиянен от хубаво вино.Не го случай оня подстрекател.
За да не хукнат сега всички към магазина да си купуват плодове ли?:lol:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Боев, гаранция че жена ти утре сутринта ще прави баница.БоЕВ написа:
Обратно - опиянението около събуването на едни бикини.
вече опознаваш клубчето...Баба Яга написа:...
Каква я мислех - каква стана.:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ако тя пропусне, той да те чака на вратата като му я носиш?esti написа:Боев, гаранция че жена ти утре сутринта ще прави баница.БоЕВ написа:
Определно даELBI написа:вече опознаваш клубчето...Баба Яга написа:...
е, стига де, бабо яго... пускаш тема за бикини от марципан, а очакваш разговорът да избие към курс евро/йена ли?!?ELBI написа:вече опознаваш клубчето...Баба Яга написа:...
ми, може. щот всичко е 1.
just perfect
- Глас в пустиня
На нея някак отръки и иде да прави баница.esti написа:Боев, гаранция че жена ти утре сутринта ще прави баница.БоЕВ написа:
Селянче съм и не обичам претупаните и недовършени работи, та така, понякога направо лягам без да вечерям.
Не очаквах това, просто снощи си говорих за диети с една приятелка, тази сутрин започнах със разни новини за автомобили движещи се с шоколадово гориво и консумиращи се бикини, а сега като гледам на къде отиват нещата ме е страх да си помисля до довечера какво ще е.bead_ написа:е, стига де, бабо яго... пускаш тема за бикини от марципан, а очакваш разговорът да избие към курс евро/йена ли?!?ELBI написа:вече опознаваш клубчето...Баба Яга написа:...
Абе къде пак ме набута и ти?ELBI написа:ако тя пропусне, той да те чака на вратата като му я носиш?esti написа:Боев, гаранция че жена ти утре сутринта ще прави баница.БоЕВ написа:
Все гледаш да ме пласираш ейййй!
само на проверени, добри и надеждни места!esti написа:Абе къде пак ме набута и ти?ELBI написа:ако тя пропусне, той да те чака на вратата като му я носиш?esti написа:Боев, гаранция че жена ти утре сутринта ще прави баница.БоЕВ написа:
Все гледаш да ме пласираш ейййй!
Абе като те гледам ти май и не закусваш.БоЕВ написа:
На нея някак отръки и иде да прави баница.
Селянче съм и не обичам претупаните и недовършени работи, та така, понякога направо лягам без да вечерям.
нямаше как да не се сетя за оня виц 'Скъпа, просто претоплям закуската...'БоЕВ написа:... та така, понякога направо лягам без да вечерям.
Е деееее, не ми казвай, че ти си ги проверявал.ELBI написа:
само на проверени, добри и надеждни места!
- Глас в пустиня
БЧВ, запалена ароматна свещ и всичко е ОК.Баба Яга написа:Не очаквах това, просто снощи си говорих за диети с една приятелка, тази сутрин започнах със разни новини за автомобили движещи се с шоколадово гориво и консумиращи се бикини, а сега като гледам на къде отиват нещата ме е страх да си помисля до довечера какво ще е.bead_ написа:е, стига де, бабо яго... пускаш тема за бикини от марципан, а очакваш разговорът да избие към курс евро/йена ли?!?ELBI написа:вече опознаваш клубчето...Баба Яга написа:...
ще си опиянена от зърната, сока, аромата ... на гроздетоБаба Яга написа:...Не очаквах това, просто снощи си говорих за диети с една приятелка, тази сутрин започнах със разни новини за автомобили движещи се с шоколадово гориво и консумиращи се бикини, а сега като гледам на къде отиват нещата ме е страх да си помисля до довечера какво ще е.
има си агентурна мрежа за някои нещаesti написа:Е деееее, не ми казвай, че ти си ги проверявал.ELBI написа:
само на проверени, добри и надеждни места!
- snowprincess
бе, ти не стачкуваше ли?БоЕВ написа:няма какво да продължавам. Тая работа става инстинктивно - опипваш зрънце по зрънце, разтриваш ги леко между палеца и показалеца за да усетиш твърдостта и колко са набъбнали, когато си се насладил на допира, поемаш зрънцето с устни, леко и внимателно, да усетиш аромата и нежната кожица...ELBI написа:ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.
кви са тия еротични писания от теб, аааааааа
чак се върнах да видя кой го е пуснал и не повярвах на очите си

- Dark Angel
- Глас в пустиня
Ама аз такова...за гроздобера щото...нали...snowprincess написа:бе, ти не стачкуваше ли?БоЕВ написа:няма какво да продължавам. Тая работа става инстинктивно - опипваш зрънце по зрънце, разтриваш ги леко между палеца и показалеца за да усетиш твърдостта и колко са набъбнали, когато си се насладил на допира, поемаш зрънцето с устни, леко и внимателно, да усетиш аромата и нежната кожица...ELBI написа:ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.:lol:
кви са тия еротични писания от теб, аааааааа
чак се върнах да видя кой го е пуснал и не повярвах на очите си
Хе-хе, Сноу, нищо човешко не ми е чуждо. Не съм аскет, а още по-малко светец и мога да си позволя да словоблудствам. Това че не съм активен в подобни писания не означава че не гиразбирам.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
БоЕВ написа:
Ама аз такова...за гроздобера щото...нали...
Хе-хе, Сноу, нищо човешко не ми е чуждо. Не съм аскет, а още по-малко светец и мога да си позволя да словоблудствам. Това че не съм активен в подобни писания не означава че не гиразбирам.
- majemela4ka
- Обратна връзка: